nlc.hu
Horoszkóp

Munkamániás csillagjegyek

Csillagjegyek, akik a munka megszállottjai – te mindig csak a második leszel

Folyamatosan dolgoznak, a barátaikat, a párjukat, a magánéletüket hanyagolják, az alvásra és a pihenésre pedig amolyan luxusként tekintenek. Ezeknek a csillagjegyeknek mindig a munka lesz az első.
Munkamániás csillagjegyek

Mindannyiunk környezetében vannak olyan emberek, akik még este is dolgoznak, amikor mi már a kanapén elnyújtózva pihenünk, és valahogy kora reggel is tőlük jön az első üzenet. Ezek a csillagjegyek igazi munkamániások, akiknek a munkájuk az életük.

Bak

Ha munkamániás emberekről van szó, a Bakok vezetik a listát. A munka, az elvégzendő feladat náluk az első helyen szerepel, semmi és senki nem tudja megelőzni. Előbb a munka, aztán a pihenés – ez alapján élnek, de a gond az, hogy munka mindig lesz, pihenés meg ennél fogva szinte soha. Hiába romantikus alkatok, a Bakok tökéletes beosztottak, soha eszükbe nem jutna panaszkodni a túlóra miatt, és ha úgy alakul, a munkát előbbre helyezik a családnál is.

Szűz

Mivel a Szűz csillagjegy az egyik legperfekcionistább az összes közül, ha rábízol egy feladatot, abban biztos lehetsz, hogy tökéletesen végzi el. Makulátlan és precíz munkát szeret kiadni a kezéből, amire sem az idejét, sem az energiáját nem sajnálja. A Szüzek kifejezetten szorgalmasak, de a nagy igyekezetben sajnos, könnyen megfeledkezhetnek nemcsak a környezetükről, hanem az egészségükről is.

Skorpió

Az ambiciózus Skorpió szereti, ha a munkájában kiemelkedő tehetségként, elismerően tekintenek rá. Mindezt azonban nem kívánja ingyen: nagyon is megdolgozik a sikerért. Szereti magasra tenni a lécet saját maga számára, és addig nem nyugszik, amíg el nem éri, amit eltervezett. Ilyenkor nincs olyan, ami elterelné a figyelmét, és szinte bármit alárendel annak, hogy elérje a kitűzött célt.

Kos

A Kos csillagjegy nagy munkabírású, tőle biztosan nem fogsz olyat hallani, hogy nem tudja megcsinálni – legyen szó bármilyen feladatról. Az elszántsága nem ismer akadályokat, kifejezetten hatékonyan dolgozik, és másokat is képes motiválni. A bizonyítási vágya miatt szinte semmilyen feladatra nem tud nemet mondani, így könnyen túlvállalja magát, aminek a magánélete láthatja kárát.

Bika

A Bika terhelhető, elemző, megfontolt csillagjegy. Ha van egy célja, biztos, addig nem áll meg, amíg el nem éri, miközben mindent elkövet, hogy sikerüljön a terve. Gyakran vannak grandiózus tervei, amik mások számára akár túlzásnak is tűnhetnek, de a Bika csak legyint a kételkedőkre. Persze, akad olyan alkalom, amikor valóban túlzásba esik, és nem veszi észre, hogy közben teljesen elfelejtkezett a magánéletéről.

via

Ismerd meg a többi csillagjegyet is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top