nlc.hu
Horoszkóp

Csapnivaló férjek

Csillagjegyek, akikből csapnivaló férjek válnak

Ezek a csillagjegyek egyedi és nagyon szerethető tulajdonságokkal is rendelkeznek.

Rák

A Rák férfival egyáltalán nem könnyű együtt élni annak ellenére sem, hogy igazán melegszívű és nagyon kedves típus. Kétféle Rák létezik ugyanis. Az egyik imádja az otthonát, folyton tesz-vesz, csinál valamit, ugyanakkor meglehetősen tudálékos, nem mellesleg folyton panaszkodik. A másik a létező leglustább fajta, aki közönyös és érdektelen, és aki valószínűleg csak azért vesz feleségül, mert úgy gondolja, a házasságból előnye származhat. Az is kétségtelen, a Rák férj minden más csillagjegynél több időt tölt a családjával, ápolja a hagyományokat, általában rajong a gyerekeiért, a párja iránt. Bármennyire is felhőtlen a boldogsága, mégis talál okot a panaszra, az elégedetlenségre. Nagyon érzelmes csillagjegy, rendkívül érzéki, aki ugyanakkor kerül minden kockázatot. Ha úgy döntenél, összebútorozol vele, a hűségére biztosan számíthatsz.

Csapnivaló férjek

Fotó: Getty Images/Peter Dazeley

Skorpió

A harmonikus és a boldog házasságot, a sikeres életet a Skorpiónak mindennél nehezebb megvalósítania. Olyan feleségre vágyik ugyanis, aki vakon és árnyékként követi őt, aki feltételek nélkül alkalmazkodik az elvárásaihoz. A domináns típusú alfanőket messze elkerüli. Ő a tipikus régimódi férfi, akinek még mindig meggyőződése, hogy a férj a ház ura, a feleség pedig mindenkor tegye a maga dolgát. A szeretete is gyakran kemény és végletes, ő bizony az agresszióra is igencsak hajlamos. Ha mégis kellően nyitott, az élet tálcán kínálja fel neki a boldogságot. A karrierjében nagyon sikeres, hiszen szívósan és keményen végzi a feladatokat, és képes eltartani a családját. Nagyon birtokló és féltékeny csillagjegy, és ha csak a kétség csírája is felébred benne, képes pokollá tenni az életedet. Ha egyszer elveszíted a bizalmát, bármit is tégy, sosem tudod visszaszerezni.

Nyilas

A Nyilas mellé tapintatos, diplomatikus, nagyon bölcs és okos feleség illik. Olyan, aki sosem rója fel a hibáit, nem ítélkezik, és nem tör pálcát felette, ellenben hagyja őt szabadon élni és létezni. Igazság szerint ő az a csillagjegy, aki nem a házasságra született. Kifogyhatatlan a kíváncsisága a világ iránt, imád utazni, önállóan járni-kelni, azt tenni, amit a szíve diktál. Rendkívül társaságkedvelő és nagyon szórakoztató típus. Hajlamos a nagyzásra, főként akkor, ha úgy érzi, az élete nem igazán érdekes és izgalmas. Az ízlése meglehetősen gyakran változik, ezért róla nem lehet állítani, hogy a legkitartóbb, leghűségesebb csillagjegyek közé tartozna. Sőt, előfordulhat, hogy meglehetősen csapodár és megbízhatatlan. A felesége mellett kitart ugyan, de csak akkor, ha nincs számonkérés, nincs féltékenykedés a kapcsolatban. Az biztos, mellette minden művészi érzékedre szükséged lesz, hogy kövesd a tempóját és izgalmakat csempéssz a közös életetekbe.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top