Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek különleges szerencsét hoz a péntek 13

Bár a babona és sokak szerint a péntek 13. kifejezetten balszerencsés nap, ezeknek a csillagjegyeknek nem lehet okuk ma panaszra. Nekik ugyanis kifejezetten szerencsés lehetőségeket jelez a horoszkóp. Te is köztük vagy?

A babona szerint a péntek 13 balszerencsés napot jelez. Ilyenkor jobb, ha ki sem mész az utcára, nehogy valami rá essen a fejedre. Persze, ha nem vagy babonás, ez a nap is ugyanolyan lehet, mint bármelyik másik. Sőt, ha a következő csillagjegyek egyikében születtél, ma nagyon is szerencsés lehetőségek várnak rád. Nos, mennyire hiszel a szerencsédben?

A Kos könnyűnek érezheti magát péntek 13-án

Kedves Kos! Az elmúlt hetekben biztosan nagyon sok minden történt az életedben. Talán volt, amit akadályként éltél meg. S ha nem is feltétlenül új lehetőségeket kapsz mostantól, de az biztos, hogy ami eddig visszafogott, és a sikered útjában állt, az végre elhárul az utadból. Érdemes elgondolkodnod a jövőbeni lehetőségekről vagy arról, mire is vágysz most úgy igazán a szíved mélyén? A péntek 13. tökéletes alkalom, hogy önmagadba mélyedj, és végiggondold, hogy miben és hogyan újulnál meg. S hogy megvalósulhassanak a vágyaid, mondd is ki, amit igazán szeretnél. Ez egy szerencsés nap, ne feledd…

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon szerencsés lehet a péntek 13 (iStock)

Az Ikrek tele van energiával péntek 13-án

Kedves Ikrek! Talán némi feszültséget is hozott neked a decemberi telihold, de az is biztos, hogy ennek köszönhetően most duzzadsz az energiától. Biztosan nagyon sokat foglalkoztat a jelen pillanatban is a munkád, a párkapcsolatod, a pénzed. Nos, ma különleges szerencsében lehet részed, ugyanis olyan támogatókat sodor melléd az élet, akik tudnak és akarnak is neked segíteni. Használd a különleges kommunikációs képességedet, és ismerd fel, micsoda erő rejlik benned. Vonzó és sikeres vagy. Hidd el végre. A legfontosabb pedig, hogy ne felejts el hálát érezni a segítők iránt a sikeredért.

A Nyilas szerelmi élete szerencsésen alakul

Kedves Nyilas! Számodra a péntek 13. valójában az új kezdet lehetőségét hozza. Szóval, ha szerelemre, párkapcsolatra vágysz, ma bármi megtörténhet veled. Nagyon szerencsés találkozásban lehet részed. Érdemes nagyon nyitottnak lenned. Ne felejtkezz el magadról sem, hiszen az önelfogadás, az önszeretet ugyanilyen fontos. Felismerheted magadban a legpozitívabb tulajdonságokat, amitől még vonzóbbnak látnak téged a többiek. Ha már van párod, vele élheted meg a valódi érzelmeket. Ez a te napod, a te időszakod. Mindenképpen élj vele, mert ez egy igazán szerencsés dátum lehet.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top