Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy imádja a nomád életformát

Ezek a csillagjegyek imádják a természetközeli életmódot. Nekik tökéletesen megfelel az olyan hely, ahonnan interneten keresztül dolgozhatnak, és nem zavarja őket, ha éppenséggel nincs különösebb kényelem és komfort körülöttük, pláne, ha közben még világot is láthatnak. Vajon te is köztük vagy?

Otthon… bárhol lehet. Egyre többen választják mostanság a nomád életmódot. Főként azóta, hogy valójában szinte bárhonnan lehet dolgozni, elegendő hozzá egy számítógép és internet-kapcsolat. A digitális nomádok éppúgy teljes munkaidőben dolgoznak, csak épp annyi különbséggel, hogy ők közben világot is látnak. Persze ez az életforma nem mindenkinek jön be, hiszen sokan vannak, akinek a stabilitás, a megszokott környezet, a napi rutin mindennél fontosabb. Vajon te is az előbbiek közé tartozol?

1. A Nyilas

A Nyilasnál jobban senkihez sem illik a nomád életforma. Ő ugyanis imádja a változást, az utazást, nagyon szívesen és könnyen ismerkedik, és valósággal habzsolja az új élményeket. Ez jóval nagyobb súllyal esik latba nála, mint az, hogy tárgyakkal vegye körül magát. Nem szereti a kötöttséget, az egyhangúságot. A mindennapi rítusokat fullasztónak és lélekölőnek tartja. Addig van egy helyen, amíg jól érzi ott magát. Aztán továbbáll…

2. A Vízöntő

A Vízöntő éppolyan jól érzi magát, ha emberekkel van körbevéve, mint egyedül, ami alapvető feltétele a sikeres nomád életformának. Ő nem függ másoktól, hogy jól érezze magát, egymagában is remekül fel tudja fedezni a helyet, ahol éppen van. Nincs sok mindenre szüksége, viszonylag kevés cuccal képes utazni. Természeténél fogva kíváncsi, ami nagy előny a nomád életstílushoz.

Ezekhez a csillagjegyekhez nagyon passzol a nomád életmód (iStock)

3. A Kos

A Kos ösztönösen cselekszik, s igyekszik mindig a legjobbat kihozni a helyzetéből. A kalandot senki sem szereti nála jobban, s kevés dolog van, amitől pánikba esne. Rajong a változásért, az egyedi dolgokért, nem mellesleg minden újdonságban szívesen kipróbálja magát. A nomád életforma remek választás számára, hiszen aligha kiszámítható, mi történik holnap, de attól sem kell tartania, hogy unalmassá válik az élete. Egyébként is, ha valami már nem érdekli, fogja magát, és továbbáll.

4. A Ikrek

Rugalmasság az Ikrek középső neve. A nomád életforma alapja, hogy képes legyél idegenekkel szóba állni, kérdéseket feltenni nekik, és persze segítséget is kérni. Az ő kommunikációs készsége kitűnő, s ha nem beszéli is tökéletesen az adott nyelvet, minden helyzetben képes megértetni és feltalálni magát. Rendkívül intelligens, minden problémát meg tud oldani, ami egy ismeretlen környezetben megtörténhet vele.

5. A Halak

A Halak egyéniségéhez is illik a nomád életforma. Kreatív, amely tulajdonságra feltétlenül szüksége van, amikor úton van, hiszen elképzelhető, hogy olyan problémával kell szembenéznie, ami a komfortzónán kívül esik. Kedves és segítőkész, épp ezért elképzelhető, hogy más országokban vállal önkéntes feladatokat. Hallgat a megérzéseire, ami jól jön az utazások során, s bárhová is veti a sors, mindenhol képes felfedezni az adott hely szépségét.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top