Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy biztosan cserben hagy

Ezek a csillagjegyek bizony hajlamosak lehetnek, hogy gondolkodás nélkül faképnél hagyjanak. Nem könnyen kötelezik el magukat annak ellenére sem, hogy a lelkük mélyén ők is nagyon vágynak a boldog és tartós párkapcsolatra. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból megtudhatod a legfontosabb részleteket.

Bárkivel előfordulhat, hogy a párja akkor hagyja faképnél, amikor a legkevésbé számít rá. Lehet, a párod egyáltalán nem akart tudatosan fájdalmat okozni, csak éppen nem neki való az elköteleződés. A megbízhatatlanság, a kiszámíthatatlanság ezekre a csillagjegyekre jellemzőbb lehet, mint általában a többiekre, s bár ez nem zárja ki, hogy stabil párkapcsolatban is jól érezzék magukat, mellettük vélhetően nem csekély frusztrációval is számolnod kell. Ha hosszú távra tervező, megbízható párra vágysz, talán nem biztos, hogy a következő csillagjegyekben kéne gondolkodnod. Ők is elköteleződnek, de inkább csak érettebb életkorukban teszik.

A Vízöntő

A Vízöntő jellemzően túl nagy fába vágja a fejszéjét. Bámulatosan nagylelkű, a munkájában mindig nagyon szorgalmas, és természeténél fogva emberbaráti, a szakmai életét azonban előbbre helyezi a magánéleténél. A legjobbat szeretné mindenkinek, ám a vége az, hogy a legtöbbször éppen a párkapcsolatát hanyagolja el. Hátrányt jelent számára, hogy a szenvedélyét nem igazán mutatja meg: bármilyen nagyon is szereti a párját, inkább hűvösnek, visszafogottnak tűnik. Annak ellenére, hogy a Vízöntő a csillagjegyek humanitáriusa, neki tényleg aranyból van a szíve, az önzetlensége önfeláldozásba fordul át, s ezzel feláldozza a szerelmét is.

Ezek a csillagjegyek faképnél hagynak (iStock)

A Kos

A Vízöntővel szemben a Kos tele van szenvedéllyel és lelkesedéssel, amit nem is fél kimutatni a párjának. Szerencsétlenségére azonban könnyen dühbe jön, s szenvedélye ezáltal ingerlékennyé teszi. Emellett túlságosan naiv, követi a hóbortjait ahelyett, hogy először részletes tervet készítene. Ő valójában a „mindenki önmagáért él” filozófiát követi, azaz a saját vágyait rendre a párjáé elé helyezi. Szó sincs róla, hogy a Kos ne törődne a párkapcsolatával, csak éppen nincs igazán ínyére, hogy elakadjon az ilyen jellegű – szerinte – apróságnak számító részleteknél.

Az Ikrek

Az Ikrek imádja a társasági életet, könnyed természetének köszönhetően nagyon könnyedén ismerkedik, barátkozik, s tagadhatatlan, hogy roppant szórakoztató a társasága. Ám ha randira kerül sor, átváltozik „pillangóvá”, vagyis valaki megpróbálja behálózni, messzire röppen. Az Ikrek természeténél fogva elbűvölő teremtés, ám ez korántsem jelenti, hogy amit megígér, minden helyzetben meg is tartja. Általában nagyon gyorsan gondolkozik és cselekszik, ő a legtöbbször több tucat dolog között zsonglőrködik egy időben, ahelyett, hogy egyetlen célra helyezné a hangsúlyt.

A Nyilas

A Nyilas szomjazik az új élmények után, ami remek a kalandos találkák számára, ám komoly párkapcsolat esetében aligha üdvözítő dolog. Amit csak lehet, fel szeretne fedezni, s egy párkapcsolat – szerinte – inkább csak visszatartó tényezőt jelentene. Jóllehet rugalmas és alkalmazkodó típus, a szabadságot előrébb sorolja az elköteleződésnél. Bár nincs ellenére a párkapcsolat, csakis olyan partnerrel tudja elképzelni a jövőt hosszú távon, aki hozzá hasonló természetű, s benne van minden kalandban, őrültségben. Nem mellesleg meg sem próbálja őt korlátozni. Utóbbi esetben ugyanis gondolkodás nélkül lelép, és máshol keresi a boldogságot.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top