Horoszkóp

Ez a csillagjegy a legbonyolultabb társ

A horoszkóp szerint ez a csillagjegy a legbonyolultabb partner és társ a párkapcsolatban. Nem mindig könnyű vele az élet, de tény és való, hogy nagyon szórakoztató típus, valódi egyéniség. Ha megtalálod az utat a szívéhez, különleges társra találsz benne. Vajon te is ebben a jegyben születtél? És a párod?

Az asztrológia szerint létezik egy csillagjegy, aki nagyon más, mint a többiek. Az átlagostól eltérően gondolkozik, érez és cselekszik. Nem könnyű őt kiismerni, mert nem igazán enged közel magához senkit. Hosszú idő telhet el, mire valódi bizalmat szavaz, de megéri kitartani, hiszen személyében ugyan különc és bonyolult, de annál izgalmasabb és megbízhatóbb társra találhatsz. Hogy melyik ez a jegy? Íme a részletek.

A Vízöntő hajlamos fecsegni

Nos igen, a legbonyolultabb szerető kétségtelenül a Vízöntő. Róla azonnal kiderül, amikor fülig szerelmes, mert a boldogságát azonnal világgá kürtöli. Gyakran olyasmit is kifecseg, amit nem biztos, hogy kellett volna. Igencsak hajlamos a pletykára, amivel akaratán kívül is kellemetlen szitukba sodorhatja a szerelmét.

Vonzó külsejének, kisugárzásának nem könnyű ellenállni, amivel persze ő nagyon is tisztában van, ahogyan azzal is, hogy a legokosabb csillagjegyek közé tartozik. Rendkívül kíváncsi természetű, párjáról mindent tudni akar, az apró részletekből gyorsan összerakja a teljes képet, amit aztán könnyelműen kikotyog mások előtt.

Minden bizonnyal a Vízöntő a legbonyolultabb társ a csillagjegyek között (iStock)

A Vízöntő gyűlöli a korlátokat

A konvenciókat, az előírásokat nagyon rosszul viseli. Nem lehet őt beállítani a sorba. Az is biztos, hogy a Vízöntő a párválasztásban is nagyon válogatós. Társának igencsak össze kell magát szednie, ha meg akar felelni az elvárásoknak. Az, hogy merész, bátor, vagány legyen, csak néhány szempont a sorban, a Vízöntőnél az intellektus általában fontosabb a külsőségeknél, de azért a különleges szépséget ő is nagyra értékeli. Az is biztos, hogy az elveihez makacsul ragaszkodik, a kötelező elvárásoknak pedig sosem enged.

A Vízöntő áldozatokat hoz a szerelemért

A Vízöntőnek amennyire fontos a függetlensége, a szabadsága, legalább annyira képes küzdeni a szerelméért. Mert, ami és persze, aki igazán értékes és fontos az életében, ahhoz még ő is következetesen ragaszkodik. Viselkedése néha különc és furcsa, de sosem unalmas. Nem könnyű kiismerni, mert a szívéhez a szerelmét sem engedi igazán közel, vagy csak nagyon hosszú idő után teszi. Mélyen érez, mélyen szeret, de az érzések kimutatását a gyengeség jelének hiszi. Úgy gondolja, az érzések, a nyíltság sebezhetővé tenné. Nem akar semmilyen elvárásnak megfelelni, mert a Vízöntő mindenkor a saját szabályai szerint él.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top