nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az érzelmek

Csillagjegyek, akiket nehéz megérteni

Kétségtelenül nekik vannak a legösszetettebb érzéseik.

Bika

A Bika, bár sokak szerint földhözragadt jegy, tele van érzelmekkel. Nemcsak érzelmes, de nagyon érzéki típus is. Viszont önmagában a szemének nem mindig hisz, ő meg akarja érteni a háttérben zajló folyamatokat is. Ő is hajlamos túlgondolni és érzelmileg túlreagálni az eseményeket. Türelmes típus, de ha robban, jobb minél távolabb lenni tőle.

Csillagjegyek, akiknek összetett érzelmeik vannak

Fotó: Getty Images/Witthaya Prasongsin

Ikrek

Az Ikrek kettős természetéből adódóan a legtöbbször saját magát sem érti. Egyik percben csupa bűbáj és kedvesség, a másikban idegesítően bizonytalan és kiszámíthatatlan. Az érzései valóban nagyon összetettek, mert egyrészt mélyen érez, gyakran túlérzékeny is, másrészt viszont a tudatával akarja irányítani az érzéseit, amibe meg gyakran beletörik a bicskája.

Kos

A Kos heves lángon ég, aktív, szenvedélyes, szívből éli az életét, szerinte értelme sem lenne visszafogni az érzéseket. Ezért is annyira mély érzésű, és pontosan ezért könnyű őt megbántani. A jövőjével kapcsolatban ő is hajlamos a lehető legrosszabbra gondolni, amitől feszültté, nyugtalanná válik. Ő is folyton agyal, és ő is mindent túlreagál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top