Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legbölcsebbek és a legokosabbak

Mindenki más képességet kap a születésekor. Ezek a csillagjegyek a horoszkóp szerint a legbölcsebbek, a legintelligensebbek. Ők a gondolkodásban, a tervezésben kiemelkedőek. Vajon te is köztük vagy?

Valamiben mindenki jó. Valamiben mindenki sikeres lehet. S valamiben mindenki intelligens. Ezek a csillagjegyek született bölcsek, gondolkodók, akik nagyszerűen ötletelnek, de a kivitelezésben már nem biztos, hogy annyira remekelnének. A horoszkóp szerint kreatívak, ötletesek és intelligensek. Ők ezzel emelkednek ki a többiek közül. Ebben mások, mint a többiek. Vajon te is köztük vagy?

1. Az Ikrek

Az Ikrek mindig feltalálja magát, amikor nehézségek elé állítja őt az élet. Nagyon kíváncsi típus, egész életében tanul valamit, folyamatosan szívja magába a tudást. Nagyon szeret beszélgetni, könnyen teremt kapcsolatokat, s nagyon sok témához hozzá tud szólni. Igaz, csak kevés dologban mélyül el, de nagyszerűen adja elő a gondolatait. A szerelemben intelligens partnerre vágyik, akivel bármiről beszélgethet, s nem csupán felszínesen cseveghet.

Ezek a csillagjegyek a legokosabbak a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek a legokosabbak a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

2. A Skorpió

A Skorpió született nyomozó. Nincs olyan probléma, rejtvény, amit nem tudna kibogozni, megoldani. S éppen ez a képessége teszi őt az egyik legintelligensebb csillagjeggyé. Ő nemcsak elméletben talál a legjobb megoldásra, de gyakorlatiasságának köszönhetően kivitelezni is képes azt. Ugyanakkor szívességet, segítséget csak nagyon ritkán kér. Fura módon nála nem számít, mennyire régóta ismer, s milyen jó barátok vagytok, a legtöbbször úgy érzi, csak magára számíthat.

3. A Mérleg

A Mérleg alapos és átgondolt, sosem tesz könnyelmű kijelentéseket, s talán ezért is ő a legbölcsebb csillagjegy. Igazságos, mindig a harmóniára törekszik, nem mellesleg született diplomata. Kritikus és maximalista magával szemben is. Széles látókörű és nagyon nyitott típus, szereti a társaságot, könnyen ismerkedik, és remekül társalog valójában bármiről. Ugyanakkor nagyszerű meglátásokkal, okos javaslatokkal segíti a többieket a problémáik megoldásában.

4. A Vízöntő

A Vízöntőnek valójában mindegy, hogy önkéntes munkát végez, vagy üzleti konferencián vesz részt, ösztönösen sok mindenhez ért. Rendkívül éles a logikája, újszerűek a gondolatai, a meglátásai. Kreatív és nagyon eredeti típus. Ő is könnyen teremt kapcsolatokat, de a felszínes beszélgetés egy időt után fárasztja. A leginkább azt élvezi, amikor hozzá hasonlóan intelligens és inspiráló emberekkel társaloghat, akiktől ő is sokat tanul. Nem mellesleg kiváló a problémamegoldó képessége is. A kihívások sosem riasztják el.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top