Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket élmény hallgatni és látni

Ezek a csillagjegyek nagyszerű előadók, ezért egyszerűen jó érzés hallgatni, látni őket. Nagyon szórakoztatóak, rendkívül színes egyéniségek, s valóban irigylésre méltóan tehetségesek. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból máris megtudhatod.

Nem mindenki szeret a tömeg elé lépve, nyilvánosan megszólalni. Néhány csillagjegynek valójában kész rémálom, ha a pulpituson állva kell sokak füle hallatára beszélnie. Ám ezek a csillagjegyek egyenesen imádják a figyelmet, hiszen nagyszerű előadók. Szívesen beszélnek tömeg előtt, sőt nagyon meggyőzően is kommunikálnak. Egyszerűen jó érzés őket hallgatni és látni. Ez a fantasztikus kommunikációs és előadói készség nagyszerű karrierlehetőséget is jelenthet esetükben. Nos lássuk, mely csillagjegyek bizonyulnak a legkiválóbb előadóknak!

1. Az Oroszlán

Az Oroszlán kétségtelenül a legkiválóbb, ha sok ember előtt kell beszélni. Ő ugyanis nemcsak kényelmesen érzi magát nagyobb tömeg előtt is, hanem egyszerűen imádja, amikor minden szem rá szegeződik. Akkor él igazán, amikor reflektorfénybe kerülhet. Amellett, hogy otthonosan mozog a közönség előtt, szenvedélyesen is beszél, s megvan ehhez a született vezetői képessége is. Hisz abban, amit mond, valamint abban is, hogy üzenetével jobbá teheti hallgatósága életét. Ő a mindig felkészült és magabiztos előadó, aki imponáló hallgatni.

2. Az Ikrek

Az Ikrek kivételes mindenféle kommunikációban, így természetes, hogy nagy hallgatóság előtt is brillíroz. Számos témában nagyon jól tájékozott, csodálatos a személyisége, és őszinte típus is. Nem helyezi magát piedesztálra, éppen ellenkezőleg: mindenkivel azonos szinten kommunikál. Közönsége szemében mindig rokonszenves és nagyon barátságos, hallgatói közel érzik magukat hozzá. A többiek egyszerűen imádják őt hallgatni, s persze a mondandójára is mindig kíváncsiak és fogékonyak.

Ezeket a csillagjegyeket élmény hallgatni (fotó: Getty)

3. A Mérleg

A Mérleg szeretetteljes, nagyon kedves csillagjegy, aki képes humorral és szívvel átadni üzenetét a hallgatóságnak. Korántsem arról van szó, hogy stand-upot csinálna a nyilvános szereplésből, csupán humort is csempész a mondandójába. Humora sosem sértő, hanem éppenséggel kellemes és magával ragadó. Irigylésre méltóan nyugodt, amikor ki kell állni akár nagyobb tömeg elé is. Mindig igyekszik elmondani az igazságot, amiről meg van győződve, de senkitől sem várja, hogy feltételek nélkül fogadja a véleményét.

4. A Skorpió

A Skorpió is egészen lenyűgöző, amikor sok ember előtt beszélhet, mert szenvedélyesen adja át az üzenetét, s intuitív módon érzi, mire van szüksége a hallgatóságának. Minden előadását a közönségéhez igazítja, tehát mindegyik előadása kicsit más, kicsit friss és kicsit újdonságként hat. Nem mellesleg mindig képes rá, hogy a teljesen egyértelmű dolgokat is érdekesen adja elő, s ne csak a szokványos módon tálalja. Persze, épp ezért olyan jó hallgatni őt.

5. A Vízöntő

A Vízöntő nagyon találékony az előadásmódjában, és hajlamos olyan dolgokat is használni, mint például az audiovizuális segédeszközök, hogy felkeltse a közönsége figyelmét. Számos olyan ügye van, amelyért küzd, s amelyekről egyszerűen lehengerlően és nagyon lelkesen beszél. Megvan benne az a képesség, hogy tudja, hogyan adhatja át a leghatékonyabban az üzenetét, s ennek érdekében igyekszik a lehető legjobban felépíteni az előadásait is. Valójában mindig és mindenhol nyitott fülekre talál.

6. A Kos

A Kos is nagyszerű előadó, mert nem fél kockáztatni, hogy kiálljon, s az esetleges kudarc sem tartja vissza. Ha hibázik, tanul belőle, és csak még jobb előadóvá válik. Úgy fogja fel, hogy előadása tökéletesítése egy soha véget nem érő feladat. Pontosan tudja, ha valóban kapcsolatba akar lépni a közönségével, akkor meg kell mutatnia a sebezhetőségét és az emberi oldalát is. Úgy véli, olykor hatásosabb improvizálni, mint csak az előre megírt szöveget elmondani.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top