Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy kétségkívül a legtehetségesebb

Ezeket a csillagjegyeket véli az asztrológia a legkreatívabbnak. Valójában bármiben megmutathatják magukat, az önkifejezés számukra természetes. Igazán híressé is válhatnak, hiszen csak rajtuk múlik, hogyan élnek a tehetségükkel. Vajon te is köztük vagy? Mindenre fény derül a horoszkópból.

Ezek a csillagjegyek különleges tehetséggel születnek. Hogy aztán mire használják a képességeiket az életük során, valójában rajtuk múlik. Az is bizonyos, ha felfedezik a bennük rejlő tehetséget, nagyon sokra vihetik. Sokan közülük világhírt szereznek, de vannak, akik hobbiként használják a kreativitásukat. Valójában az a legfontosabb, hogy az alkotással örömforrásokra találjanak.

Az asztrológia szerint, akiknek horoszkópjában a X. Ház – amely többek között a siker, karrier, hírnév, egzisztencia életterülete – szintén a következő jegyek egyikében áll, ők is hasonló tehetséggel rendelkeznek, mint a jegyek szülöttei. Érdemes a pontos születési horoszkópban megnézni.

A Bikának különleges az ízlése

A Bika vénuszi jegy, melynek köszönhetően nagyon finom ízlése és szépérzéke van. Szereti a luxust, nagyon megválogatja, mivel és persze kikkel veszi körbe magát. Neki jóval többet ér a minőség a mennyiségnél. Erősen vonzódik a művészetekhez, és szó mi szó, ösztönösen ért is hozzá. Képes elmerülni a részletben, addig formája, alakítja az elképzeléseit, amíg tökéletessé nem válik a kezében. Nagyon szép a hangja, így kiváló énekes válhat belőle, de kreatív esküvőszervezőként is nagyszerűen megállja a helyét.

Ezek a csillagjegyek hihetetlenül tehetségesek (iStock)

Az Oroszlán bátran megmutatja a tehetségét

Az Oroszlán valójában színpadra született. Nem véletlen, hogy számtalan híres és tehetséges énekes, színész, táncos, előadóművész született ebben a jegyben. Uralkodó bolygója, a Nap, amelynek köszönhetően imádja a figyelmet, nagyon nyitott és extrovertált típus. Nincs benne semmi félelem, amikor meg kell mutatnia önmagát. Őszinte gyermeki örömmel és kreativitással tekint a világra, mindig vidám és bohém, imád szórakoztatni. Persze az is igaz, hogy élete a drámáktól sem mentes, de tény és való, van hozzá tehetsége.

A Halak fantáziája határtalan

A Halak csillagjegy talán mind közül a legkreatívabb. Neptunuszi jegyként bámulatos a fantáziája, nagyon álmodozó típus, akit egyedi művészi vénával áldott meg a sors. Valójában mindegy, miben akarja kifejezni a tehetségét, mert mindenben maradandót alkothat. Remek érzéke van a képzőművészetekhez, de a filmhez, színházhoz, zenéhez ugyanígy. Ösztönösen vonzódik a művészvilághoz, és jól is teszi, hiszen erre született. Fontos is, hogy megtalálja önmagát az alkotásban, különben hajlamos lehet a depresszióra, a függőségekre.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top