Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon nem jönnek ki egymással

Ezek a csillagjegyek nagyon nem találják az összhangot egymással. Annak ellenére, hogy a kémia működhet közöttük, egy idő után a béke helyét átveszik a viták, a veszekedések. Legyen szó párkapcsolatról, barátságról, munkakapcsolatról, ők bizony meglehetősen sok súrlódásra számíthatnak.

Vannak, akik ösztönösen jól kijönnek egymással, másokkal viszont csak a legnagyobb erőfeszítések árán sem igazán tudunk baráti hangnemet megütni. A horoszkópból pontosan látható, mely csillagjegyek illenek egymáshoz a leginkább, és melyekkel lehet a legtöbb súrlódásra, vitára számítani.

1. A Bika és az Oroszlán kapcsolata

A  makacs Bika és a királyi Oroszlán párosításában vajon ki lehet a nyertes? A Bika egy vita során hajlamos elbarikádozni magát, miközben az Oroszlán éppen nagyjelenetet szeretne előadni. Ha a Bika hajlandó lenne legalább egy kicsit nyitni, az Oroszlán pedig lejjebb hangolná a drámát, még működhetne is ez az amúgy izgalmas kapcsolat. A hűség, a kitartás, az érzékiség alapból is erős kapocs közöttük.

A Bika és az Oroszlán kapcsolata akár működhetne is (iStock)

2. Az Ikrek és Halak kapcsolata

Az Ikrek néha hajlamos trükközni, amit a Halak aztán magára vesz, és bezárkózik. Az Ikreknek érdemes a Halakkal szemben kicsit visszafognia magát, a Halaknak meg el kéne engednie a folyamatos aggodalmaskodást. Annak ellenére, hogy mindketten igen változékony és bizonytalan típusok, az értelem és érzelem találkozásából szórakoztató és tartalmas kapcsolat szövődhetne.

Az Ikrek és Halak kapcsolata az értelem és érzelem találkozása (iStock)

3. A Szűz és a Nyilas kapcsolata

Lehet, hogy mindig a Nyilasé az utolsó szó, de a Szűz mellett alaposan meg kell dolgoznia ezért. Ha nem akarnák folyamatosan a sarokba szorítani a másikat, hanem képesek lennének mély levegőt venni és türelmesen meghallgatni egymást, még valami igazán jó is kisülhetne a kapcsolatukból. A Szűz ragaszkodó ugyan, de neki is szüksége van a személyes térre, így a Nyilasnak is jut szabadság bőven.

Kié az utolsó szó a Nyilas és a Szűz kapcsolatában? (iStock)

(Boldsky) Kiemelt képünk: Pexels.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top