Horoszkóp

Ezzel vonzzák a férfiakat a csillagjegyek a legjobban

Minden csillagjegynek van legalább egy olyan pozitív tulajdonsága, mellyel nagyon erősen felhívja magára a másik nem figyelmét. Vajon mivel vonzod a férfiakat a leginkább? A horoszkópból megtudod.

Minden nőben rejlik valami igazán vonzó tulajdonság. S vajon mit látnak benned elsőre a férfiak? Mitől találnak téged izgalmasnak, vonzónak? A horoszkópból most pontosan ezekre a kérdésekre kaphatsz választ. Mostantól ezt a tulajdonságodat érdemes még inkább erősíteni…

Kos

Kos jegyűként meglepően romantikus típus vagy. A megjelenésed, a kisugárzásod hihetetlenül vonzó a férfiak szemében. Van benned valami huncutság és provokáló, amit nem lehet nem észrevenni. Az illatod pedig egészen egyedi és rendkívüli. 

Bika

Bika jegyűként a szeretteid mindennél fontosabbak számodra. Vigyázol rájuk, gondoskodsz róluk, mindent megteszel a boldogságukért. S valójában épp ez a gondoskodó és védelmező tulajdonságod tesz vonzóvá a férfiak szemében. Rólad azonnal látni, hogy biztonságot, nyugalmat, törődést adsz.

Az Ikrek

Ikrek jegyűként nagyon különleges és vibráló a kisugárzásod, nem véletlenül vonzod mágnesként a férfiak tekintetét. Imádni való vagy, mert bámulatosan könnyedén ismerkedsz, és csevegsz bármilyen témáról. Izgalmasnak, érdekesnek, nagyon okosnak tartanak téged. 

A Rák

Rák jegyűként te vagy a legnőiesebb csillagjegy. S nem véletlenül akad meg rajtad a férfiak tekintete. Kedves és figyelmes vagy, törődsz a többiekkel. Attól pedig, hogy időnként lehetetlenség követni a hangulatváltozásaidat, csak még izgalmasabb vagy a szemükben. Olyan nő, akit meg akarnak szerezni.

Az Oroszlán

Oroszlán jegyűként téged képtelenség nem észrevenni. Persze, teszel is róla, hogy magadra hívd a figyelmet, és imádod, amikor körbe rajonganak, s a kegyeidet lesik a férfiak. Nagyon tudod, hogyan csavard őket az ujjad köré. Igazi díva rejlik benned, aki ugyanakkor csöppet sem unalmas típus. 

A Szűz

Szűz jegyűként mindenkor a legjobbra törekszel. Kifejezetten talpraesett és okos nő vagy, aki ugyanakkor segítőkész és gondoskodó is. A férfiaknak különösen vonzó, hogy te meg tudsz állni a saját lábadon, követed az álmaidat, de ha kell, valódi háttérbázist biztosítasz.

Ezért a tulajdonságodért vonzódnak hozzád a férfiak a horoszkóp szerint

Ezért a tulajdonságodért vonzódnak hozzád a férfiak a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

A Mérleg

Mérleg jegyűként gyönyörű külsővel áldott meg a sors. Diplomatikus és kedves személyiséged nagyon vonzó a férfiak szemében. Nagyon jó veled beszélgetni, és figyelmesen hallgatsz, ha kell. Árad belőled a szépség, a harmónia, így nem véletlenül tartozol azok közé, akiknek lehetetlenség ellenállni.

A Skorpió

Skorpió jegyűként vitathatatlanul te vagy a legszexibb csillagjegy. Árad belőled az erotika, a szenvedély, s pontosan tudod, mivel ejtheted rabul a férfiak szívét. Elbűvölő pillantásod, a titokzatos személyiséged arra készteti a férfiakat, hogy megfejtsenek téged. Nincs könnyű dolguk…

A Nyilas

Nyilas jegyűként a belőled áradó életöröm és optimizmus hihetetlenül vonzó tulajdonságok a férfiak szemében. Érdekes vagy, aki mellett egyáltalán nem unalmasak a hétköznapok sem. Imádod az életet, nagyon szeretsz utazni, s minden őrültségben benne vagy. Maradj mindig ilyen pozitív!

A Bak

Bak jegyűként nemcsak megbízható nő vagy, de pontosan tudod, mit vársz az élettől. A céljaidat megvalósítod, ugyanakkor végtelen türelemmel tekintesz a másikra. A férfiak a valódi nőt látják benned, akit meg kell szerezniük, és soha többé nem engedik el.

A Vízöntő

Vízöntő jegyűként különleges nőnek számítasz, hiszen téged nem lehet semmilyen skatulyába besorolni. Elérhetetlennek, megfoghatatlannak látnak téged a férfiak, aki ugyanakkor rendkívül barátságos, kedves és szórakoztató típus. Szereted a szabadságot, az önállóságot, s önmagában már ezért is ellenállhatatlan vagy a szemükben.

A Halak

Halak jegyűként árad belőled a bölcsesség, az intelligencia. Romantikus lelked, a kedvességed, s nem mellesleg vonzó kisugárzásod akkor is feltűnik a férfiaknak, ha inkább a háttérben maradsz. Jó veled együtt lenni, jó veled beszélgetni, s ezért is tartanak téged az egyik legnagyszerűbb partnernek.

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top