Horoszkóp

Íme a leggyönyörűbb testrészed a horoszkóp szerint

Minden csillagjegynek vannak nagyon pozitív külső és belső tulajdonságai. A horoszkópból kiderül, kinek, melyik a leggyönyörűbb testrésze. Egyúttal ez lehet a legérzékenyebb pontod is, de nem baj, ha tudod, mit csodálnak benned a leginkább a többiek.

Kevés olyan ember van, aki mindenével tökéletesen elégedett. Ugyanakkor mindenkinek van olyan testrésze, mely igazán szép, és amelyre teljes joggal büszke lehet. Van, akinek az arca gyönyörű, másoknak a lába hihetetlenül formás, és olyan is akad, aki karcsú és formás derekával vonja magára a figyelmet.

A horoszkóp megmutatja a legszebb testrészedet, ugyanakkor nem árt tudni, hogy egyúttal ez lehet a legérzékenyebb pontod is. Hangsúlyozd, s mutasd meg a legszebb testrészedet mostantól mindenkinek!

A Kos

Kos jegyűként az arcod egészen különleges. Nem biztos, hogy elsőre ő tűnik a legszebbnek, a legvonzóbbnak, de kétségtelenül a legérdekesebb és a legellenállhatatlanabb is. Az asztrológia a koponya mellett a szemet, az orrot, a szájat társítja hozzád, ezért mindig emeld ki ezeket a részeket. Biztosan nagyon igéző a tekinteted, amit sminkkel még inkább kihangsúlyozhatsz.

A Bika

Bika jegyűként nagyon vonzó és mutatós a külsőd. De talán sosem vetted észre, hogy mennyire szép és formás a nyakad. Van benne némi igazság, hogy makacs és nyakas típus vagy, nem igaz? Ennek ellenére ne rejtsd el a nyakad, hanem ékszerekkel, selyemkendőkkel emeld ki. Hangszálaid, a mandulád különösen érzékeny pontod, s erre is érdemes odafigyelned.

Az Ikrek

Ikrek jegyűként a kommunikáció mestere vagy. Nemcsak nagyon szépen és összeszedetten beszélsz, de látványosak a karmozdulataid, a gesztusok. Legszebb pontod a vállaid és a karod. Hagyd szabadon, mutasd meg, amikor csak teheted. Finom mozdulataiddal bárkit lenyűgözhetsz. Nem mellesleg, a pántos nyári ruhákat neked találták ki a tervezők. 

A Rák

Rák jegyűként a legnőiesebb típusok közé tartozol. A legérzékenyebb, legérzékibb és persze legszexibb testrészed a mellkasod, a melleid. Hangsúlyozd bátran testhez simuló ruhákkal, csábító fehérneműkkel. A tüdő mellett a gyomrod a tested legérzékenyebb pontjai. Figyelj az étkezésedre, s persze arra is, hogy minél több időt tölts a szabad levegőn.

Az Oroszlán

Oroszlán jegyűként nagyon szereted a csillogást, a ragyogást. Téged csöppet sem zavar, amikor mindenki téged figyel. Magabiztos és határozott a jellemed, egyenes a tartásod. Mutasd meg gyönyörű hátad mindenkinek, például hátul mélyen kivágott ruhákban. Méltán lehetsz büszke magadra, s megérdemled a dicséretet. Igaz, neked nincsenek önértékelési gondjaid.

A Szűz

Szűz jegyűként az egészséged mindennél fontosabb. Te lehetnél az egészséges életmód királynője. Emésztési rendszered tested legérzékenyebb pontja. Amikor zavartalanul működik, jól érzed magad a bőrödben is. A hasad kétségtelenül a legszebb testrészed, feszes, lapos és sima. Méltán lehetsz büszke rá, szóval ne szégyelld rövid pólókban megmutatni magad.

A horoszkóp megmutatja a csillagjegyek leggyönyörűbb testrészét

A horoszkóp megmutatja a csillagjegyek leggyönyörűbb testrészét (fotó: Getty)

A Mérleg

Mérleg jegyűként igazán vonzó külsővel büszkélkedhetsz. Darázsderekad pedig bámulatosan karcsú és figyelemre méltó. Legyél büszke magadra, s mutasd meg tökéles vonalaidat testre simuló nőies ruhákban. Bőröd is nagyon sima és feszes. A deréktáji területre ugyanakkor különösen figyelj és vigyázz, hiszen ez a legérzékenyebb pontod is. 

A Skorpió

Skorpió jegyűként kétségtelenül a legszexibb csillagjegyek közé tartozol. Kisugárzásoddal nagyon könnyen magadra hívod a figyelmet, pedig nem is törekszel rá tudatosan. Egyetlen pillantásoddal az ujjad köré csavarod az ellenkező nem tagjait. Az ágyban különösen forró vagy, nem véletlenül az intim testrészed a legszebb ékszered…

A Nyilas

Nyilas jegyűként szereted a szabadságot, a függetlenséget, s ha tehetnéd folyamatosan úton lennél. Ugyanakkor csípődet megviselheti a túl sok járás. Figyelj magadra, hiszen formás csípőd a legszebb testrészed is, ahogyan formás és hosszú combjaid is. A medence környéki terület különösen érzékeny lehet, figyelj erre mindig. 

A Bak

Bak jegyűként királynői a tartásod, a megjelenésed, ízlésed, a külsőd mindig tökéletes. Visszafogott stílusod mégsem jelenti, hogy takargatnod kéne magad. Sőt. Térded különlegesen szép és formás, méltán lehetsz büszke rá. S ha valakinek, neked hihetetlenül jól állnak a térdnadrágok, s a térd fölött végződő szoknyák.

A Vízöntő

Vízöntő jegyűként önálló és szabad lélek vagy. Lételemed a levegő, s szívesen töltöd az időt a szabadban. Szívesen túrázol, gyalogolsz, s talán nem is véletlen, hogy vádlid bámulatosan formás és kerek. Véletlenül se takargasd a lábad, viselj magassarkút és szoknyát, nőies ruhákat minél többször. Neked ezek különösen jól állnak.

A Halak

Halak jegyűként érzékeny típus vagy. Lábad, a talpad különösen az. S talán nem véletlen, hogy annyi problémát okoznak a kényelmetlen cipők. A legjobb gyógymód a talpmasszázs, a reflexológia. S jól teszed, ha gyakori pedikűrrel ápolod a lábad, mely igazán kecses és gyönyörű. Nyáron papucsokban, szandálokban meg is mutathatod mindenkinek.

(via daily buzz)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top