Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek imádják, ha minden róluk szól

Ezek a csillagjegyek mindenki másnál jobban vágynak a figyelemre. Imádnak a középpontban lenni, s alig várják, hogy szerepelhessenek. Te köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

Ezek a csillagjegyek nem mindig érzik a határokat, s ezért nem is mindig veszik észre, hogy a többiek szóhoz sem jutnak mellettük. Imádják a megkülönböztetett figyelmet, amikor minden szem rájuk szegeződik. A legtöbben zavarba jönnének ilyen helyzetektől, de ők egyáltalán nem. Sőt, mindent megtesznek, hogy ők lehessen a középpontban. A horoszkópból kiderül, miért vágynak ennyire a figyelemre. Te köztük vagy?

Az Oroszlán imádja a figyelmet

Ő ugyanis mindent megtesz, hogy ellopja a többiek elől a show-t. Az Oroszlán domináns típus, aki egyáltalán nem szeret a háttérben maradni. Ő király, a királynő, akinek tündökölnie kell, s akit mindenkinek körbe kell rajongania. S amikor ezt megkapja, ő a földön a legboldogabb. Hihetetlenül ért a drámához, s nagyon emlékezetes „előadással” hívja magára az egész társaság figyelmét. Nem lehet nem észrevenni őt. Persze ez nem jelenti, hogy bosszantó típus lenne. Nagyon szerethető, pozitív a kisugárzása, remek a humora, nem mellesleg nagyvonalú, és nagyszerű barát, aki szívesen ragyog a reflektorfényben.

Ezek a csillagjegyek szeretik, ha mindenki rájuk figyel

Ezek a csillagjegyek szeretik, ha mindenki rájuk figyel (Fotó: Getty)

A Skorpiót nem lehet nem észrevenni

A Skorpió sosem törekszik olyan szinten a figyelemre, mint az Oroszlán. Ennek ellenére mégsem lehet őt figyelmen kívül hagyni, sőt szinte mindenkiben nagyon mély nyomokat hagy. Olyan feltűnő és magával ragadó a megjelenése, hogy valójában semmit sem kell tennie azért, hogy rászegeződjön a figyelem. A tekintete egyszerűen magával ragadó, nagyon átható és mély, s épp a különleges pillantásával éri el a célját, hogy mindenki rá figyeljen. Alapvetően vidám természet, akit sokan kedvelnek, ám tőle sem áll távol a dráma. Ha valami kellemetlenség történik vele, azt hihetetlenül képes felnagyítani.

Az Ikrek népszerű csillagjegy

Az Ikrek kifejezetten szereti a figyelmet, a dicséreteket, a biztatást. Nagyon eredeti, akit sokan szeretnek, általában széles baráti körrel rendelkezik. De nem véletlenül veszik őt körbe olyan sokan, mert nagyon szórakoztató, remek a humora, s kiváló történetmesélő. Ő pedig örömmel fürdőzik a többiek figyelmében. Nagyszerűen kommunikál, s valójában bármilyen témához képes hozzászólni. Igaz, nem sok mindenben mélyül el, de a tudása nagyon széles skálán mozog, s ezért bármiről lehet vele beszélgetni. Nála ismeretlen fogalom a kínos csend. Bámulatos könnyedséggel ismerkedik és társalog. S épp ezzel hívja magára a figyelmet.

Ez is érdekelhet Ezektől a csillagjegyektől mindig őszinte véleményre számíthatsz Megnézem

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top