Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek szomjazzák a párjuk figyelmét

Van, aki már attól is boldog, ha kapcsolatban élnek, másnak semmi sem elég. Ezek a csillagjegyek mindenki másnál jobban szomjazzák a párjuk figyelmét. Törődésre, érzelmekre, figyelemre vágynak. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Kos

kos csillagjegy figyelem párkapcsolat horoszkópA Kos magabiztos és független csillagjegy, ezért a mindennapokban különösebben nem keresi a figyelmet. A párkapcsolatban viszont szinte kiköveteli magának, mert érezni szeretné, hogy hozzád tartozik. Érdemes időnként megadnod neki a figyelmet, az elsőbbséget és ő lesz a legboldogabb társ a világon. 

A Rák

rák csillagjegy figyelem párkapcsolat horoszkópA Rák az egyik, aki párkapcsolatában mindennél több figyelemre vágyik. Érzékeny csillagjegy, akinek szüksége van a nyugalomra, az érzelmi biztonságra. Nagyon fontos számára, hogy a szóbeli visszajelzés és megerősítés, ezért mondd el neki, minél gyakrabban, mennyire fontos és mennyire szereted őt. Cserébe mindig gondolni fog rád, és gondoskodik a kényelmedről.

Az Oroszlán

oroszlán csillagjegy figyelem párkapcsolat horoszkópAz Oroszlán minél több bókot kap, annál boldogabb. Nem szeret egyedül lenni, imádja a társaságot, a csillogást, amit mindenkor ki is használ, hiszen lételeme, hogy a figyelem középpontjában csilloghasson. Különlegesnek kell éreznie magát, hogy teljes mértékben elégedett legyen a párkapcsolatban és melletted, de a figyelmet viszonozni is fogja.

A Mérleg

mérleg csillagjegy figyelem párkapcsolat horoszkópNem meglepő, hogy a Mérleg számára az egyensúlynál, a harmóniánál semmi sem fontosabb a párkapcsolatban. Boldogságához ugyanannyi erőfeszítést vár el tőled, mint amennyit ő is bele tesz. Számára a kommunikáció elengedhetetlen, ami nem jelenti ugyan, hogy minden pillanatban rá kell figyelni, de szereti az érzést, hogy a társra talált benned.

A Skorpió

skorpipó csillagjegy figyelem párkapcsolat horoszkópA Skorpió nem igényel általában különösebben nagy figyelmet a párkapcsolatban. Időnként viszont szinte megszállott és szenvedélyes tud lenni, főként ha úgy érzi, a fáradozásai nem kifizetődők. Mély érzésű és sebezhető, de inkább nyom nélkül eltűnne, mint nyilvánosan beismerje. Nagyon hűséges, a boldogságának kulcsa az őszinteség. Éreznie kell, hogy megbízhat benned.

csillagjegyek figyelem párkapcsolat horoszkóp

Ezek a csillagjegyek szomjazzák a párjuk figyelmét (Thinkstockphotos)

Bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top