Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenképpen szülők akarnak lenni

Van, aki egész életében a szülőségre készül, és van, aki sosem fog igazán vágyni rá. Mindkettő természetes érzés. Ezek a csillagjegyek az előbbi csoportba tartoznak, ők alig várják, hogy családot alapíthassanak. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

A Rák

rák csillagjegy szülő horoszkópNem véletlenül került a Rák a lista elejére. Ő az, aki mindenki másnál erősebben vágyik a családra. Már gyermekkorától szinte hivatásának érzi ezt a feladatot, számára a a házasság, a párkapcsolat, a gyerek mindennél fontosabb. Tudatosan készül a szülői szerepre, alig várja, hogy kimondhassa a boldogító igent, aztán pedig anyaként vagy apaként élhesse az életét.

A Skorpió

skorpió csillagjegy szülő horoszkópA Skorpió kívülről csöppet sem tűnik a leglelkesebb szülő típusnak, talán mert kontroll alatt tartja az érzelmeit, mégis kétségtelenül az egyik legfigyelmesebb csillagjegy. Nagyon szereti a gyerekeit, a párját, megtesz értük minden tőle telhetőt. Tudatos csillagjegy, így a szülői feladatokra is nagyon tudatosan készül. 

Az Oroszlán

oroszlán csillagjegy szülő horoszkópAz Oroszlán hajlamos a többiekkel szemben önmagát helyezni az előtérbe. Amikor viszont gyerekekről van szó, ő a legfigyelmesebb, legszuperebb szülő a csillagjegyek között. Félti, óvja, gondozza  és természetesen nagyon szereti a gyerekeit, akikre rendkívül büszke, és akiknek mindent megad, ami csak tőle telhet.

A Mérleg

mérleg csillagjegy szülő horoszkópA Mérleg folyamatosan mérlegel, így a szülői lét mellett sem dönt könnyedén. Pedig a lelke mélyén a boldog és harmonikus párkapcsolat mellett a gyerekekre is nagyon vágyik. Érzelmileg lágy, ugyanakkor született diplomata és bölcs, így képes az adott helyzetek mindkét oldalát látni. Kire jellemző ez, ha nem egy felelősségteljes szülőre?

szülő horoszkóp csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek alig várják, hogy szülők lehessenek (Thinkstockphotos)

Boldsky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top