Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy mindenkinél veszélyesebb

Ezek a csillagjegyek veszélyesebbek a többieknél. Ha valamit a fejükbe vesznek, nincs, ami vagy aki megállíthatná őket. A reakcióik gyakran kiszámíthatatlanok, de azt sem tudhatod, milyen hangulatban találkozol velük. Amikor jókedvűek, imádni valók, viszont ellenkező esetben jobban teszed, ha messze elkerülöd őket. Talán te is köztük vagy? A horoszkóp fellebbenti a részleteket.

A Kos megy a feje után

veszélyes csillagjegyek kos horoszkópA rendkívül aktív és célorientált Kos megszállottan versenyez. Imád győzni, a vereséget képtelen elviselni. Már önmagában emiatt sem érdemes vele kesztyűt húzni, mert csak megsérülsz. Ő nem adja fel, amíg te nem adod fel. A harc, a küzdelem kiválthatja a legrosszabb tulajdonságát. Ez pedig a rombolás. Mindent képes lerombolni, eltiporni beleértve önmagát, téged, a kapcsolatotokat, ezért annyira veszélyes csillagjegy.

Az Oroszlán a legönteltebb

veszélyes csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán magabiztossága lehengerlő. Egyetlen más csillagjegy sem annyira öntelt, mint ő. Úgy hiszi, a világ körülötte forog, és mindenki az ő kívánságait lesi. Pontosan ezért annyira veszélyes, hiszen amikor valami nem az elképzelése szerint történik, azonnal robban és azonnal támad. Ő az, akivel inkább légy jó barátságban, légy vele kedves, figyelmes, akkor tőle is ezt kapod. Legyen a hangulata bármilyen, viselkedjen bárhogyan is, soha ne bíráld, mert azt harcnak veszi, abban pedig csak te veszíthetsz.

A Skorpió a legveszélyesebb csillagjegy

veszélyes csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió a lelkedbe lát, előtte nincsenek titkaid. Amikor veszélyt érez, azonnal szúr, és fájdalmas sebet ejt a lelkeden. Édes és kedves, amikor az érdeke úgy kívánja, még levegőt sem vettél, máris az ujja köré csavar, de kegyetlenné válik, amikor magát kell óvnia. Titokzatos, sejtelmes, a manipulációhoz bámulatosan ért. A provokációt, a hazugságot nem viseli, ilyenkor robban nála a bomba. Kiszámíthatatlan, a viselkedését sosem érted igazán, ezért ő a legveszélyesebb.

A Rák a legkiszámíthatatlanabb

veszélyes csillagjegyek rák horoszkópA Rák számos eszközt vet be, valójában többet, mint bármelyik másik csillagjegy. Pontosan ezért olyan veszélyes, mert sosem tudhatod, mire készül vagy mit gondol éppen. Mindent és mindenkit félreért. Rendkívül érzékenynek, gyengének, sebezhetőnek mutatja magát – valójában az is –, de pontosan ezért olyan briliáns az érzelmi manipulációja. Áldozatnak, mártírnak állítja be magát, és nem veszi észre, mennyire szenvedsz tőle te és a környezete.

veszélyes csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkinél veszélyesebbek (Thinkstockphotos)

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top