Horoszkóp

Melyik a legveszélyesebb csillagjegy? Most kiderül! – 2. rész

Hivatalos bizonyítékunk van rá, hogy melyik csillagjegy a legveszélyesebb: az FBI adatai alapján megmondható, milyen jegyben született a legtöbb sorozatgyilkos és pszichopata. Felkészültél az igazságra?

Bak

A Bak nem az a tipikus sorozatgyilkos-alkat, de ha mégis bűnöző válik belőle, akkor igazi legendás mestermunkát hajt végre!

Kos

A Kos nagyon hirtelen felkapja a vizet, de ettől még nem válik belőle veszélyes agresszor. Igaz, benne van a top 5-ben, de ha időben bocsánatot kérsz, megúszhatod a bajt.

Bika

A Bikával már jobban vigyázz: ha kihozod a sodrából, nagyon agresszívvá válhat. Szerencsére azonban a kutatások és adatok azt mutatják, többször követ el csalást, mint gyilkosságot.

Nyilas

A Nyilasok már dobogós helyen állnak a bűnözők között. Kreativitásuk a bűncselekmények végrehajtásakor sem hagyja cserben őket: hosszú kínszenvedés vár áldozataikra.

Skorpió

A Skorpiók állnak a dobogó második helyén, a legveszélyesebb csillagjegyek között. Hajlamosak a szadizmusra, ezért nem irigyeljük az áldozataikat.

Rák

A “győztes” a Rák: mentségükre szóljon azonban, hogy nem agyafúrt gyilkosok – inkább hirtelen felindulásból vagy féltékenységből ölnek. Micsoda megkönnyebbülés!

 A horoszkóp első részéért ide kattints!

themindsjournal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top