Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy szereti, és elfogadja a testét

Ha elégedetlen vagy a testeddel, vagy nem igazán tudod magadat elfogadni, a horoszkóp szerint ezektől a csillagjegyektől mindenképpen érdemes tanácsot kérni.

A pozitív testkép nagyon fontos ahhoz, hogy el tudjuk fogadni, és harmóniában éljünk önmagunkkal, a környezetünkkel, legyen kellő önbizalmunk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ez teljesen független attól, hogy milyen a testalkatunk, vagy mennyi kilót mutat a mérleg. A saját teste elfogadása nem mindenkinek egyszerű, de az alábbi öt csillagjegy szülötteinek egészen könnyen megy. Példát vehetünk róluk!

A Bika kihozza magából a legtöbbet

A Bika igyekszik mindig a lehető legjobban kinézni, és tudja, hogy ezt úgy nem érheti el, ha kritizálja önmagát. Tisztában van vele, hogy az a kulcs, ha elfogadja és megismeri a saját testét, ez már ragyogást ad neki, és így mindig tudni fogja, hogy mire van szüksége, például milyen ruhával emelheti ki még jobban a szépségét.

Az Ikrek pozitívan áll hozzá a dolgokhoz

Az Ikreknek megvan az a képessége, hogy letiltsa a negatív gondolatokat a fejében, és csupa jó dologra, kedvességre cserélje. Mindezt akkor is tudja kamatoztatni, amikor a saját testére gondol. Emellett pedig azzal is tökéletesen tisztában van, hogy nem a külső megjelenése teszi őt igazán széppé, hanem a pozitív hozzáállása, a kisugárzása. Így képes szeretni magát, és a többiek is szeretik őt.

Az Oroszlán ünnepli magát

Az Oroszlán szeret a középpontban lenni, és még akkor is szívesen ünnepli magát, ha éppen egyedül van. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy el van ájulva magától, vagy minden porcikáját imádná. Azonban azokra a dolgokra összpontosít, amik tetszenek neki, így tudja, hogy elégedett lehet, és valóban van mit ünnepelnie, a saját testét, az önbizalmát és a megfelelő önértékelését. 

A Nyilast a környezete is támogatja

A Nyilas tudatosan az önszeretetre és az önelfogadásra törekszik. Emellett az egyik legpozitívabb csillagjegy, aki vonzza a hozzá hasonló pozitív embereket, így a környezete is elfogadja, és biztatja őt. És amikor szükséges, figyelmeztetik is, hogy ne felejtse el jobban értékelni önmagát.

A Vízöntő nem akar energiát pazarolni

A Vízöntő egész egyszerűen sajnálja az időt és az energiát, hogy a kalóriákat számolja vagy az esetleges hibáin gondolkozzon, így inkább elfogadja magát olyannak, amilyen. A tetteket és a helyes hozzáállást amúgy is sokkal többre értékeli, mint a megjelenést. Úgy véli, hogy a test változhat, de valójában az vagy, amit létrehozol, az pedig az örökkévalóságig élni fog.

Via kiemelt kép: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top