
vendéglátás


„A te hibád fiúként az én hibám apaként” – A magyar vendéglátás három kiemelkedő alakját kérdeztük a Z-generáció körüli problémákról

A vendégek a legjobbra értékelték, mégis bezár a szombathelyi étterem

„Egy jól elkészített pörkölttől még nem leszek rosszabb séf” – Interjú Rácz Jenővel

„A hamburgeres felszámolja az 50 forintot, de nem veszi vissza a kólás dobozt” – Kötelező visszaváltás a vendéglátásban

Csillagjegyek, akik imádnak vendégeket fogadni

„Az ágy közös, a párna nem” – Interjú a badacsonyi Vánkos házigazdáival, Sipos Rékával és Petykó Istvánnal

Megkóstoltunk egy vajat a Restiben, azóta rá sem tudunk nézni más vajra

„A legalja, amikor összefirkálják a liftet” – kinek és mikor jár a borravaló?

„Nem jártunk étterembe, mert tudtuk, mi kerülhet az asztalra” – Egy szakács és egy felszolgáló a ’90-es évek vendéglátásáról

Az év legfájóbb étterembezárásai: divat temetni a fine diningot, de a csődhullám minden szegmenst érint

Bezár Budapest legjobb francia étterme – Miért lesz szürkébb nélküle a pesti vendéglátás?

Last minute vacsora a váratlan vendégeknek? Van egy szuper megoldásunk!

Baksisország – miért adunk egyáltalán borravalót a pincéreknek?

„Hiába tanulom ki a nápolyi pizzát, ha gyrosos lángost akar a vendég” – A strandbüfés mesél

Hol együnk a nyaraláson? Így különböztesd meg a turistalehúzós éttermeket az igazi vendéglátóktól!

Péntek este két szeretett budapesti étterem is lehúzta a rolót

A „büférendelet” továbbra is agyrém, és a végén együtt lesz ideges a vendég és a vendéglátó

„Rúgtak még egyet rajtunk” – Balatoni vendéglátós vélemény az új „büférendeletről”

Ettél egy lángost? Hekkeztél a Balatonon? Júliustól már ezt is jelenteniük kell a vendéglátósoknak

„Se csapos, se gésa, gyakran mégis egyéjszakás barát vagyok” – Egy bármixer lány mesél a munkájáról

Pegán étrend és hínárevés – meg nem valósult gasztrotrendek

Nem beszélik egymás nyelvét, de életük és szenvedélyük is közös – Szilvia és Kim koreai éttermében jártunk

Ezek a csillagjegyek nagyon jó vendéglátók
