Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a leginnovatívabbak

Az alábbi négy csillagjegy a leginkább újító szellemű, állítólag.

Az innováció fogalma magában foglalja a kreativitást, az újítást, a szakmai fejlesztést. Az, hogy kiben mennyire lakozik ez, az asztrológusok szerint attól is függ, mely csillagjegy szülöttei vagyunk.

Vízöntő – problémamegoldó kockázatvállalók

Ha az innováció arról szól, hogy képesek vagyunk megragadni a képzelőerőnket, és olyan dolgok között vélünk felfedezni kapcsolatot, amelyek között elsőre talán nem látszik, akkor ez a Vízöntőknek nagyon megy. Problémamegoldó képességük és egyedi világlátásuk kombinált képessége miatt mindig van egy egészen elképesztő és zseniális ötlet a tarsolyukban. 

Ikrek – tehetséges kommunikátorok

Az Ikrek egész életen át tanulnak, tudásszomjuk soha ki nem apadó. Pontosan elmagyarázzák, hogy mit gondolnak, könnyen lefordíthatóak az ötleteik, és másokat is be tudnak vonni partnernek ennek megvalósításába. És persze a technológia iránti elkötelezettségüket se felejtsük el!

Nyilas – képzelet- és ötletgenerátorok

Hol lennénk a Nyilas vad képzelőereje nélkül? Optimista, kalandos, és mindig a felfedezés útján robog, örökké nyitott arra, hogy megtekinthesse az élet kínálta lehetőségeket. Ha képesek vagyunk eloszlatni a félelmet és az alacsony önbizalmat, kinyithatjuk a tudatunkat a pozitívumokra. A Nyilasok spontán és félelmet nem ismerő természete lehetővé teszi számukra, hogy még a legviccesebb ötletekkel is előrébb jussanak.

Forrás: ThinkstockPhotos

Halak – kreatív fantázia

A Halak kreatív, álmodozó és szelíd természete lehetővé teszi számukra, hogy a legjobbat láthassák az emberekben és a világegyetemben. Ez a jegy könnyen tud ihletet nyerni a természetből, és teljesen új módszerekkel hoz létre bármit, legyen szó zenéről, irodalomról vagy képzőművészetről. Nagyon intuitívak, mély érzelmeket fordítanak a művészi kifejezésre.

Astrology Answers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top