Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy látatlanul beléd szeret

Ezek a csillagjegyek talán még csak csetelnek a másikkal, az első randit meg sem szervezték, de máris többet, jobbat gondolhatnak róla, mint amilyen ő a valóságban. Gyakran csalódnak, de mindig újra és újra bíznak az igaz szerelem lehetőségében... A horoszkópból kiderül minden részlet.

Azt mondják, a szerelem vak. Ezen csillagjegyek esetében biztosan igaz a mondás. Ők ugyanis látatlanul képesek beleszeretni valakibe. Könnyen elvarázsolja a szívüket néhány kedves üzenet, de a másik hangjába is belezúghatnak a nélkül, hogy személyesen találkoztak volna. Nem ártana pedig óvatosabbnak lenniük, hiszen akkor kevesebbet is csalódnának. Az első randiról és a „szerelmükről” szőtt álmuk sajnos ritkán egyezik a valósággal. Vajon te köztük vagy?

Az Ikrek az intellektusba szeret bele

Az Ikrek általában az első randit követően még nem lesz fülig szerelmes. Ugyanakkor imád beszélgetni, csetelni, ismerkedni, flörtölni. S amikor az üzenetek egymást váltják a szimpatikus ismeretlennel, ráadásul nagyon izgalmas válaszokat küldözget a másik, az intellektusába könnyen beleszerethet. Ezért esik meg vele, hogy anélkül lesz szerelmes, hogy egyáltalán találkozott a beszélgetőpartnerével. Nagyon kíváncsi típus, s bár sokféle témáról van véleménye, a mély beszélgetések érintik meg a lelkét igazán.

Ezek a csillagjegyek látatlanul is beleszerethetnek a másikba (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek látatlanul is beleszerethetnek a másikba (fotó: Getty)

A Rák mély érzésekre vágyik

A Rák az érzelmességéről, az empátiáról és különleges megérzéseiről ismert. Nagyon mélyen érző csillagjegy, viszont óvatos is, vagyis a szerelemhez általában időre van szüksége. De van egy sebezhető oldala is: nagyon vágyik az érzelmi melegségre, a párja támogatásra. S ha valakitől megkapja mindezt, még ha csak írásban, vagy mély és érzelmes telefonbeszélgetések formájában, látatlanul is úgy érzi, az igaz szerelemre talált. Neki ugyanis pontosan ez az, ami mindennél fontosabb a párkapcsolatban.

A Halak az igazi szerelmet keresi

A Halak nagyon romantikus típus, s erősen hiszi, hogy egyszer rátalál a valódi és igaz szerelem. S mindig az aktuális társban reméli a nagy Ő-t meglátni. Néhány kedves szó, megnyerő üzenet, mély érzésekről tett vallomás, s őt máris elvarázsolta a másik a nélkül, hogy egyszer is találkoztak volna. Hisz a másiknak, mert ő is őszinte, s nem feltételezi, hogy „online párja” esetleg csak játszik az érzéseivel. A Rákhoz hasonlóan nagyon érzékeny és intuitív típus, könnyedén rabul ejtik a szerelmes szavak

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top