Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy sokára válaszol az üzenetekre

Állítólag kétféle ember létezik: aki gyorsan válaszol az üzeneteire, és aki válaszra sem méltat. Előbbiek szerint utóbbiakat csak önmaguk érdeklik, míg ők erősen cáfolják a megjegyzéseket. Nos, tény és való, ezek a csillagjegyek nem nagyon kapkodják el, hogy válaszoljanak az üzenetekre.

A Bika

sms messenger üzenetek válasz csillagjegyek bika horoszkópA Bika jellemzően lassan és megfontoltan kommunikál, és egyszerre csak egy dologgal szeret foglalkozni. Ha egyszerre több emberrel próbálna párhuzamosan beszélgetést fenntartani, előbb-utóbb úgy érezné, hogy túl sokat kérnek tőle, és könnyen lehet, a fonalat is elveszítené. Az üzeneteket elintézi azzal, hogy „majd egy nyugodtabb pillanatban válaszolok”, aztán meg lehet, elfelejti az egészet.

Az Ikrek

sms messenger üzenetek válasz csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek imád beszélni. Ha éppen csacsogó hangulatában van, a csillagokat is lebeszéli az égről. Chatelés közben nála könnyen előfordul, hogy még négy másik alkalmazást futtat egyszerre, és nagyon könnyen elterelődik a figyelme. Vagy azonnal válaszol, vagy pár héten belül dob egy bűnbánó üzenetet, hogy „bocsi, csak most láttam”. Ő sem azért nem válaszol, mert nem akar, hanem ő is nagyon könnyen felejt.

sms messenger üzenetek válasz csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem mindig válaszolnak az üzenetekre (iStock)

A Vízöntő

sms messenger üzenetek válasz csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő hajlamos a világ elől a saját kis univerzumába vonulni. Szereti az embereket, szeret társalogni, de ez a vágya viszont inkább hullámok, mintsem folyamatosan jelentkezik nála. Ha belefárad az emberekbe, inkább riadót fúj magának és elhallgat, magába vonul. Ha a beszélgetés feszültté, kellemetlenné válik, igyekszik addig halasztani a válaszadást, amíg csak lehetséges.

A Halak

sms messenger üzenetek válasz csillagjegyek halak horoszkópA Halak is hajlamos elkalandozni. Ha nem válaszol, az valószínűleg azért van, mert eszébe jutott valami szép és frappáns válasz, de aztán gépelés közben valami egészen más jutott az eszébe, aztán végül teljesen elfeledkezett az eredeti tervről. Beszélgetőpartnere a messengeren egészen sokáig nézegetheti a gépelést jelző három pontot, mire ráébred, hogy valójában fölösleges a válaszra várnia.

Elite Daily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top