nlc.hu
Horoszkóp

Ezt hozza a csillagjegyeknek a Szaturnusz retrográd

Ezt hozza a csillagjegyeknek a Szaturnusz retrográd

A Szaturnusz március 7. óta a Halak jegyében jár, és június 17-én elkezd hátrálni.

Kos

A belső nyugalom, az önreflexió elérését segíti a Szaturnusz retrográd 2023. A Halakban jegyében gondoskodik arról, hogy végre a belső békére és a jóllétre összpontosíts.

Bika

A Szaturnusz retrográd szakaszában arra késztet, hogy újraértékeld a kapcsolataidat és azokkal foglalkozz, akik valóban hozzáadnak az életedhez. Figyelned kell az univerzum jeleire, mert a sors néhány embert küld az utadba.

Ikrek

Mindig gondot jelent, hogyan kezeld az a rengeteg ötletet, ami megszületik az elmédben. A Szaturnusz retrográdja segít az összpontosításban, az elmélyülésben. Ennek megfelelően a munkában, önmegvalósításban, karrierben hoz komoly változásokat a Szaturnusz.

Szaturnusz retrograd

Fotó: Getty Images

Rák

Számodra nagyon kedvező a Szaturnusz a Halakban. Visszanyered lelki erődet, egyensúlyodat most, hogy a nagy Tanító bolygó víz jegyben tartózkodik. Komoly felismeréseket hoz neked a retrográd szakasz.

Oroszlán

Múltbeli kapcsolatok és más típusú poggyász – mindez visszatérhet most a jelenbe. De nincs okod aggodalomra, sőt! Igaz ugyan, hogy a Szaturnusz kissé göröngyössé teszi az utat, de kiáradó életörömöd felülírja a stresszes helyzeteket, és mindennek a végére csak nyerni fogsz.

Szűz

A párkapcsolatban, szerelemben válnak valóra a terveid. Ez jelenthet bármit, ami időszerű: esküvőt, összeköltözést, új életszakasz megkezdését a pároddal.

Mérleg

A határok meghúzása: ez fontos téma a Mérlegnek. Most felismered, mi szolgál valóban téged, és mi az, amitől jobb búcsúznod, hogy megőrizhesd lelki egyensúlyodat. A tevékenységeidben, az elvállalt feladatokban is meghúzod a határt.

Skorpió

Fegyelmezettség, inspiráció: az önmagad kifejezésében, a pozitív értelemben vett önmegvalósításban, a terveid megvalósításában segít a Szaturnusz. A kitartás most győzelemre segít!

Nyilas

A Szaturnusz lehetőséget ad terveid újragondolására, és hogy igazán hitelesen képviseld önmagad. Ne hagyd, hogy szárnyadat szegjék, hogy túlságosan visszahúzzanak! A tág perspektívát, ahogyan az életre tekintesz, őrizned kell.

Bak

A Bak jegyének uralkodója a Szaturnusz, a retrográd szakasz ezért eléggé a feje tetejére állítja a dolgokat. Most meg kell tanulnod picit sodródni az árral, ami olyan távol áll egyébként az egyéniségedtől. Meg fogod tapasztalni, hogyha rábízod magad a sorsra, akkor semmi bántódásod nem esik.

Vízöntő

A pénzügyekhez, anyagiakhoz való hozzáállásodat rendezi át a Szaturnusz. Letisztul, egyértelműbbé válik a pénzhez való viszonyod, ami anyagi fellendülést hoz számodra. Lelki értelemben is hatalmas felismerésekkel gazdagodsz.

Halak

A Szaturnusz hozhat számodra olyan változásokat, amik hatására kívül kerülsz a komfortzónádon: így megmértettetésre kerül sok minden, a kapcsolódásaid, a munkád, a világlátásod. Minden, ami hiteles, marad, ami már nem szolgál téged, annak végére pont kerül.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top