Horoszkóp

Februári horoszkóp: Izgalmas és örömteli változásokat jeleznek a bolygók

A Szaturnusz és a Plútó együttállásából arra következtethetünk, hogy nagy és tartós változások várhatók februárban a csillagjegyek életében. Persze, mindenkinek más és más életterületen. A februári horoszkópból minden részletet megtudhatsz.

2020 februárja különleges lehetőségeket jelez a csillagjegyeknek. A Szaturnusz és a Plútó együttállása tartós és nagyszerű változásokat sejtet. Persze, mindenkinek más és más lehetőséget villant fel az év második hónapja, épp ezért jó, ha tudod előre, mi mindenre számíthatsz. Az már csak rajtad múlik, hogy sáfárkodsz a kínálkozó alkalommal. A februári horoszkópból minden fontos részletet megtudhatsz. 

Februári horoszkóp: Kos

Kos jegyűként összességében pompásnak nevezhető a február hónap, amikor az anyagi ügyek és a megélhetés terén történhetnek nagyobb változások. Ezek a változások jó hatást gyakorolhatnak a kedélyállapotodra, a biztonságérzetedre is. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert minden esély meg lehet rá, hogy napvilágra kerüljenek. Hatására pedig nagy cirkusz alakulhat ki. Különösen igaz ez, ha pénzről van szó. Párkapcsolatban a feszültséget végre nyugalom követi.

Februári horoszkóp: Bika

Bika jegyűként még az is lehet, hogy titkaid vannak, de az is megeshet, hogy valaki rád bízza a titkát, amelyet nem lesz könnyű megőrizned. Ezért az lenne a legjobb, ha csak olyan dologba mennél bele, amit nem kell titokban tartani. Előfordulhat, hogy a munkahelyeden alakulhat olyan szituáció, amelyet nehezebben tudsz kezelni. A kapcsolataidnak talán soha nem vetted még olyan nagy hasznát, mint ebben a hónapban. Még az is lehet, te kerülsz a figyelem középpontjába, amit élvezni is fogsz.

Februári horoszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként a sikeres kommunikáció és az eredményes kapcsolatteremtés hónapja a február. De az is lehet, olyan esemény történik, amelynek hatására hálát adhatsz a sorsnak, hogy mindez nem veled esett meg. Ha állást kívánsz változtatni, vagy netán munkanélküli vagy, az életnek ezen a területén olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amely miatt irigyeid száma hirtelen annyi lehet, mint égen a csillag. Egészségedre, testi épségedre jobban ügyelj.

Tartós változásokat jeleznek a bolygók februárra (Fotó: Pixabay)

Februári horoszkóp: Rák

Rák jegyűként a munkahelyeden valaki olyan stílusban kommunikálhat, amitől kinyílhat a kisbicska a zsebedben. De az is lehet, az életnek ezen a területén olyasmi történik, amelyet nehezen tudsz kezelni. Különösen igaz ez olyan kollégára, aki azt hiszi, ő találta fel a spanyolviaszt. Kedvez az idő minden külfölddel, tanulmánnyal, joggal, törvénnyel, hatósággal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Még az is lehet, a párkapcsolatod egyre stabilabbá válik…

Februári horoszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként megeshet, hogy olyan változás történik veled, amely miatt gyorsabb lehet a szívverésed. Ne izgulj, a dolgok jól alakulnak, az átalakulás nyertese te lehetsz. Előfordulhat, hogy olyan kommunikációt folytathatsz, amely a jövőddel kapcsolatos. Rendkívüli kreativitás lehet most rád a jellemző. Az ötleteidet írd le, mert nem tudod mindet most megvalósítani. Valakinek a rosszindulata előtt viszont értetlenül állhatsz. Fortuna támogatását élvezed, ezért februárban ne hagyd ki a szerencsejátékokat.

Februári horoszkóp: Szűz

Szűz jegyűként a szerelmi életedben történhetnek olyan változások, amelyek sorsszerűek, elkerülhetetlenek. Ha nem akarsz véget vetni a jelenlegi párkapcsolatodnak, próbálj higgadt maradni. De legalábbis ne erőszakold rá az akaratodat a partneredre. Nagyobb vásárlást/eladást ne most bonyolíts, mert később anyagilag sokkal jobban járhatsz. Külfölddel kapcsolatban olyan helyzet jöhet létre, amelyet most talán el sem mersz hinni.

Néhány csillagjegynek szerelmet hoz a február a horoszkóp szerint (Fotó: Pixabay)

Februári horoszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként a házasságokban, régi együttélésekben a társad azért érezheti nehezebbnek az életet, mert észre sem veszed, mennyire rákényszeríted az akaratodat. Ráadásul társadnak a felettesével vagy a munkahelyével is adódhatnak problémái, ezért alapból is meg van a maga baja. Ha békét akarsz, legyél vele türelmesebb, elnézőbb. A munkádban olyan változások várhatók, amelyek miatt talán örömödben fülig ér majd a szád. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, rokoni kapcsolat ápolásának is.

Februári horoszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként összességében jól alakul az életed februárban. De a munkahelyeden arra lenne szükség, hogy a kollégákkal türelmesebben viselkedj, és ne menj bele olyan vitába, amely elsősorban ízléssel, felfogással kapcsolatos. Ebben a helyzetben ugyanis csak az energiádat pazarolhatod. A szerelem ege vakítóan kék lehet. Olyan dolgokat is meg tudtok beszélni most a pároddal, amelyek a közös jövővel kapcsolatosak. Ha szingli vagy, megtalálhatod, akivel be tudjátok fejezni egymás mondatait is…

Februári horoszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként, ha utazol februárban, számíts rá, hogy kisebb bonyodalom várható, de összességében nagyon jól fogod érezni magad. A pénzedre jobban kellene vigyázni, mert megeshet, hogy olyan dologba bonyolódsz, amely miatt a bankszámlád le is nullázódhat. A szerelmi viszonyokban a vita után édes lehet a kibékülés. Ha szülő vagy, megeshet, hogy csemetéddel a pénz miatt jöhet létre kisebb-nagyobb feszültség. A munkában olyan változás várható, amely nem lesz ellenedre.

Nemcsak a Valentin-nap okán lesz izgalmas a február (Fotó: Pixabay)

Februári horoszkóp: Bak

Bak jegyűként összességében nem lesz okod panaszra, mert februárban olyan esemény történhet, amely nem lesz ellenedre. Viszont nem érdemes baráttal, jó ismerőssel közös dologba kezdeni, mert biztos lehetsz benne, hogy te húzod a rövidebbet. Nagyobb vásárlást, szerződés kötését most kellene bonyolítani. Szomszéddal, rokonnal is fontos témák megbeszélésére kerülhet sor. Ami el tud romlani, ebben a hónapban el is fog. A szerelmi életedben ugyanakkor olyan változás történhet, amilyet szeretnél.

Februári horoszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként a házasságokban, régi együttélésekben párod áll a figyelmed fókuszában. Megeshet, hogy emiatt kissé nehezebbnek érezheted az életet, de aztán rájöhetsz, hogy mégis minden úgy jó, ahogy van. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meglehet az örömre. Érdemes ebben a témában ütni a vasat, mert ez most meleg. Olyasvalakivel is összehozhat a sors, akivel ki tudjátok találni egymás gondolatát. A titkaidra ugyanakkor nagyon vigyázz!

Februári horoszkóp: Halak

Halak jegyűként még az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája a válladra telepedik februárban. Ha viszonylag új a párkapcsolatod, határtalanul boldognak érezheted magad. Még akkor is, ha valaki a környezetedben vészmadárként viselkedik. A munkában furcsa helyzet jöhet létre, ugyanis lesz olyan, ami miatt az idegeid megfeszülhetnek. És lesz olyan is, amely miatt boldognak és szerencsésnek érezheted magad. Itt az ideje, hogy a feletteseddel komolyan beszélj…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top