Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nagyon szerencsés hónapra számíthat februárban

Ezek a csillagjegyek igazán szerencsésnek érezhetik magukat februárban. Kifejezetten pozitív lehetőségeket jeleznek számukra a bolygók. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod.

Február számos érezhető változást tartogat a csillagjegyeknek. Február 3-án a Merkúr az álmodozó Halakba lépett, majd 8-án a Vénusz a Halakból kilépve a harcias Kosban folytatja égi útját. 16-án szinte ugyanakkor lép a kiszámítható Bak jelébe a Mars, amikor a Merkúr hátráló mozgásba kezd. És a Nap is jegyet vált, 19-én a Vízöntőből a Halakba lép. Az Oroszlán telihold 9-én feszíti az érzelmeket, a Halak újhold 23-án jelez új lehetőségeket. 

Ez a sok változás többeket kimeríthet, a következő három csillagjegynek mégis szerencsés eseményeket, lehetőségeket jelez a február. Mi mindenre számíthatnak ebben a hónapban? Minden részlet kiderül a februári horoszkópból. Vajon te is köztük vagy? Akkor még fontosabb, hogy felkészülj az előtted álló hónapra. Ha az aszcendensed áll a következő jegyek valamelyikében, te is igazán boldog időszakra számíthatsz.

Az Ikrek megnyitja a lelkét februárban

Kedves Ikrek! A Vízöntő Napnak köszönhetően számtalan izgalmas élményben lehet részed februárban. Kitárul a világ előtted, nagyon sok újdonságot tapasztalhatsz meg, és a látómeződ is kiszélesedik. Te alapból is kíváncsi típus vagy, most élhetsz ennek a kedvtelésednek, érdemes utaznod, tanulnod, gyűjtened az új tapasztalatokat. Nagyszerű inspirációkat kapsz új céljaid megvalósításához, főként a magánéletedben. Uralkodó bolygód, a Merkúr retrográd mozgásba kezd, amitől nem kell pánikba esned, inkább használd majd ezt az időszakot arra, hogy ismét átgondolod az egész évet, a munkádat, a karriered körvonalait, a lehetőségeidet. Kiváló hónapod lesz…

Ezek a csillagjegyek szerencsésnek érezhetik magukat februárban (fotó: iStock)

A Kos egyre lelkesebb februárban

Kedves Kos! Máris egyre jobb a hangulatod, igaz? Őszintén szólva rád is fér egy kis pörgés, nyüzsgés és optimizmus. A Vénusz bolygónak köszönhetően szebbnek látod a világot, s szerencsésebbnek is érzed magad februárban. Uralkodó bolygód, a Mars fegyelmezetté és talán még céltudatosabbá tesz téged, a lehetőségek egyre inkább feltárulnak előtted, s elkezdheted a hosszú távú célok megvalósítását is. Nem mindig lesz ugyan zökkenőmentes ez az időszak, de te kitartó vagy, és amit a fejedbe veszel, attól nem tágítasz. Figyelj a kommunikációdra, próbálj csak a tényekre törekedni, s vedd észre a váratlan lehetőségeket.

A Vízöntő áldottnak érzi magát februárban

Kedves Vízöntő! Amíg a Nap a jeledben halad, kétségtelenül áldottnak és nagyon boldognak érezheted magad. Február az év legsikeresebb és legharmonikusabb hónapja számodra. Nemcsak egyre magabiztosabb vagy, de a Merkúr nagyszerű pénzügyi lehetőségeket villant fel előtted, és uralkodó bolygód, az Uránusz is az anyagi gyarapodást támogatja. Vedd észre a saját értékeidet is, például: hogy milyen jól bánsz a pénzzel. Lehetőséged lesz a hónapban újra átgondolni az egész évedet. Mit tennél másként, mi az, amit érdemes újratervezni? A telihold a kapcsolataidra irányítja a figyelmedet. Rájöhetsz, kik azok, akik igazán fontosak az életedben, akikért a jövőben is érdemes küzdened, kitartanod mellettük. Fontos felismerések…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top