Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy sok mindennek örülhet ezen a héten

Számos érezhető fordulatot, változást jeleznek a bolygók erre a hétre. A horoszkóp szerint ugyanakkor ez a három csillagjegy mindebből a lehető legjobbat és legtöbbet hozhatja ki. Nagyon sok örömteli pillanatban lesz részük ezen a héten. Te köztük vagy?

Március utolsó és április első napjai bővelkednek változásokban. Több bolygó áll együtt a héten, ez nem könnyíti meg a csillagjegyek életét. A Mars a Vízöntőbe lépett, kedden pedig együtt áll a nagy tanító bolygóval, a Szaturnusszal. A Nap továbbra is a Kosban jár, míg a Vénusz kilép a Bikából, és az Ikrekben folytatja égi útját. Ezeknek a változásoknak nem mindenki örül, de ezeknek a csillagjegyeknek örömteli lehetőségeket jelez a horoszkóp. 

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a heti horoszkóp szerint a legjobbakban reménykedhetsz, a legjobbakra számíthatsz. Különleges ajtók nyílhatnak meg előtted. Ugye élsz a lehetőségekkel?

A Kos magabiztossága és kisugárzása elismerésre méltó

Kedves Kos! Nincs okod panaszra, hiszen ezerrel támogatnak téged ezen a héten is a bolygók. De most igazából semmi sem állíthat meg téged, hogy megvalósíthasd, amit a fejedbe veszel. Kétségtelenül nagyszerű és csodás ötletekkel vagy most tele, és azt is pontosan tudod, hogy melyikbe érdemes energiát fektetned. Ha tehetnéd, egyedül változtatnád meg a világot, s hoznál mindenkinek a szívébe örömet, hogy mások is azt érezhessék, amit te. Valójában pontosan erre születtél, lelkesedésed, motivációd ragadós. A többieknek szükségük van rád, az erődre, a bátorításodra. S ez most a hét legfontosabb feladata. Bizonyítsd magadnak, mennyire jó vagy benne!

Ezeknek a csillagjegyeknek bőven lesz okuk az örömre ezen a héten (fotó: Getty)

Ezeknek a csillagjegyeknek bőven lesz okuk az örömre ezen a héten (fotó: Getty)

Az Ikrek szépnek és szerethetőnek érzi magát a héten

Kedves Ikrek! A Vénusz bolygónak köszönhetően ismét igazán szépnek és ragyogónak érezheted magad ezen a héten. Ideje elengedned a kétségeket, a bizonytalanságot, s erősítened az önbizalmadat. Mostantól egyre pozitívabb a kisugárzásod, amit nagyon sokan észre is vesznek majd. Ne lepődj meg, amikor egyre többen keresik a társaságodat. Ha még személyesen nem is tehetik, de telefonon, neten biztosan. Engedd meg magadnak a valódi szépséget, a boldogságot, nyisd meg a szívedet a szerelem érzésének. Megérdemled, ahogyan azt is, hogy elfogadd és szeresd végre magad. Ha még keresed a párodat, mostantól bármi megtörténhet…

A Vízöntő lendületet kap a héten

Kedves Vízöntő! Mostantól olyan aktív, energikus és kitartó lehetsz a jegyedbe lépett Marsnak és Szaturnusznak köszönhetően, hogy talán magadra sem ismersz. Szóval felkészültél? Akkor rajt! Taposs a gázba, s indulj el a siker útján. Bármire is vágysz titkon, bármit is szeretnél megvalósítani, óriási lendületet és energiákat kapsz hozzá. Nemcsak tetterősnek érzed magad, de a régi hangulatod, az optimizmusod is visszatér. S most erre nagy szükséged van neked is, és a környezetednek is. Fáradhatatlanul tedd csak a dolgodat, ezzel inspirálva a többieket. Nekik is szükségük van most a lelkesedésre, a motivációra. Építsd fel magad, építsd fel a világodat!

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top