Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. március 30. – április 5. – Ez a hét nagyon erős változásokat jelez

Az első áprilisi hét bővelkedik az igazán érezhető változásokban. A heti horoszkóp és a bolygók szigorításokat jeleznek, ami azt is jelenti, hogy neked is sokkal józanabbnak és fegyelmezettebben kell lenned, és persze ugyanígy állj hozzá mindahhoz, ami most az életedben történik.

Március utolsó két napja nagyon erős változásokat jelez. Kezdve a Mars hétfői jegyváltásával, amely a Vízöntőbe lép, s önmérsékletre hívja fel mindenki figyelmét. A következő napon a nagy tanító bolygóval, a Szaturnusszal áll majd együtt, ami csak tovább fokozza a szigorítást. Fontos, hogy bármi is történik, ne korlátozásként fogd fel. Tekints úgy, hogy most minden a te érdekedben történik. A hét második felében további bolygóegyüttállásokat és bolygószembenállásokat mutat a horoszkóp, amelyek bizony nem könnyű napokat jeleznek. 

S mi minden vár még rád az elkövetkező napokban? A heti horoszkópból megtudhatod a választ. Ezúttal is érdemes a javaslatokat megfogadni és követni.

KOS – heti horoszkóp

Kos jegyűként fellélegezhetsz március utolsó napjaiban: hétfőn a Mars, kedden pedig a Szaturnusszal együtt szövetségeseket hoz neked. Olyan emberrel kerülsz szorosabb kapcsolatba, aki hasonló helyzetben van, mint te. Valószínűleg ő derűlátóbb, ami jó hatással lesz rád is. Április első napjai a tűz és a víz, vagyis az aktivitás és a szolidaritás erősödésével indul. A hónap első hétvégéje egy nagy jelentőségű bolygóegyüttállás szerint megszorításokat jelez mindenkinek. Ezt fegyelmezetten kell végigcsinálnod, ha jót akarsz magadnak.

BIKA – heti horoszkóp

Bika jegyűként még közel sincs vége a változásoknak: hétfőn a Mars, kedden pedig a Szaturnusszal való együttállása hoz további új intézkedéseket a munkahelyeden. Ezek nem érintenek kellemesen téged. Sőt, olyan érzésed lehet, hogy kifejezetten a te munkád megnehezítése, illetve a te ellehetetlenítésed zajlik. Hidd el, erről szó sincs. Új időszak közeleg: pénteken Vénusz kilép a Bikából, de ne aggódj miatta! Hamarosan ugyanis két forrásból jöhet a pénz hozzád. Hétvégén ne agyalj ezen túl sokat, inkább kezdd el feldíszíteni az otthonodat!

IKREK – heti horoszkóp

Ikrek jegyűként ennél jobban nem is indulhatna a heted, és zárulhatna a március: hétfőn a Mars átlép a Vízöntőbe, és kedden együtt áll a Szaturnusszal. Mindkettő inspirálóan hat rád, kipattan valami a fejedből, ami kiváló ötlet, persze most még csak terv. Pénteken a Vénusz, a szépség, szeretet és kis szerencse bolygója belép az Ikrekbe. Innentől szebbnek, szerethetőbbnek és kicsit szerencsésebbnek fogod érezni magad. Rád fér egy kis biztatás. Április első hétvégéje felemás: elcsendesedésre és sétára is alkalmas.

Nagyon erőteljes változásokat jeleznek a bolygók erre a hétre (fotó: Getty)

Nagyon erőteljes változásokat jeleznek a bolygók erre a hétre (Fotó: Getty)

RÁK – heti horoszkóp

Rák jegyűként, mint kívülálló szemléled a jelenlegi helyzetet és az emberek reakcióit. Nincsen hatásod ezekre. A hét elején meg kell őrizned a higgadtságodat. Mivel te érzékeny és segítőkész vagy, a legjobb, ha az idődet mások támogatására fordítod. Ezzel eltereled a figyelmedet a saját bajodról. Te is lehetsz hétköznapi hős, ha felhívsz valakit, vagy írsz olyan embereknek, akik kétségbe vannak esve. Hétvégén a vasárnapi Jupiter-Plútó együttállás fontos találkozást ígér: példát vehetsz róla, tanulhatsz tőle…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Oroszlán jegyűként nem fogsz unatkozni ezen a héten: hétfőn a Mars jegyváltása, kedden a Szaturnusszal való együttállása számtalan hatást mutat. Kapkodhatod a fejed, hogy mire reagálj, melyik hiteles, mi a fontos. Mielőtt pánikba esnél, várj kicsit! Minden le fog tisztulni idővel. A hét közepén négy bolygószembenállás arra int, hogy vigyázz az egészségedre! Nem a vírustól kell tartanod, hanem a mozgásszegény napok okozta kondíció romlásától. Táncolj, tornázz, szellőztess minden nap! Hétvégén meg csetelj a barátaiddal!

SZŰZ – heti horoszkóp

Szűz jegyűként képtelen vagy tétlenül várni. Amennyiben szünetel a munkád, foglald le magad otthon! Március utolsó napjaiban a nagy bolygók szerint az egészséged múlik ezen, szóval tedd hasznossá magad! Ha végeztél otthon, felajánlhatod a segítségedet másoknak. Természetesen a szükséges óvintézkedések betartásával. Pénteken a Vénusz jegyváltásával új helyzet áll elő a munkahelyeden. Párhuzamosan futnak az események, amelyek megviselnek téged, mivel te nem szereted, ha egyszerre több dologra kell figyelned.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Mérleg jegyűként kimondottan jó hatással lesz rád a hétfői Mars jegyváltás, és a keddi nagy bolygóegyüttállás. Megkönnyebbülsz, és optimistábban látod a jelent, és a jövőt is. A jó szériád tovább folytatódik: pénteken Vénusz a levegős Ikrekbe lép, ami fellélegzést jelent. Persze ehhez elengedhetetlen az is, hogy sokat szellőztess otthon, és kimenj sétálni, ahol kiszellőztetheted a fejedet és a tüdődet. Hétvégén két bolygóegyüttállás két fontos feladatot mutat: egyik a családod segítése, a másik az egészséged megőrzése.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Skorpió jegyűként ez a hét három nagy bolygóegyüttállással és négy nagy bolygószembenállással lep meg. Ezek mindegyike érint téged, ahogy a jelenleg kialakult válságos helyzet is. Akkor is, ha te vagy a szorosan vett környezeted nem beteg. Hét közepén, április elején a közlekedésben és a kommunikációban is óvatosnak kell lenned. Ha éber vagy, felesleges konfliktustól kíméled meg magadat és a többieket. Hétvégén jó dolgod lesz egy Merkúr-Neptunusz együttállás szerint: előtör belőled a tréfás, játékos, felhőtlen éned…

A Mars jegyet vált, majd együtt áll a Szaturnusszal (fotó: Getty)

A Mars jegyet vált, majd együtt áll a Szaturnusszal (Fotó: Getty)

NYILAS – heti horoszkóp

Nyilas jegyűként itt az ideje, hogy felvedd a kapcsolatot olyan emberekkel, akikkel normális esetben naponta szoktál kommunikálni. A hét elejei konstellációk pontosan ebben segítenek neked. Szerencsére sok felület áll rendelkezésedre. De ne erőltess semmit! Nem tudhatod, hogy a másik milyen fázisban van éppen. Tartsd tiszteletben az ő folyamatát, miközben tudtára adhatod, hogy számíthat rád. Pénteken a Vénusz, a szépség, szeretet és kis szerencse bolygója olyan emberrel való találkozást ígér, aki nagy hatással lesz rád…

BAK – heti horoszkóp

Bak jegyűként ezen a héten mind a négy elem megjelenik, amellyel együtt segítenek neked a tettekben, érzésekben, józanságban és kommunikációban. Két bolygó vált jegyet, három nagy bolygóegyüttállás, és négy nagy bolygószembenállás lesz. Ez rendkívülinek számít. Köztük a legintenzívebb a vasárnapi Jupiter-Plútó együttállás, amit garantáltan érezni fogsz már a hét elejétől. Erős és fegyelmezett leszel. És ezzel tudsz a legtöbbet segíteni a környezetedben lévőknek. A saját eszközeiddel bátorítsd azokat, akik meg vannak ijedve!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Vízöntő jegyűként ünnepelhetsz ezen a héten is: hétfőn Mars belép a Vízöntőbe, kedden együtt fog állni a Szaturnusszal. Mindkettő nagy hatással lesz rád. Egyrészt erőt és fegyelmet kapsz általuk,  másrészt nagy feladatokat szimbolizál. Nézz körbe és vedd észre, hogy a jelenlegi válságos helyzetben hol, kiknek tudsz segíteni! Kétszer ad, ki gyorsan ad – tartja a mondás, vagyis ne hezitálj! Pénteken az Ikrekbe lépő Vénusz ötlettel, ihlettel támogat téged ebben (is). Hétvégén kapcsolódj ki! Sétálj, kertészkedj, vagy táncolj otthon!

HALAK – heti horoszkóp

Halak jegyűként ragyogóan kezdődik az április: két szuper fényszög megsimogatja a lelkedet, amelytől sokat javul a kedélyed. Ebből adnod kellene másoknak is. Közben érdemes többet meditálnod, imádkoznod, elcsendesedned. De nem erőltethetsz magadra totális némaságot és bezártságot, mert fel-, vagy kiborulsz. Azokkal beszélj, akik jó hatással vannak rád! Te szuperérzékeny vagy mások hangulatára, emiatt sem mindegy, hogy kivel lépsz kapcsolatba. Mindezt szimbolizálja a szombati Merkúr-Neptunusz együttállás a Halakban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top