Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. március 31-április 6. – Eloszlatják a félelmet, a rossz kedvet az angyalok

Az angyalok ezen a héten is támogatnak téged. A horoszkóp szerint most leginkább abban segítenek, hogy elengedhesd a félelmet, a rossz érzéseket magadból. A jövőd érdekében is érdemes követni az angyali üzeneteket...

Az angyalok segítenek, és támogatnak téged. Igaz, csak vészhelyzetben „avatkozhatnak” az életedbe, minden más esetben kérned kell a segítségüket. Tiéd a szabad akarat, a szabad döntés. Dönthetsz persze úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyali üzenetet és javaslatot. A mostani, mindenkinek megterhelőbb időszakban különösen jól jöhetnek a pozitív és támogató mondatok. S hogy mindig tudhatod, nem vagy egyedül.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel könnyebben ráhangolódhatsz az angyalok energiájára. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérésedet, imádat. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Biztatlak, hogy tegyél próbát már ma. Aztán figyeld a jeleket…

Kos

Azrael arkangyal szerint ideje elengedned a múltat. Bármihez is ragaszkodnál még, most már túl kellene lépned rajta. A legjobb lehetőségek várnak rád, de ehhez helyet kell teremteni az újdonságoknak. A hited most mindennél fontosabb, így találhatsz lelki nyugalomra és békére magadban. Azrael arkangyal támogat és segít téged, hogy új életet kezdhess. 

Bika

Metatron arkangyal támogat, hogy visszanyerhesd a hitedet. Talán tehetetlennek érzed magad most, de ilyenkor a legfontosabb, hogy ne veszítsd el a reményt, a hitet magadban és az angyalokban. Minden megoldódik hamarosan. Csinálj mindennap valamit, amivel pozitív energiákat töltesz a lelkedbe. Most az a legfontosabb, hogy tudd, nincs veszve semmi sem…   

Ikrek

Raziel arkangyal segít elengedni az aggódást. Rá kell jönnöd, hogy a félelem mennyire hátráltat téged. A pozitív gondolatokat, a bizakodást válaszd. Figyelj a gondolataidra, s próbálj megszabadulni mindattól, ami hátráltat. Lélegezz tudatosan, pihenj és relaxálj, s űzd el a fejedből a zavaró gondolatokat. Jól tennéd, ha méregtelenítenéd a testedet és a fejedet is. 

Rák

Haniel arkangyal segít ezen a héten szembenézni a félelmeiddel. Amint megérted, hogy ezek az érzések csak belőled fakadnak, többé nem hatnak rád. A lelked megnyugszik, s te valósággal fellélegezhetsz. Figyeld a megérzéseidet, most is nagyon jól működnek. Mindenre megtalálod a legjobb megoldást, hiszen a válasz ott rejlik benned. Haniel arkangyal támogat, ha kell. 

Oroszlán

Jeremiel arkangyal támogat, hogy új célokat találj magadnak a héten. Nagyon fontos, hogy lefoglald magadat, s mindig legyen valamilyen teendőd. Így amellett, hogy értelmesen töltöd az időt, a siker érzését is erősítheted magadban. Új kezdet lehetőségét tartogatja a sorsod, rajtad múlik, hogyan indulsz el, és mi mindent valósítasz meg. Hidd el, semmi sem lehetetlen!

Szűz

Ariel arkangyal támogat, hogy visszatalálhass magadhoz a héten. Fordulj magadhoz szeretettel, teljes elfogadással, erősítsd a lelkedet, mert így a magabiztosságodat is visszaszerezheted. Semmi sincs veszve, semmihez sincs késő. Bocsáss meg, ha kell, tedd meg a legfontosabb változtatásokat, s újult erővel indulhatsz a holnapnak. Ariel arkangyal segít neked. 

Az angyalok segítenek, hogy elengedhesd magadból a félelmeket (fotó: Getty)

Az angyalok segítenek, hogy elengedhesd magadból a félelmeket (fotó: Getty)

Mérleg

Uriel arkangyal segít, hogy megláthasd az életedben a szépet és a jót. Bármilyen helyzetben is legyél, törekedj a pozitív gondolkodásra. Vedd észre, semmi sem olyan nehéz, mint hiszed, s az akadályok inkább csak a fejedben léteznek. Mindenből ki tudod hozni a lehető legtöbbet. Inspiráló siker előtt állsz, akkor is, ha most még nem így érzed. Uriel arkangyal ott van melletted!

Skorpió

Raguel arkangyal arra biztat, hogy kiállj a saját igazad mellett. Segítségével ezt szeretettel is meg tudod fogalmazni, s így még inkább elérheted, amit annyira szeretnél. Bármi is foglalkoztasson most téged, nincs okod aggódni, hiszen te kerülsz ki majd győztesen. Ne add fel a céljaidat! Raguel arkangyal segít, hogy megőrizd a magadba vetett hitedet.

Nyilas

Raziel arkangyal támogatását élvezed ezen a héten. Ő az, aki most folyamatosan csepegteti beléd az életörömet, a vidámságot, a pozitív hangulatot. Te legyél most az útmutató a többieknek. Nagy szüksége van a környezetednek rád és a hitedre. Erősítsd magadat és őket is, hogy minden helyzet boldog véget ér. Hozd ki magadból a lehető legtöbbet! Raziel arkangyal segít benne.

Bak

Gábriel arkangyal segít, hogy végre kihozhasd magadból a lehető legtöbbet. Lehet, most minden picit lassabban történik az életedben, de épp az a lényeg, hogy lassíts és figyelj magadra is. Eléred és megvalósítod a céljaidat, amelyekhez mindent tegyél meg, amit csak lehetséges. De ne akarj túlzottan, csak engedd, hogy a folyamatok a maguk rendje szerint áramoljanak… 

Vízöntő

Rafael arkangyal segít, hogy a lehető legjobb döntést hozhasd meg ezen a héten. Annak ellenére, hogy inkább a logikus érveket tartod szem előtt, most jól tennéd, ha kicsit a szíved hangjára is figyelnél. A szerelem és a szeretet erejével a legjobb megoldásra juthatsz. Rafael arkangyal támogat, hogy elhidd, minden a lehető legjobban halad most az életedben.

Halak

Sandalfon arkangyal segít megérteni, hogy miért történnek most veled az események. Amint tudatosítod magadban, a problémák is azonnal elmúlnak. Nagyon sokan kedvelnek téged, s sok olyan emberrel kerülsz kapcsolatba, akik nagyszerű javaslatokat adnak neked. Érdemes ezeket megfogadnod és követned. Sandalfon arkangyal támogatásával most csak jól dönthetsz.

Ez is érdekelhet Megnézem

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top