Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek képtelenek titkot tartani

Ha biztonságban szeretnéd tudni a titkaidat, a legjobb, ha megtartod magadnak. De ha mégis elmondanád valakinek, a horoszkóp szerint ne ezekre a csillagjegyekre bízd. Ők ugyanis jó eséllyel fecsegik el másoknak a titkaidat.

Néhány csillagjegy hihetetlenül lojális, s ők pontosan érzik és tudják, mi az, amit jobb megtartani. Náluk a titkaid is biztonságban vannak, senkinek sem fogják továbbadni, amit rájuk bízol.

Ugyanakkor mások már nem ennyire megbízhatóak. Annak ellenére, hogy ígéretet tesznek, a szájukon lakat, s nem mondják el senkinek sem a rájuk bízott titkodat, mégis nagy eséllyel kotyogják ki mások előtt. Nem rosszindulatból teszik, ártani sem akarnak neked, egyszerűen csak fecsegnek és fecsegnek, ilyenkor pedig nem gondolják át, hogy mit mondanak másoknak.

Aztán, ha rákérdezel, mégis miért kotyogták el a titkaidat, és miért hoztak kellemetlen helyzetben mások előtt, csak szánják-bánják a tettüket. Igazából haragudni sem lehet rájuk. Annyit biztosan megtanulhatsz a hasonló esetekből, hogy nem nekik mondod el a legféltettebben őrzött titkokat…

S hogy mely csillagjegyek a legpletykásabbak? A különleges horoszkópvideóból kiderül. Érdemes megvárni a film előtti rövid hirdetést… Tanulságos lesz!

Ezek a csillagjegyek nem tudnak titkot tartani (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek nem tudnak titkot tartani (Fotó: Getty)

Fotók: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top