Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy megszenvedi a Szűz havát

Míg néhány csillagjegynek csupa jót ígér a Szűz hava, másoknak csöppet sem lesz könnyű ez az időszak. Jó hír számukra, ha átvészelik az elkövetkező heteket, onnantól viszont csak sokkal jobb lehet. Vajon te is köztük vagy? Megtudhatod a részleteket a horoszkópból.

Nehéznek, megerőltetőnek tűnhetnek az elkövetkező napok és hetek ezeknek a csillagjegyeknek. A bolygók ugyan kedvező fényszögeket mutatnak, ők mégis rosszul viselik az erős föld dominanciát, amitől megkötve érzik magukat. Most lassítaniuk kellene, de ők egyáltalán nem ilyen típusok. Azt szeretik, amikor kedvük szerint zajlanak az események, szárnyalhatnak, és szabadon lélegezhetnek. A horoszkóp szerint a Szűz hava ugyanakkor fontos tanulnivalót is tartogat nekik.

Az Ikrek próbálja magát összeszedni a Szűz havában

Kedves Ikrek! Talán nem is érted, miért vagy ennyire szigorú és kritikus magaddal. Nos, a Szűz jelében jár a Merkúr, a Nap, a Vénusz és Mars is, sőt két napra még a Hold is csatlakozik a négy bolygóhoz. Minél több bolygó jár a Szűzben, annál erősebben érvényesülnek a jegy tulajdonságai. Márpedig a Szűz kritikus és meglehetősen szigorú magával. Nem könnyen találod a hangot a családdal sem az elkövetkező hetekben, ami igencsak megviseli a lelkedet. Viszont jó hír, hogy önmagadhoz képest sokkal összeszedettebb és precízebb is leszel, amit a munkádban nagyon is értékel a főnököd. Vedd úgy, hogy minden rosszban van valami jó is. Ez most a legnagyobb tanulandó feladatod.

Ezeket a csillagjegyek megviseli a Szűz hava (iStock)

A Mérleg még kételkedőbb, mint általában

Kedves Mérleg! Alapból is hajlamos vagy kételkedni magadban, a teljesítményedben, a Szűz havában ez hatványozottan igaz rád. Még könnyebben elbizonytalanodsz, és még kevésbé fogadod el, hogy valóban jól végzed a dolgaidat. Nemcsak mindent megkérdőjelezel, de még a maximálist sem érzed elég jónak. Nos, a Szűz hava karmikus feladatokkal szembesíthet téged, és éppen ezért is érzed nehéznek ezt az időszakot. Bűntudatod támadhat bizonyos embereket illetően, pedig most az a legfontosabb, hogy ne gyötörd magadat feleslegesen. Próbálj az egyensúlyra, a belső békére törekedni, és akkor egészen jól átvészeled ezt a lelkileg megterhelő hónapot.

A Vízöntő a párkapcsolata miatt stresszel a Szűz havában

Kedves Vízöntő! Neked is azt kell megértened, amit a Mérlegnek: a világban semmi és senki sem tökéletes. Te valahol tudod is mindezt a lelked mélyén, de a Szűz hava erősen stresszel, mert nem érzed magadat elég jónak. Úgy érezheted, a párod másra vágyik a szexben, nem akar téged, pedig a valóság egészen más. Ezek az érzések a te lelkedben zajlanak csupán. Te nem értékeled magadat kellően, kételkedsz a képességeidben. Talán azt látod, hogy a párod egyre jobban keres, sikeres a munkájában, ami szintén elbizonytalanít téged. Hidd el, kritikával, negatív hozzáállással csak rontasz a helyzeten. A Szűz havában magadra figyelj, a belső igényeidre, meditálj minél többet, és szerezd vissza egészséges önbizalmadat. Ez a legfontosabb.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top