Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek kell a folyamatos inspiráció

Ezeknek a csillagjegyeknek az inspiráció úgy kell, mint másoknak egy falat kenyér. Muszáj folyamatosan töltődniük, hogy jól érezzék magukat, és egyáltalán létezni tudjanak. Vajon te is köztük vagy?

Nincs egy nyugodt percük sem… Attól a pillanattól kezdve, hogy megszólal az ébresztőóra, egészen addig, amíg le nem kapcsolódik este a villany, ezekben a csillagjegyekben folyamatosan ég a „valamit tenni” vágya. Legyen szó a reggeli kávéról, netalán a közlekedésről, minden gondolatot ébreszt bennük, megadja a kezdő lökést, hogy cselekedjenek.

Lássuk, mely csillagjegyeknek létszükséglet a külső inger, az inspiráció.

1. A Szűz

A Szűz állandóan a telefonját böngészi, inspirációk után kutatva. Szüksége van a folyamatos ingerre, mert a nélkül hajlamos lehet ellustulni, kiégni, így nem véletlen, hogy sokszor elakad a vicces mémeknél és gifeknél. A legnagyobb szórakozást az jelenti számára, ha ezekre reagálhat, különben nagy valószínűséggel ülne a szobájában, a tévét bámulva.

2. A Kos

A Kosnak is folyamatos impulzusokra van szüksége, ám ha egyszer elkapta a fonalat, nincs megállás. Lehet, hogy reggel nem ő ébred a leghamarabb, ám amint megitta a reggeli kávéját, megnézte a híreket, elolvasta az újságot, azonnal aktív üzemmódba kapcsol. Hatalmas tenni akarás buzog benne, csak éppen meg kell kapnia ehhez a kezdő lökést.

3. Az Ikrek

Az Ikreknek azért lételeme a külső inger, mert nem képes saját magát inspirálni. Akár délután 3-ig az ágyban lazsálna, és nem vágja földhöz magát, ha elszalaszt egy remek lehetőséget. Ám semmittevőnek lenni nem a legfelemelőbb érzés, viszont mások ösztönzésére van szüksége, hogy maga mögött hagyja a halogatást, és erőt, inspirációt gyűjtsön a feladatok teljesítéséhez.

Ezeknek a csillagjegyeknek a létezéshez kell az inspiráció (iStock)

4. A Skorpió

A Skorpió éles eszű, ugyanakkor kissé számító csillagjegy. S amikor ingerre, inspirációra van szüksége, vajon mi lenne ez? Lehet valójában bármilyen nézeteltérés, durvaság, de még a szex is… Az unatkozó Skorpió olyan, mint egy ketyegő bomba, bármelyik pillanatban bekövetkezhet a robbanás, s akkor biztosan nem áll jót magáért. Nem érdemes megvárni, inkább motiválni kell őt is.

5. A Bika

A Bika számára az inspiráció olyan, mint a drog, szüksége van rá, hogy mozgásba lendüljön, észrevegyen dolgokat, és persze cselekedjen is. Nem képes arra, hogy csak egy helyben üljön, különösen este nem. Az egész napot végigdolgozza keményen, ám ha munka után nincs mit tennie, akkor szinte mindig letargiába esik.

6. A Rák

A Rák csillagjegyet valójában a nyugodtabb, kellemesebb dolgok stimulálják: ő egészen más tevékenységekből szerez inspirációt, mint a többiek. Egyszerűen csak elmegy jógázni vagy Pilates-órára, és meg is van a napi jókedv. Képes ugyanakkor másokat is erősen ösztönözni, motiválni, legyen szó például egy kiváló ötletről.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top