Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legszuperebb munkatársak

A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek kétségtelenül a legnagyszerűbb munkatársak. Öröm és rendkívül inspiráló velük a közös munka. Te is köztük vagy? Szerencsésnek érezheted magadat, ahogyan persze a kollégáid is, mert veled dolgozhatnak.

Munkatársaidat nem válogathatod meg, ha csak nem vezetőként dolgozol a cégednél. És bizony nem mindegy, kikkel sodor össze az élet, mennyire találjátok meg a közös hangot, hiszen a napod jelentős részét velük töltöd. Ha udvarias, megbízható, szorgalmas és együttműködő munkatársakra vágysz, ezekkel a csillagjegyekkel öröm lesz a közös munka. 

A Rák a legempatikusabb munkatárs

A Rák kétségkívül a legérzékenyebb, a legempatikusabb csillagjegy, aki soha nem élne vissza a bizalmaddal. Segítőkész és támogató típus, örömmel hallgatja meg a bánatodat, és remek meglátásaival mindenkor támogat. A radarjai elképesztően működnek, szóval azonnal érzi, ha valami nincs rendben, nem is érdemes semmit sem titkolni előtte. Igazi csapatjátékos, nagyszerű barát, akire nemcsak a munkában számíthatsz, de a lelked rezdüléseivel is törődik. Vele egyszerűen jó együtt lenni a munkaidőn kívül is.

Ezekkel a csillagjegyekkel inspiráló együtt dolgozni (iStock)

A Szűz a legszorgalmasabb munkatárs

Szerencsésnek érezheted magadat, ha Szűz jegyű munkatárssal dolgozhatsz, hiszen nagyon sok trükköt leshetsz el tőle. Mellette nem lehet lazsálni, ahogy minőségen aluli munkát végezni sem, mert a tökéletességre való igénye ragadós. Egyre és jobb akarsz lenni. Ő is nagyszerű barát, ugyan hosszabb idő eltelik, mire a bizalmába fogad, de amint megtörtént, bármiben számíthatsz rá. A feladatokat teljes egészében látja át, nem sikkad el az apróbb részletek fölött sem, kiváló problémamegoldó, a munkája pedig mindig alapos és precíz.

 A Skorpió a legkövetkezetesebb munkatárs

A Skorpiót semmilyen akadály, nehézség, probléma nem állíthatja meg a munkájában. Nagyon segítőkész, bármikor és bármiben számíthatsz rá. Ha gondod akad a munkád során, ő az első, aki a segítségedre siet. Mindenkor kiáll melletted, főként, ha támadás érne kívülről. Ő sem csak szimplán kolléga, megbízható és hűséges barátra is találsz a személyében. Mindenki mást is magával ragadó szenvedéllyel végzi a munkáját. Mellette azt érzed, hogy követned kell őt, vele akarsz dolgozni, mert a közös eredmények is nagyon gyorsan meglátszanak.

Az Ikrek kiáll a munkatársak mellett

Az Ikrek nagyon könnyen és szívesen ismerkedik. Biztosan ő lesz az első, aki új munkatársként köszönt téged, aki bemutat mindenki másnak. Nagyon érzékeny típus, amit nem is gondolnál róla, hiszen a sok beszéddel leplezi magát. Igazi csapatjátékos, ő tart össze mindenkit, ha kell, közvetít a kollégák között. Nagyon céltudatos, segítőkész, soha nem hagyná cserben a többieket. Támogat és segít, főleg, ha azt látja, hogy magadra maradtál valamilyen helyzetben. Mindig jobb és jobb akar lenni, és erre ösztönzi a többieket is.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top