Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy csendes a randin, de aztán annál több sms-t ír

Ezeknek a csillagjegyeknek a személyes találkozás, legalábbis az első randik esetében, nagyon stresszes lehet, viszont azt követően nagyon cuki és imádni való sms-eket írnak és küldenek. Vajon te köztük vagy? Íme néhány jó tanács a horoszkóptól.

Ezek a csillagjegyek nem igazán tudják magukat az első randikon elengedni. Kicsit feszültnek tűnhetnek, ezért nem könnyű eldönteni, hogy bejössz-e náluk, vagy sem. A randit követően mindenre fény derül, sms-ben ugyanis meglepően nyíltak, viccesek és kifejezetten okos üzeneteket írnak. A horoszkópból minden részletre fény derül.

A Vízöntőt könnyű félreérteni a randikon

A Vízöntő csöppet sem szégyenlős típus, de nagyon másként viselkedhet, mint a többiek, s ezért könnyű félreérteni a jelzéseit. Utólag persze már mindent más színben láthatsz. Nagyon intelligens csillagjegy, találékony, de nem mindig egyszerű eligazodni rajta. Az első randin bátortalannak tűnhet annak ellenére is, hogy közben sziporkázóan szórakoztató. Sok mindenről beszélhet, miközben nem tudod eldönteni, hogy tényleg bejössz nála, vagy csupán barátkozni akar veled. Aztán az üzeneteiből egyértelműen kiderül minden, mert írásban mindig sokkal összeszedettebb…

Ezek a csillagjegyek alig beszélnek a randin, de aztán annál több sms-t küldenek

Ezek a csillagjegyek alig beszélnek a randin, de aztán annál több sms-t küldenek (fotó: Getty)

A Halak félénk lehet a randikon

A Halak, a Vízöntőhöz hasonlóan, hajlamos lehet a gondolataiba merülni. S bizony nem könnyű a másik emberre figyelni, ha közben a saját gondolatai foglalják le az elméjét. S bár eleinte féléknek, szégyenlősnek tűnhet, annyira azért nem titkolja romantikus lelkét. S ha el tudod varázsolni a randin, az üzeneteiben nagyon pontosan a tudtodra adja, mennyire vágyik a szerelemre, a valódi érzésekre. Ne lepődj meg, ha a személyes találkozón keveset beszél, mert azt követően annál többet ír és válaszol neked. Benne inkább az érzékeny költő rejlik, mintsem a sok ember előtt beszélő szónok.

A Bika nehezen tárja fel az érzéseit

Annak ellenére, hogy a Bika nagyon figyelmes és kedves, nem könnyen nyílik meg, amíg nem ismerte meg mélyebben a másik embert. Az is igaz, hogy eleinte félénk és kicsit bizalmatlan lehet az első személyes találkozókon, s inkább türelmesen hallgat ahelyett, hogy csak ő beszélne. Közben meg szivacsként gyűjti az információkat, mindent megjegyez, amit mondasz neki. S pontosan ezért küld annyira cuki és imádni való üzeneteket a randit követően. Nagyon meglepődsz, mi mindenre emlékszik. Ha már az első randit követően nagyon találó gifeket, válaszokat küld, biztos lehetsz a folytatásban.

A Skorpió izgalmas sms-eket ír a randi után

A Skorpió viselkedését, jelezéseit is könnyű félreérteni, főleg azért, mert képtelenség kideríteni, hogy valójában mit gondol rólad. Óvatos és rendkívül gyanakvó, az ő lelkéhez nagyon nehéz közel kerülni. Az első néhány randin biztosan nem tudod eldönteni, hogy tényleg komolyak a szándékai, vagy csak jobb híján tölti veled az idejét. Inkább hallgat, közben nagyon erősen figyel, s alig beszél, talán néha egy-egy kérdést feltesz. Mindent tudni akar rólad, de magáról csak apró információ-morzsákat ejt el. Kicsit fekete lehet a humora, de kétségkívül szellemes típus, aki írásban sokkal inkább sziporkázik, mint szóban. Ha elnyered a bizalmát, a szívét is megkapod. 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top