Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy néha nagyon zakkant tud lenni

Ezek a csillagjegyek időnként nagyon furán viselkednek. Nem véletlenül illetik őket a zakkant jelzővel. S vajon mégis mit tesznek, amivel „kiérdemlik” ezt? A horoszkópból mindent megtudhatsz.

Ezek a csillagjegyek nem mindig a legszimpatikusabbak. Sőt, néha igencsak hajlamosak az ellentmondásos viselkedésre, ilyenkor pedig nem a legszebb arcukat mutatják. Kifejezetten zakkantnak tűnhetnek a többiek szemében. Amikor a negatív oldaluk az erősebb, nem könnyű kijönni velük sem a párkapcsolatban, sem a munkában. Szerencsére nekik is vannak pozitív tulajdonságaik, amikor kifejezetten kedvesek és szerethetők. De amikor megzakkannak, tanácsosabb kerülni őket… 

Az Oroszlán

Az Oroszlán hajlamos lehet a narcisztikus viselkedésre. Ilyenkor pedig nagyon szereti manipulálni maga körül a többieket. Bármit hajlandó megtenni, hogy elérje a céljait, függetlenül attól, kinek okoz ezzel fájdalmat. Ez pedig kifejezetten veszélyes kombináció. Nem véletlenül gondolják az amúgy nagyon szeretetteljes típusról, hogy teljesen megzakkant.

A Vízöntő

A Vízöntő néha hajlamos lehet nem éppen a legkorrektebb módon tenni dolgokat. Viszont ezt olyan ügyesen csinálja, hogy valójában sosem derül fény a turpisságra. A mindig vidám és megnyerő típusról senki nem is feltételezi, hogy ő okozhatta a galibát. Már pedig amit a fejébe vesz, addig nem nyugszik, amíg véghez nem viszi. S ilyenkor nem érdekli, hogy átgázol-e másokon.

Ezek a csillagjegyek néha zakkantnak tűnhetnek (fotó: Getty)

A Bika

A Bika valójában időzített bomba. Igaz, többnyire nem mutatja, de a legkisebb dolgokon is kiborulhat. Egy darabig csak magában forrong, aztán hihetetlenül agresszívvá válik: bombaként robban, s ilyenkor minden törik, ami a keze ügyébe esik. Joggal gondolja a környezete, hogy a kedves és imádni való típus teljesen megzakkant. Tényleg így is viselkedik…

Az Ikrek

Az Ikrek egyáltalán nem kiszámítható típus. Lehet, hogy az egyik percben még jól érzi magát, és mindennel tökéletesen elégedett, aztán a következőben kiabál, veszekszik, s harcra készen áll valakivel szemben. Tény és való, mellette sosem lehet unatkozni. A pozitív oldala nagyon szerethető, de a másik inkább zakkantnak tűnik.

A Szűz

Ha valaki a Szűz útjába kerül, biztosan nem ússza meg beszólások nélkül. Mindezt néha kifejezetten szórakoztatónak találja – a környezete annál kevésbé. Kritikája éles és fájdalmas, s ilyenkor nem érdekli, ha megbántja a hozzá közel állókat. Ha valami nem úgy megy, ahogy szeretné, képes őrjöngeni. Nem csoda, hogy sokan zakkantnak gondolják.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top