Horoszkóp

2 arcot viselnek a csillagjegyek. Te melyiket?

Minden csillagjegynek vannak negatív és pozitív tulajdonságai. De az már nagyon is eltérhet, hogy kinél melyik jelenik meg látványosabban. Vajon te melyik arcot viseled? A horoszkóp melyik leírásában ismersz magadra? Tanulságos jellemzések következnek...

Valójában minden csillagjegynek két arca van, hiszen mindenkinek vannak jó és kevésbé jó tulajdonságai. Könnyen lehet, a munkádban megbízható és rendkívül szorgalmas típus vagy, de nem biztos, hogy a párod véleménye a kettőtök kapcsolatában pontosan ugyanezt tükrözi rólad. Vannak, akikben a pozitív tulajdonságok dominálnak, mások hajlamosak lehetnek időnként a sötétebb arcukat mutatni. És még az is lehet, hogy a szeretetteiddel nagyon kedves és figyelmes vagy, ugyanakkor az ellenségeidnek te is kimutatod a fogad fehérét. Bárhogyan is legyen, annyi bizonyos, mindenkit a személyes tulajdonságai tesznek valódi egyéniséggé.

A Kos két arca

  1. Kos jegyűként heves a természeted, könnyen fölveszed a bokszkesztyűt. Miközben alapvetően nyugodt vagy, időnként elviselhetetlenek a kirohanásaid. Sokan tartanak tőled, neked meg fogalmad sincs, miért. Érdemes elgondolkodnod ezen.
  2. Csillagjegyed másik oldala ugyanakkor nagyon kedves és szeretetreméltó. Lehetsz némiképp önző, mert úgy gondolod, vannak dolgok, amelyekben elsőbbséget élvezel másokkal szemben. Az is igaz rád, hogy elképesztő munkabírás, kitartás, akarat és céltudatosság jellemez.

A Bika két arca

  1. Valójában nagyon is lusta és kényelmes típus vagy, kivéve, ha a munkádról van szó. Ha nem muszáj, Bika jegyűként inkább ki sem mozdulsz otthonról, ha a barátaid kíváncsiak rád, jöjjenek ők hozzád. Miközben megbízható vagy, a szívességektől, ha lehet, inkább eltekintesz.
  2. Nem különösebben vagy aggódó típus, leszámítva a pénzügyeidet. Nyugodt és vidám az alaptermészeted, de amikor többet iszol a kelleténél, már nem annyira könnyű elviselni téged. Másrészt pedig kiválóak a meglátásaid, remek tanácsokat adsz másoknak.

Az Ikrek két arca

  1. Ikrek jegyűként alapból is két arcot viselsz, hol ilyen, hol olyan a hangulatod. Nagyon szereted a társasági életet, a kommunikáció a lételemed. Ugyanakkor olyan emberekkel is körbeveszed magad, akiket csöppet sem kedvelsz. És még az is előfordulhat, hogy kíméletlenül megtorlod, ha valaki a hátad mögött pletykákat terjeszt rólad.
  2. Sokszor megmagyarázhatatlan okból leszel rosszkedvű. Ilyenkor még az ágyból sincs kedved kikelni. Édességgel tömöd magad, remélve, hogy ettől jobb lesz a kedved. Ilyenkor gondolj arra, mennyire megbízható és igazságos jellem vagy, nagyszerű barátokkal körülvéve. Miért nem keresed őket, amikor szükséged van a támaszra?

A csillagjegyed melyik tulajdonságai illenek rád inkább? (iStock)

A Rák két arca

  1. Talán túlságosan is segítőkész és gondoskodó típus vagy. Mindenkinek segíteni akarsz, folyton a saját igényeid elé helyezed a többieket, pedig nagyon is vágysz a támogatásra. A segítség jó, csak egy idő után terhes lehet, éppen ezért is törődj előbb magaddal, aztán jöhetnek a többiek.
  2. Furcsán hangzik, de kifejezetten pimasz tudsz lenni. Miközben másokról gondoskodsz, Rák jegyűként nem veszed észre, hogy valójában mire is lenne szükségük. Remekül meg tudod oldani a problémákat, ugyanakkor rosszul viseled, ha mások nem tartanak igényt a tanácsaidra.

Az Oroszlán két arca

  1. Horoszkópod szerint kifejezetten utálatos és magadnak való tudsz lenni. Rajtad kívül semmi és senki nem érdekel. Miközben magadtól semmit sem sajnálsz, másokkal szemben meglehetősen fukarul viselkedsz. Oroszlán jegyűként ne lepődj meg, ha ezzel a viselkedéssel a környezetedben komoly ellenszenvet váltasz ki.
  2. Csillagjegyed másik oldala segítőkész és rendkívül figyelmes. Tudod, mit akarsz, helyén van az önbizalmad, a humorod pedig egyenesen lehengerlő. Nagyvonalú ember vagy, akiben rengeteg a szeretet.

A Szűz két arca

  1. A rendmániád, az önzőséged szinte elviselhetetlen. Nem szívesen alkalmazkodsz másokhoz, kivéve talán a barátaidat. Az otthonodból sem szívesen mozdulsz ki, ha nem muszáj. Szinte már munkamániás lehetsz, a kemény melót mindenki mástól is megköveteled. Gyűlölöd a lazsálást, a semmittevést. Pedig néha rád férne, hidd el.
  2. A megszokott, bevált dolgokat, kapcsolatokat kedveled Szűz jegyűként a leginkább. Miközben a kedves oldaladat mutatod meg elsősorban, te is hajlamos lehetsz a saját igényeidről megfeledkezni. Ilyenkor egyre csak gyűlik benned a stressz. Akkor tudsz önzetlen lenni, ha elfogadsz, és ha magaddal is törődsz.

Ugye te is a szebbik arcodat mutatod? (iStock)

A Mérleg két arca

  1. Inkább a hosszú távú párkapcsolatok híve vagy. Mérleg jegyűként nem vesztegeted az időt párkapcsolati játszmákra, kalandokra. Szembenézel a hibáiddal, és megpróbálod őket kijavítani. Viták esetén kiválóan közvetítesz, és békítesz a felek között. Viszont menekülsz minden téged érintő vita elől.
  2. Folyamatosan arra törekszel, hogy felhívd magadra a figyelmet, és mindenkinek meg kell hallgatnia az okfejtéseidet. Közben pedig fel sem tűnik, mennyire bosszantod a többieket a viselkedéseddel. Észre kell venned: a kevesebb többet ér…

A Skorpió két arca

  1. Egészen egyedülálló a szexuális kisugárzásod, amit lehetetlen nem észrevenni. Imádod a csábítást, de nem szívesen kötelezed el magadat. Mint a gyorsvonat, száguldasz egyik szerelemből a másikba. Gondolkodtál már azon, hogy hol fogsz megállni?
  2. Skorpió jegyed másik oldala érzéki és csodálatra méltó a párkapcsolatban. Bámulatos a humorod, még a szarkasztikus megjegyzéseid sem bántóak. Szinte lubickolsz, amikor a figyelem központjába kerülsz. Nagyon mélyen és intenzíven szeretsz, hűséges és nagyon megbízható vagy. 

A Nyilas két arca

  1. Rengeteget utazol, mert ez az, ami igazán boldoggá tesz téged. Az érzéseidet ugyanakkor megtartod magadnak, nem szívesen osztod meg másokkal. Az is megtörténhet, miközben bölcsen végiggondolod az utazást, valójában fogalmad sincs, hogyan kellene azt megszervezni.
  2. Szívesen utazol a haverokkal, akik közben folyamatosan idegesítenek. Nyilas jegyűként a legszívesebben azt teszed, amit a szíved diktál, ha nem muszáj, nem alkalmazkodsz a senkihez. Ugyanakkor rendkívül kedves és igazán szerethető jellem vagy, aki szívesen segít másoknak, ha kérik tőle.

Mindenkit a tulajdonságai tesznek egyedivé (iStock)

A Bak két arca

  1. Horoszkópod szerint tudatlan tökfej lehetsz, aki megállás nélkül dolgozik, miközben a világról szinte semmilyen véleménye sincs. Bak jegyűként úgy gondolod, csak az a helyes irány, amit te annak gondolsz, közben pedig csöppet sem vagy boldog.
  2. Nyersen és keményen fogalmazol, amikor dühös vagy, aztán szíved szerint inkább visszaszívnád az egészet. Nagyon szorgalmas, megbízható ember vagy a munkádban és a párkapcsolatban egyaránt. Érzelmeket nem könnyen mutatsz, de aki elnyeri a szívedet, azért a csillagokat is lehoznád az égről.

A Vízöntő két arca

  1. Leginkább magadra gondolsz, még ha alapvetően nyitott vagy is a világra. Rémesen hazudsz, általában el is neveted magad közben. Rendkívül kreatív vagy, sokan azt gondolhatják rólad, folyamatosan a föld fölött lebegsz. Néha tényleg úgy is tűnik, hogy semmi közöd a valósághoz. Az is biztos, nagyszerű barát vagy, akire mindenkor számítani lehet.
  2. Vízöntő jegyűként szinte már elviselhetetlen a függetlenségi vágyad, a távolságtartásod. Gyűlölsz szívességet kérni, de mások se akarjanak tőled lehetőség szerint semmit. Sokan félreértenek, a cselekedeteidet lehetetlen követni. Tanulsz a múlt hibáiból, amiket aztán sosem követsz el újra.

A Halak két arca

  1. Rendkívül érzékeny vagy, de az is igaz, hogy óriási a szíved. Halak jegyűként mindenkiben és mindenben a jót látod. Követed a megérzéseidet, figyelsz a belső hangokra. Nehezen viseled, amikor végleg megszűnik valakivel a kapcsolatod. Ragaszkodsz a társadhoz, hajlamos is lehetsz a kapcsolatokba beleragadni.
  2. Horoszkópod szerint folyamatosan drámázol, amit a környezetednek nem könnyű elviselnie. Megnézel minden szirupos, romantikus filmet, aztán zokogsz, mert a való élet teljes más, mint ezekben a történetekben.

(via EvolveMe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top