nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen a levegő jegyű csillagjegyek két arca

Szinte két személyiség lakik ezekben a csillagjegyekben

Új kapcsolat, új munkahely, vagy egyszerűen csak egy házibuli csupa ismeretlennel: mindenki igyekszik a legelőnyösebb oldalát mutatni. De vajon mi van mögötte?

Mind a három levegő elemű csillagjegy kedves, okos és szórakoztató. De ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ők szeretnék… nem biztos, hogy a közelükben akarsz lenni. Persze jó barátként támogatod a másikat, de ha éppen a negatív oldalukkal találkozol először, nem biztos, hogy bármilyen kapcsolatba bonyolódsz vele.

nő tükörbe néz

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 20.)

Extra barátságos, kedves, vidám és szórakoztató: ezzel az emberrel soha nem unatkozol! Amikor először találkozol vele, megfog az érdeklődése, nyitottsága, és szinte azonnal elindulnál vele a világ végére is. Amin te görcsölsz, azt ő lazán veszi: milyen egyszerű lehet vele az élet.
De sajnos az Ikrek nem mindig ilyen. Rossz időszakában átfordul döntésképtelen, izgága fráterré, aki nemhogy kalandos, de hajmeresztő dolgokba vinne bele. A lazasága elillan, a stressztől görcsbe rándul: jobb, ha inkább magára hagyod.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Ha ránézel, harmónia és elegancia árad belőle. A társaság láthatatlan középpontja, könnyedén társalogva gondoskodik, szórakoztat mindenkit. Békére és egyensúlyra törekszik, megszépül körülötte a világ.
Mindez tökéletesen igaz, ha jól érzi magát… Viszont ha kibillen, vagy felbosszantják, egy fúriává változik, mindenkibe beleköt, harcias és veszekedős lesz. Mindennel elégedetlen, nem találja a helyét, és még rád sem lesz kíváncsi.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vonzza az újdonság, a megismerés. Rengeteget tud a világról, imádja az utazást, új kultúrák felfedezését. A kihívások nem zökkentik ki, és mindezt vidáman teszi, megnyerő stílusban. Sok barátja van, elismerik és tisztelik.
De ő sem mindig ilyen pozitív. Ha kicsúszik a lába alól a talaj, megbízhatatlan lesz, kiábrándult, és még depresszióra is hajlamos lehet. Barátságban is nehéz ilyenkor mellette, párkapcsolatban pedig egyenesen kiábrándító.

(via astrologyanswers)

Ez is érdekelhet nő szikla tetején Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top