nlc.hu
Horoszkóp

Erre vagy hivatott a horoszkópod alapján

A te sorsod is a csillagokban van

Benned is biztosan felmerült már a kérdés: milyen sorsra születtél? Ha még nem kaptál választ, a horoszkópod segít az útmutatásban.

A sorsfeladatod megtalálása nem olyan egyszerű. Természetesen a horoszkóp és a csillagjegyed most is segítségedre lesz, de azt már magadnak kell megtalálnod, hogyan teljesíted be. Ne izgulj azon, hogy sikerrel jársz-e, ez az út a fejlődésről szól! Ha elindulsz, már megtörtént.

nő szikla tetején

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Meg kell tanulnod, hogy mások igényeit a sajátjaid elé helyezd. Harcos vagy, és ezzel a képességeddel előrébb viszed szeretteid sorsát is. A feltétel nélküli szeretet és elfogadás elsajátítása is feladatod.

Bika (április 20. – május 20.)

Nyugodt vagy és elfogadó, biztonságra törekszel. Biztos menedéke leszel mindig a családodnak, viszont nem mindig fogadod higgadtan a történéseket. Számodra a belső nyugalom megőrzése a cél.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Két véglet közt cikázol, vagy pörögsz ezerrel, vagy éppen depressziós levertségben szenvedsz. Sem neked, sem másoknak nem jó ez így. Törekedj a vágyott egyensúlyra!

Rák (június 22. – július 22.)

Mindig lesznek számodra kedves, pártfogolt emberek, vagy a gyermekeid. Gondoskodsz róluk, félted őket, minden lépésüket óvod. A feladatot az, hogy megtanuld okosan szeretni őket, ne féltsd túl, majd engedd el őket.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ha családot alapítasz, mindenképp meg kell tanulnod a leckét: lemondani dolgokról, az ő érdekükben. Fogadd el, hogy nem csupán rád irányul a figyelem, cserébe iszonyatosan büszke lehetsz rájuk.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A tökéletességre törekvés rengeteg stresszel és szorongással jár. Akár a karrieredben, akár a gyerekvállalásban találod meg a sorsod kulcsát: lazítanod kell. Megtanulni, hogy éppen az állandó kontroll nélkül leszel igazán boldog.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Világéletedben egyensúlyra törekedtél, meg kell tapasztalnod, hogyan élj úgy, ahogy ez legegyszerűbb. Ne terheld, ne vállald túl magad, de közben az igazság feltárásával segíts másokon. Ez visz igazán előre.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Szenvedélyes vagy, de mélyen magadban rejtegeted az érzéseidet. Néha viharok dúlnak benned, és ezzel nem jársz jó példával leendő gyermekeid előtt. Az érzelmeid kimutatása és kezelése a feladatod.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Túl könnyedén veszed az életet. Persze, mert egyedül vagy. De valójában menekülsz: izgalmas akkor is lehet az élet, ha párod, családod van. A felelősségvállalás és elköteleződés az, amiben fejlődnöd kell.

Bak (december 22. – január 19.)

Keményen dolgozol, mindent megtervezel. A nagy terv része a család is: szüleid, rokonaid, és a gyermekeid. Tanúsíts több gyengédséget irántuk, és találd meg a munka és a család között az egyensúlyt.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Béklyóként éled meg a kapcsolatokat, nem fogadod el, hogy két ember ösztönözheti egymást. Az alkalmazkodást kell megtanulnod, főleg, ha gyermeked születik. Meglátod, micsoda erő és többlet a család.

Halak (február 19. – március 20.)

Érzelmességed a kincs, amit birtokolsz. De csak akkor tudsz megfelelően szeretni és gondoskodni a szeretteidről, ha közben a földön állsz. Lépj közelebb a valósághoz, ez nem vesz el a lényedből.

(via astrologyanswers)

Ez is érdekelhet széthúzó szerelmespár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top