nlc.hu
Horoszkóp

7 jel, hogy karmikus párkapcsolatban élsz

A karmikus szerelem nem tart örökké

Nem véletlen, hogy kik kerülnek melléd az életed során. A pároddal is lehet karmikus kapcsolatod, amiből tanulnod kell: ezért nem feltétlenül a felhőtlen boldogságról szól ez a szerelem.

Az újjászületés egyik lényege, hogy előző életed adósságaidat rendezned kell, vagy éppen mások fogják azt törleszteni számodra. Ezért történik az, hogy egymáshoz karmikusan kötődő személyek újra és újra megtalálják egymást, hogy talán ezúttal létrehozhassák a vágyott harmóniát. Viharos kapcsolatokra is számíthatsz, amíg meg nem tanulod a leckét, de ne feledd: a személyes fejlődésed a tét.

széthúzó szerelmespár

A szerelemben semmi nem fekete-fehér / Fotó: Unsplash

1. Ismétlődő minták

Vizsgáld meg, hogy miért bomlottak fel az eddigi kapcsolataid. Ha megtalálod az okát, már fél siker: tudod, hogy merre kell indulnod a fejlődés útján. Nagyon hasonló személyiségű társakat vonzottál be eddig, nem véletlenül, hiszen az adott problémára kell, hogy rávilágítsanak. Azt kell kitalálnod, hogyan tudod megoldani.

2. Mérgező kapcsolatok

Sajnos az egészségtelenül önző, mérgező kapcsolat is a karmikus összetartozás jele. Ezt a nagyon rossz viselkedésmintát valamilyen előző életből hozott trauma, tanult viselkedés hozza magával. Ha te adsz jóval kevesebbet, egyértelmű, hogy min kell változtatnod a továbbiakban.

3. Hullámzó érzelmek

Ez is a karmikus minőség jellemzője, hogy hosszú távon nem válik kiegyensúlyozottá a kapcsolat, hanem teljesen kiszámíthatatlanul hullámzó. Egyszer mennyország, egyszer pokol: ha nem halad a harmónia felé, ebből csak kilépni lehet, amihez hatalmas erőre lehet szükség.

4. Szembesülés önmagaddal

Fájdalmas lehet, de ezek a szenvedélyes, néha megterhelő kapcsolatok önmagaddal is szembesítenek. Felismerheted a hibáidat, rádöbbensz, neked is van sötét oldalad. Bármilyen nehéz is, de felszabadító érzés.

5. Szembesülés a félelmeiddel

A félelmeid azt mutatják meg, miben kell fejlődnöd. Ha a kapcsolatban rettegsz az elkötelezettségtől, vagy esetleg a felnőtt léttől, már tudod is, mivel van dolgod. A karmikus kapcsolat felszínre hozza a félelmeidet.

6. Karmikus vonzalom

Amikor találkozol valakivel, akivel karmikus dolgotok van egymással, nagyon erős vonzalmat érzel. Ez főleg akkor érdekes, ha tökéletesen tudod, az illető semmiben sem egyezik azzal, amit eddig vonzónak találtál. Az ellenállhatatlan vonzódást pedig az a felismerés követi, hogy élni sem tudsz nélküle.

7. Hirtelen felismerés

Erős jele a karmikus kapcsolódásnak, hogy nagyon hamar rájössz, valami meghatározhatatlanul közös van bennetek. Mintha ezer éve ismernétek egymást, vagy egymásnak teremtett a sors. Viszont ugyanilyen gyorsan érhet véget. Ha sikerül megoldani a karmikus feladatot, a közös utatok véget ér.

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top