nlc.hu
Horoszkóp

Oldd fel a családi karmát!

Te lehetsz a felelős a családod karmájáért

A karma származhat jelen életed tetteiből, de sokszor generációkon átívelő terheket hordozol, amikkel lehet, hogy neked kell most leszámolnod.

A karma törvénye szerint minden tetted hatással van az életedre: jó és rossz egyaránt. De néha olyan jelek, vagy csapások érkeznek, amik egyértelműen nem azon múltak, hogyan éled jelen életben az életed. Ezek a jelek arra utalnak, hogy neked kell véget vetni a családod rossz karmájának.

boldog család

Fotó: Unsplash

1. Spirituális út

Nem neveltek spirituális szellemben, és a családod sem rajong különösen hasonló elvekért. Nem értik, pontosan mit is szeretnél ezzel kezdeni, őket nem foglalkoztatja az önismeret, a fejlődés.

2. Különc vagy

Mindig úgy érezted, kilógsz a családodból. Néha arra gondoltál gyerekként, hogy örökbe fogadtak. Bár később egyértelművé vált, hogy ez nem így van, csak még jobban érzed: te teljesen más vagy, mint ők!

3. Mások problémáit viseled

Szinte semmiből jövő pszichoszomatikus betegségek gyötörnek. Úgy érzed, hatalmas terhek nyomják a válladat, mások helyett, leginkább a családtagok helyett is neked kell helyt állni az életben.

4. Problémamegoldó vagy

Többször fordul elő, hogy mások helyett cselekszel. Felnőtt, elvileg önálló és sokat látott családtagjaid helyett te oldasz meg problémákat, mert nekik nem megy egyedül.

5. Látod a mintát

Önismereti utad során egyre jobban körvonalazódik a minta, amit a családod generációk óta követ. Ez az az minta, ami már oly sok szenvedést okozott. A felmenőid, a szüleid között ismétlődik, és most már érzed, tudod: neked kell megállítanod.

A megoldás

Ha tisztában vagy vele, hogy mi ez, hidd el, változtatni is tudsz. Ha előtted a nők a családban mind boldogtalan párkapcsolatban éltek, de te nem így teszel, megtöröd a folyamatot. Leválsz a szüleidről, felelőssé válsz önmagadért. Magadban köszönd meg nekik a lehetőséget a fejlődésre, és bocsáss meg nekik, amiért ez a nehézség rád maradt. Teljesítetted a karmikus küldetésed, te már sokkal szabadabban adhatsz a szeretteidnek.

(via awarenessact)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top