nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen a randi egy Vízöntővel

5‌ ‌dolog,‌ ‌amit‌ ‌tudnod‌ ‌kell,‌ ‌ha‌ ‌Vízöntővel‌ ‌randizol‌ ‌

A Vízöntő nem a legegyszerűbb csillagjegy, ha randizásról van szó. Az biztos, hogy számíthatsz bőven izgalomra mellette.

A Vízöntő csillagjegyhez kell egy adag türelem, hogy megnyíljon egy párkapcsolatban és tényleg bízzon benned. Az elején úgy tűnhet, mintha nem is érdekelnéd, de valójában csak visszatartja az érzelmeit, mert fél a csalódástól. A következő dolgot kell tudnod, ha egy Vízöntővel randizol.

1. A Vízöntőt nehéz kihozni a sodrából

A Vízöntőt nem igazán tudod felbosszantani, szinte minden helyzetben képes megőrizni a hidegvérét. Mindegy, hogy épp kiborulsz egy exed miatt vagy nyafogsz azon, hogy nagy a feneked, a Vízöntőt semmi sem rázza meg igazán, ha szeret, akkor úgy fogad el, ahogy vagy. A párkapcsolatban abszolút megbízható társ lesz a Vízöntő, nem lehet túl sok dologgal elijeszteni, kitartóan, hosszú évekig melletted lesz, ha egymást választjátok.

2. A Vízöntő kíváncsi

Az élet a Vízöntő mellett csupa kaland, hiszen annyira kíváncsi fajta, hogy minden újdonságot ki akar próbálni, legyen szó ételről, zenéről vagy egy új pózról az ágyban. Imádja belevetni magát az új dolgokba, keresi is a lehetőségeket, ha pedig párkapcsolatban vagy vele, akkor veled együtt szeretné az új élményeket átélni. A kalandvágya miatt izgalmas lesz vele randizni, sosem tudhatod, mi vár rád, az az egy biztos, hogy unatkozni nem fogsz mellette.

Ilyen a randi a Vízöntővel

A Vízöntő mellett kalandos az élet (Kép: Getty Images)

3. A Vízöntő remek hallgatóság

A Vízöntőtől ne várd, hogy csevegjen, nem egy beszédes csillagjegy, de abban biztos lehetsz, hogy figyel rád, amikor beszélsz hozzá. Ha valakit a szívébe zár, akkor azt értő figyelemmel meghallgatja. Ha randizol egy Vízöntővel, számíts arra, hogy te leszel az, aki többet fog beszélni, és hogy a randipartnered nem érez kényszert arra, hogy kitöltse a társalgásban előforduló csendesebb pillanatokat. Ez azért is van, mert a Vízöntő szeret csak úgy együtt lenni, élvezi a csendet és azt, hogy megfigyelő álláspontra helyezkedhet.

4. A Vízöntő tiszteli a határaidat

A Vízöntő teljes mértékben megérti, milyen érzés az, hogy mindenki belemászik az aurádba és mennyire zavaró, hogy nem tartják tiszteletben a határaidat. Számára is fontosak a saját határai, ezért randizáskor abszolút odafigyel a tiédre is, hogy nehogy két lábbal tiporjon rajta. A Vízöntő sosem fog belenézni a telefonodba engedély nélkül, ha párkapcsolatban vagy vele, és nem kell attól sem tartanod, hogy féltékenységi jeleneteket rendezne egy ellenkező nemű barátod miatt. Hisz a nyílt és őszinte kommunikációban, és ezt várja el a párjától is.

5. A Vízöntőt nem érdekli, mit gondolnak mások

A Vízöntő mellett annak a szabadsága is vár rád, hogy végre nem kell azzal foglalkoznod, mit gondolnak rólad vagy a kapcsolatról mások. A Vízöntő ugyanis egyáltalán nem törődik mások – pláne idegenek – véleményével, ha úgy dönt, hogy összeillő pár vagytok. Ezzel a hozzáállással segít rendszeresen kilépni a komfortzónádból, megismerni a saját határaidat, a Vízöntő mellett önismeret és önbizalom vár, ha párkapcsolat lesz a randizásból.

Via

A csillagjegyek és a barátság:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top