nlc.hu
Horoszkóp

5 ok, amiért nem kedvelik az Ikrek csillagjegyet

Miért nem bírják annyian az Ikrek jegyűeket?

Nagyon megosztó csillagjegy. A legszórakoztatóbb partner, szuper barát – de egyesek mintha másik embert ismernének a személyében.

Mindenkinek vannak negatív tulajdonságai, és mindenki számára léteznek olyan típusú emberek, akiket általában véve nem kedvel. Az Ikrek a nagyon megosztó személyek közé tartozik. Egyesek rajonganak érte: magabiztos, szórakoztató, a társaság középpontja, és megbízható barát. De mások éppen az ellenkezőjét látják benne.
Kinek van igaza? Mindkét tábornak, hiszen az Ikrek két arca teljesen ellentétes!

befogott szemű nők

Fotó: Unsplash

1. Nem hallgat meg

Ha éppen kialakulóban van a kapcsolatotok, meglepő húzás lehet tőle. Dumáltok, mókáztok, épp megosztanál vele mélyebb lelki ügyeket… amikor rájössz: csak bólogat, de nem figyel rád. Gyakran fontosabb neki, hogy ő mit mond. A te problémád az egyik fülén be, a másikon pedig ki. 

2. Hamar ráun az emberekre

Miért ráz le? Miért lép le a társaságból úgy, hogy nem is szól? Ó igen, az Ikrek nagyon gyorsan megun dolgokat, helyzeteket és sajnos embereket is. Ha nem tudod felvenni vele a ritmust, tovább áll, és keres valakit, akit éppen izgalmasnak talál. Kérdés, hogy meddig.

3. Mintha két személyisége volna

Egyik pillanatban negédes veled, majd gorombán rád dörren. Kölcsönadja a kedvenc ruháját, aztán rád ripakodik, hogy miért vetted föl. Valóban két arca van? Sajnos igen. Frusztrációja, dühe és a gondjai így mutatkozik meg. A semmiből egy teljesen más embert rajzolódik ki eléd – ez nem lesz örök barátság.

4. Bántó lehet a humora

Kiválóan tesz olyan megjegyzéseket, amik az érzékeny pontjaidat találják el. Nem érzi, hol húzódik a határ a humor és a bántó megjegyzés között. Néha direkt szurkálódik, majd ártatlanul kérdi:: miért nem tudod könnyedén venni a dolgokat?

5. Roppant kiszámíthatatlan

Nem tudhatod, hogy mennyire kötődik hozzá. Ha nem kerülsz be a belső körébe, akkor könnyedén játszik veled. Időnként sülve főve adja a legjobb barátot, majd eltűnik napokra. Ha egy Ikrek így tesz, engedd el. Nem közös vele az utatok.

(via pinkvilla)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top