Horoszkóp

10 különleges tulajdonság jellemzi az Ikrek jegyet

Május 20-án kezdődött az Ikrek hava. S ennek apropójából az Ikrek legkülönlegesebb tulajdonságait gyűjtöttük össze. A csodás horoszkópból kiderül, miért lehet őt annyira szeretni, s miért is oly népszerű csillagjegy. Boldog születésnapot minden Ikreknek!

Az Ikrek az egyik legnépszerűbb csillagjegy. Vidám, cserfes, nagyon kedves, kifejezetten szórakoztató típus. Imádja a társaságot, valódi csapatjátékos, nagyszerű barát, nem mellesleg remekül kommunikál. Uralkodó bolygója a Merkúr, vagyis ő a közvető, a hírvivő a jegyek között.

Az Ikrek hava idén május 20. és június 20. közé esik, s természetesen ebben a négy hétben ünneplik születésnapjukat az Ikrek jegyében született emberek. Nem mellesleg a mostani napokban, hetekben különösen erőteljes a jegy hatása a többiekre is, hiszen a Nap és a Merkúr mellett a Vénusz is jegyben jár. Sőt mi több, az elmúlt három napban negyedikként a Hold is csatlakozott a bolygókhoz. A Vénusz retrográd mozgást végez, vagyis “látszólag hátrál” az égen. Ez az időszak egyúttal visszaidézhet valamit a múltból: régi szerelmet, emlékeket, lezáratlan eseményeket.

A különleges horoszkóp megmutatja az Ikrek legvonzóbb tulajdonságait, mindazt, amire igazán büszke lehet, amiért a leginkább lehet őt szeretni, csodálni. A kép alá görgetve indíthatod el a videót, amelynek elején rövid hirdetést láthatsz, s azt követően indul az összeállítás.

10 különleges tulajdonságáért lehet nagyon szeretni az Ikrek jegyet

10 különleges tulajdonságáért lehet nagyon szeretni az Ikrek jegyet (fotó: Getty)

Fotók: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top