Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek tudják, mit kell mondani

Ezek a csillagjegyek tudják, mit és hogyan kell mondaniuk. Nem véletlen, hogy kitűnően megértik magukat a párkapcsolatukban, de a barátokkal és a munkahelyen is. A horoszkóp szerint ők a legjobb beszélgetőpartnerek. Te is köztük vagy?

A Kos őszintén beszélget

kos csillagjegy kommunikáció horoszkópA Kosról sokan gondolják, hogy bosszantóan temperamentumos, és képtelen magát visszafogni. Pedig ez valójában nem igaz. Szenvedélyes természete nagyon is az előnyére válik. Kapcsolataiban, legyen az baráti vagy szerelmi, sosem titkolja az érzéseit, a gondolatait. Viták közben persze tényleg kicsit forrófejű lehet, ugyanakkor vitathatatlanul kitűnő beszélgetőpartner, aki meghallgatja a másikat, és mindenkor objektív javaslatokat ad, segítve ezzel a kapcsolatok fejlődését. Ő biztosan mindenkor őszintén mondja el a véleményét.

Az Ikrek a fény az éjszakában

ikrek csillagjegy kommunikáció horoszkópA gyakran félreértett Ikrek mondhatni dupla erőt mozgósít az alapvetően is nagyszerű kommunikációjával. Nem véletlenül az egyik legnagyobb félelme, hogy olyan kapcsolatba sodródik, amelyben képtelen értelmesen beszélgetni a társával. Kettőssége folytán képes két oldalról látni a dolgokat, sőt nagyon gyorsan rávilágít a lényegre. Gyakran olyannak tűnhet, mintha ő lenne a társaságok „fénye”. Szinte lámpást tart a beszélgetésekben, mert mindenkor rátapint a legfontosabb részletekre. Pontosan tudja, mit és hogyan mondjon, hogy a többiek is megérthessék a probléma gyökerét.

A Szűz kommunikációja egyenes és tiszta

szűz csillagjegy kommunikáció horoszkópSzűz a kommunikációjában, a kapcsolataiban az egyik legkiszámíthatóbb csillagjegy. Ő nemhogy nyitott a beszélgetésekre, egyenesen elvárja, hogy szerettei megosszák vele a gondjaikat. Az Ikrekhez hasonlóan őt is a Merkúr bolygó uralja, márpedig ehhez az égitesthez tartozik a a tiszta, logikus és érhető beszéd. Nem véletlen, hogy könnyedén és gyorsan oldja meg a különböző problémás helyzeteket. Ő sem rejti véka alá a véleményét, amit sokan élénk kritikának érzékelnek. Ez a nyitottság viszont számos előnyt tartogat számára a vitás helyzetekben vagy éppenséggel az intim beszélgetésekben.

A Bak éretten beszélget

bak csillagjegy kommunikáció horoszkópA Bak valójában meglehetősen kemény lehet a kapcsolataiban, a problémáit ugyanakkor mindenkor éretten, megfontoltan kezeli. Meghallgatja partnere, barátai érveit, viszont nem könnyű meggyőzni őt bármiről is, amit másként gondol. Valójában nem is igazán érdemes érvelni ellene, hiszen nagyon pontosan látja és tudja, mikor és mit mondjon. A céljait, az elképzeléseit nem adja fel egykönnyen, a logikának ugyanakkor ő sem mond ellent. Érdemes őt mindenkor meghallgatni, bízni benne és elfogadni a véleményét, mert tapasztalt, érett személyiségéből adódóan remek meglátásai vannak. Mondhatni, jó az öreg a háznál…

kommunikáció csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek tudják, mikor mit kell mondani (Thinkstockphotos)

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top