Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. augusztus 3.: A telihold az egész napra rányomja a bélyegét

Hétfőn a Vízöntő Hold és az Oroszlán Nap kerül egymással szembe. Komoly feszültséget, vitákat jelez az augusztusi telihold. A napi horoszkóp szerint ugyanakkor könnyedén kimaradhatsz belőle...

Kos – napi horoszkóp

Hétfőn többen is lehetnek a környezetedben, akik ellenségesen lépnek fel veled szemben. Nagyon fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat, a türelmedet, és ne engedj semmilyen provokációnak. Vedd az egész napot kihívásnak, amikor a higgadtságodat tesztelik a többiek. Ne felejtsd el, te nyerni akarsz mindenáron…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Hétfőn a munkahelyeden lehetnek olyan konfliktusok, amiből jó lenne kimaradnod. Az is könnyen megeshet, hogy a jövődre vonatkozó terveidet borítja fel az élet. Talán olyan információk jutnak a füledbe, melyek elbizonytalanítanak. Egészen biztos, hogy a rugalmasságodra nagy szükséged lesz ma.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Legyél nagyon óvatos a közlekedésben. Hétfőn ugyanis bármi megtörténhet, ha nem figyelsz eléggé, vagy kapkodsz, rohansz. Jól tennéd, ha minél több időt töltenél a szabadban, a bezártságot, a kötöttséget most különösen rosszul viseled. Próbálj a lehető legkevésbé lázadni az adott helyzet ellen…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Téged nem érint közvetlenül a telihold, de ennek ellenére legyél mindenkivel toleráns és figyelmes. Csak annak segíts, aki kéri tőled, egyébként meg nyugodtan törődj magaddal egész nap. A többiek konfliktusa nem tartozik rád, az ő problémájukat nekik kell megoldaniuk. Ezt ne felejtsd el!

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Nem vagy könnyű helyzetben, de még mindig könnyebb a dolgod, mint a párodnak. A hétfői telihold nagyon sok feszültséget, ellentétet generál. Fontos, hogy ne ma akard az akaratodat érvényesíteni a többiek fölött. Inkább legyél nagyvonalú, elnéző, mert ezzel elejét veszed a konfliktusnak, a veszekedéseknek. Nem megéri?

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Leginkább a nyakadba hulló rengeteg feladat feszít belül téged. Semmiképp se ess pánikba, inkább gondold végig, miért van ennyi munkád? Talán túlvállaltad magadat? Kitől kértél segítséget? Hétfőn nem kéne a határaidat feszegetni, mert ha túlhajszolod magad, könnyen lerobbanhatsz. Ezt te biztosan nem akarod!

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nehéz és feszült napot jelez az augusztusi telihold

Nehéz és feszült napot jelez az augusztusi telihold (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Egyedül te mondhatod magadat szerencsésnek, mert téged nem érint a mostani telihold hatása. Ha akarsz, kimaradhatsz a vitákból, de ha úgy érzed jónak, bevállalhatod a békítő szerepét. Nagyon igazságosnak és empatikusnak kell lenned. De neked ez nagyon könnyen megy…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Otthonodban jelez nehezítést, problémákat a hétfői telihold. Szinte biztosan érvényes lesz Murphy-törvénye, mely szerint, ami elromolhat, az el is romlik. A legváratlanabb pillanatban borulhat most minden. Jobb, ha nem tervezel mára semmit, mert nem jutsz a végére. Szerencsére a stressz hamar elmúlik.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Nagyon figyelmesen közlekedj hétfőn akkor is, ha autózol, de ha biciklivel, tömegközlekedéssel vagy gyalog jársz. Könnyen megütheted magad, s a baleset veszélye egész nap fennáll. Ne siess sehová, inkább indulj hamarabb, és érkezz előbb mindenhova, mert akkor kapkodnod sem kell.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Nyugtalanító lesz a hétfő a telihold miatt. A pénzügyekben kaphatsz olyan híreket, információkat, aminek most picit sem örülhetsz. A legfontosabb, hogy adj időt magadnak. Ne dönts hirtelen semmiről. Várj még néhány napot, mert akkor már hidegebb, józanabb fejjel látsz át mindent.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

A hétfői telihold a Vízöntő jelében lesz, így ez most téged érint a legerőteljesebben. Biztosan számos sértődésre okot adó helyzetet hoz eléd az élet, de mégis nagyon fontos, hogy ne kapd fel a vizet. Legyél a lehető legrugalmasabb, és tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy kimaradj az összetűzésekből.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Téged nem érint közvetlenül a telihold, de olyan érzékeny leszel, hogy a többiek feszültsége rád is átragadhat. Próbáld meg valahogy elkerülni a negatív energiákat. Ne engedd, hogy a többiek feszültsége lehangolja a jó kedvedet. Hidd el, ami nem tartozik rád, abban nem is kell részt venned…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top