Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2020.08.09.
Tele leszel energiával vasárnap, ami ingerlékennyé tehet, ha nem vezeted le. Hódolj a hobbidnak, alkoss, vesd be a művészi vénádat. Nagyon aktív és termékeny nap a mai, keresd tudatosan az örömet benne. A kreativitásod ezerrel pörög, vétek lenne kihagyni, hogy csinálj valami igazán szépet.

Heti horoszkóp

2020.08.03.
Tapasztalod, hogy idén nyáron mindenki a szokottnál is ingerültebb, türelmetlenebb és enyhén szólva bunkóbb. Ezen a héten több kellemetlen konstelláció lesz az égen, ami több kellemetlen embert jelez. Bölcsen tennéd, ha nem reagálnál. Ez olyan, mint a pingpong: ha nem ütöd vissza a labdát, akkor nem lesz belőle játszma. A szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. Bolygód, a Merkúr szerdán az Oroszlánba lép, és könnyebb lesz elviselni a „bunkókat”. Csodás lesz a hétvégéd, ha a nyár örömeit választod…

Havi horoszkóp

2020.08.01.
A szerelmi kapcsolatokban furcsa helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy a kedvesed rokonsága miatt idegesítő szituáció és felfogadhatatlan helyzet alakulhat ki. Miközben ti egymás iránt olyan gyengéden érezhettek, mint talán eddig még sohasem. A környezetedben van olyan személy, akinek a rosszindulata előtt döbbenten állhatsz. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

Hétvégi horoszkóp

2020.08.07.
Úgy tűnik, hogy ki kell engedned a kezedből az irányítást és a döntést ezen a hétvégén, ha nem akarsz vitát. Meg kell bíznod a kedvesedben, és engedned kell neki, hogy ő találja ki, hogy mit csináljatok ezen a hétvégén. Nem fog nehezedre esni, ha tudatosítod, hogy ő jót akar.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top