Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2024.06.25.
Az optimizmus lesz ma a vezető érzésed. Minden helyzetben látni fogod a pozitív oldalt, és ez segít, hogy könnyebben vedd az akadályokat. Az optimista hozzáállásod inspiráló lehet mások számára is.

Heti horoszkóp

2024.06.24.
Rád aztán lehet számítani, ha felelősségvállalásról van szó. Most olyan dolgok is szembejöhetnek, melyekkel már találkoztál és akár meg is küzdöttél. Ne bánd az ismétlést, mert ez fog igazán megerősíteni.

Havi horoszkóp

2024.06.01.
Az életedben olyan változások következhetnek be, amelyek miatt az egyik szemed sírhat, a másik nevethet. Megtörténhet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt a kiábrándulás érzése járhatja át minden porcikádat. Közben olyan szerencsés esemény is történhet veled, amely enyhítheti ezt a csalódottság érzést. A párkapcsolatokban megeshet, hogy a családtagok okozhatnak nehézségeket. Ám semmi sem tart örökké, ennek a szituációnak is vége lesz. Ha politizálsz, akkor ebben a témában valakivel összerúghatod a port.

Hétvégi horoszkóp

2024.06.22.
Kételyeket hozhat a hétvége, magadban és párodban is találhatsz kivetnivalót, még ha nem is adsz ennek hangot. Próbáld elcsitítani kritikai vénádat és a jót keresni még egy rossznak tűnő helyzetben is. Így a közös kiutat is hamarabb találjátok meg.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Szűz csillagjegy jellemzői

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Szűz csillagjegy jellemzői

Címlap

top