Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2019.11.19.
Kedden érdemes lenne elgondolkodnod, vajon mit tanulnál most a legszívesebben. Lehet ez bármi, kapcsolódhat a munkádhoz, de a hobbidhoz is. Biztosan van olyan régi álmod, amibe korábban nem mertél belevágni. Most itt az alkalom, hamarosan a lehető legjobb megoldás bukkan fel előtted. Mindenképpen élj vele.

Heti horoszkóp

2019.11.18.
Ennek a hétnek a sikere egyértelműen a jól megválasztott szavakon, ill. a stílusodon múlik. Te alapvetően ügyelsz arra, hogy hogyan fogalmazol. Azonban most még körültekintőbbnek kell lenned. Akkor is meg kell őrizned az intelligens stílusodat, ha otromba, nyers emberrel lesz dolgod. Ez a hét elején „ujjgyakorlat” a számodra. Ám hétvégén egy dupla bolygószembenállás komoly kihívásnak tűnik. Nemcsak a kommunikációban, hanem a közlekedésben is. Szóval legyél óvatos az utakon! Nehogy baleset érjen!

Havi horoszkóp

2019.11.01.
Még az is lehet, hogy rokon miatt nem csak a kiadásaid nőhetnek meg, hanem olyan probléma is felmerülhet, amely előtt tehetetlenül állhatsz. Mivel nagyon jól tudsz most kommunikálni, rá tudod beszélni az illetőt arra, amit te jónak és fontosnak tartasz. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre lenne szükség, mert olyan kiadásra kerülhet sor, amely inkább veszteségnek nevezhető, és nehezebben tudod kezelni.

Hétvégi horoszkóp

2019.11.15.
A pároddal nem lehet bírni: egyfolytában előáll valamivel. Csodálod, de nem érted a lelkesedését. Ezen ő megsértődhet. Okosabb lenne, ha igyekeznél leplezni az értetlenségedet. Ne állj ellen! Inkább próbálj meg vele tartani! Így sikerülhet megőrizni a törékeny harmóniát.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top