Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2021.06.20.
Visszafogott eleganciával kezeled a kényes ügyeket. Otthoni, családi kapcsolatokban lehet kisebb feszültség ma, de ez hamar elmúlik. A külvilág most nem ad túl sok segítséget, bár nem is akarsz senkitől bátorítást és tanácsot elfogadni. Ebben az időszakban jó, ha a belső hangra, a megérzéseidre koncentrálsz. Egy szép, külföldi út most nagyon jót tenne, de ha ma csak kimész egy közeli vízpartra, az is hasznos lehet, hogy rendbe tedd magadban a dolgokat.

Heti horoszkóp

2021.06.14.
Millió okod lesz megsértődni hétfőn, szerdán és csütörtökön. Olyan kellemetlen konstellációk keserítik az életedet, amik tökéletes ürügyül szolgálnak, ha meg akarsz sértődni. Kérdés, hogy ez neked jó-e. Vagy inkább öngól? Amint ezt felismered, könnyebben fölé emelkedsz az adott szituációnak, és lepereg rólad mindenféle provokáció. Pénteken jön a „jutalom”: vége ennek a kihívásokkal, csapdákkal teli időszaknak. Mesés hétvége elé nézel, amikor megint tudsz bizakodva és mosolyogva gondolni a jövőre…

Havi horoszkóp

2021.06.01.
A munkában, megélhetésben alakulhat ki nehéz helyzet. Az is lehet, hogy kiderülhet, tévedtél. Ezt nem lesz könnyű beismerni, de ha meg akarod tartani mindazt, amibe már sok energiát fektettél, akkor muszáj lesz máshoz és másokhoz igazodni. Nem érdemes most állást változtatni, mert rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amiben jelenleg vagy. A házasságokban, régi együttélésekben a társad titkolhat valamit, vagy nem lát tisztán, ez okozhat gondot.

Hétvégi horoszkóp

2021.06.19.
Jogosan vagy bizakodó a jövővel kapcsolatosan. De most engedd el a karrierépítést, és figyelj a párodra! Mindketten kapcsoljátok ki a telefonotokat, és menjetek sétálni, fagyizni édes kettesben! Mikor volt ilyesmire időtök legutóbb?

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top