Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2020.10.20.
Kedden hajlamos lehetsz picit magadba révedni. Talán álmodozol is, ami önmagában persze nem baj, csupán arra figyelj, hogy ne ezzel töltsd az egész napodat. Vissza kell magad valahogy rángatni a jelen pillanatba, hiszen itt és most tehetsz magadért, a jövődért. Meditációhoz ugyanakkor kiváló ez a nap.

Heti horoszkóp

2020.10.19.
10-ből 6 bolygó (Hold, Vénusz, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Plútó) jár föld jegyben, és 7-ből 5 napon kapcsolódik egymáshoz kitűnő fényszöggel. Ettől te kitűnően érzed magad a bőrödben. Persze lesznek feszültségek, de ezek nem billentenek ki az egyensúlyodból. Várod már a hosszú hétvégét. Pedig ott is lesznek változások: pénteken hajnalban a Nap belép a Skorpióba, vasárnap hajnalban óraátállítás. Hajnali 3-ról 2-re kell visszatekerni a mutatót. Így 1 órával hosszabb a hétvége, és többet alhatsz.

Havi horoszkóp

2020.10.01.
Még az is lehet, hogy olyan helyzet alakulhat ki, amelynek hatására a környezetedben többen úgy vélekedhetnek, hogy neked csak megszületni volt nehéz. A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át, a társad igyekszik a tenyerén hordozni téged. Pénzedre jobban kellene vigyázni, mert olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát, vagy más módon érhet veszteség.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.16.
Biztosan már szombaton érzed azt az ellenállást, ami valójában csak vasárnap lesz az égen. Ez arról szól, hogy hiába akarsz konkrétumokat kicsikarni a párodból, ő egyre zavarosabban nyilatkozik. Állj meg egy pillanatra, és vedd észre, hogy minél jobban akarod, annál kevésbé éred el nála!

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top