Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2019.07.16.
Alapvetően türelmes természet vagy. Kedden nagyon rosszul alszol, fáradtan, nehezen ébredsz reggel. Szóval, ma biztosan nem leszel a türelmes önmagad. Tudatosítsd, nem a többiek tehetnek a feszültségről. Ez egy ilyen nap, hamarosan túl leszel rajta. Nem érdemes szítani az ellentéteket.

Heti horoszkóp

2019.07.15.
Kivételesen te leszel az érzékenyebb a kedd éjjeli telihold szerint. Szokatlan égi esemény borzolja a kedélyeket: a Hold részlegesen Föld árnyékba kerül, ami kitakarja a Nap fényét. Ez annyira csekély lesz keddről szerdára virradóan, hogy szemmel nem érzékelheted. Ám a vele járó feszültséget annál inkább. Az lesz az érzésed, hogy mindenki téged kritizál. Különösen azért fáj ez, mert valakit kinéztél, és tőle szeretnél elismerést. Erre hétvégén nagyobb esélyt mutat egy Nap-Merkúr együttállás.

Havi horoszkóp

2019.07.01.
Ha házasságban, régi párkapcsolatban élsz, akkor leginkább azért alakulhat ki feszült helyzet, mert kevésbé vagy toleráns. Amikor elvárod, hogy a társad alkalmazkodjon hozzád, amiből viszont talán neki lehet elege. Ha válófélben vagy, és a vitás helyzetnek a végére pontot kívánsz tenni, akkor alkalmazkodj, főleg pénzügyekben kellene engedned. Olyan valakivel beszélhetsz a problémádról, aki jó tanácsot tud adni.

Hétvégi horoszkóp

2019.07.13.
Hihetetlenül lelkes a párod. Szerelmi vallomással lep meg téged. Vedd észre, hogy ez az volt! És viszonozd! Egy meghitt ölelés, és egy szokottnál hosszabb csók megerősíti abban, hogy te is szereted. Ennyit megtehetsz azért, hogy béke legyen.

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top