Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2020.02.24.
Úgy érezheted hétfőn, mintha méhkasba nyúltál volna. Követhetetlen a nyüzsgés körülötted, s annyi információ cikázik, hogy fogalmad sincs, melyikkel kellene foglalkoznod. Ma fontos lesz, hogy megőrizd a türelmedet. Ne kapkodj bele semmibe. Hamarosan a helyére kerül minden a fejedben és körülötted is.

Heti horoszkóp

2020.02.24.
Rendkívül ellentmondásos lesz ez a heted: hét elején túl sok infó fog jönni. Nehéz lesz kihámozni, hogy melyik fontos, melyik aktuális. Hét közepén úgy fogod érezni magad, mint egy óvó néni, aki csomó dedós között próbál zöld ágra vergődni. Sajnos 3 napon belül 5 nehéz fényszög nehezíti a dolgodat. Azonban jön a hétvége és a megoldás, amikor 2 napon belül 4 szuper fényszög (Hold-Mars, Hold-Jupiter, Hold-Plútó, Hold-Szaturnusz) visszaadja az emberekbe és az értelmes kommunikációba vetett hitedet…

Havi horoszkóp

2020.02.01.
Összességében nem lesz okod panaszra, mert olyan dolog történhet, amely nem lesz ellenedre. Viszont nem érdemes baráttal vagy jó ismerőssel közös dologba kezdeni, mert biztos lehetsz benne, hogy te húzhatod majd a rövidebbet. Nagyobb vásárlást, szerződés kötését most kellene bonyolítani. Szomszéddal, rokonnal is fontos témák megbeszélésére kerülhet sor. Ami el tud romlani, az most el is fog. A szerelmi életedben olyan változás történhet, amilyet szeretnél.

Hétvégi horoszkóp

2020.02.21.
Kövess el mindent, hogy a szerelmed nyugodt maradjon! A bolygók szerint valami annyira felzaklatja, hogy képtelen elengedni a bosszantó eseményt. Minden türelmedre szükséged van ahhoz, hogy ne vedd át a feszültségét. Kényeztesd, és ne törődj a rossz kedvével!

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top