Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2021.04.22.
Úgy érzed, hogy a jelenlegi közösségben nem találod a helyed, nem tudsz beilleszkedni, folyamatosan atrocitásba keveredsz a kollégáiddal azért, mert nem tudsz és nem is akarsz azonosulni az ő nézeteikkel. Apró, kicsinyes játékaikra ráunva egyre többször fordul meg a fejedben, hogy csapot-papot otthagyva becsapod magad mögött az ajtót. Ehelyett talán érdemes hideg fejjel gondolkodni és nem hirtelen felindulásból hátat fordítani. Várj az adandó alkalomra és a kínálkozó lehetőségre!

Heti horoszkóp

2021.04.19.
Végre egy olyan hét, amikor lehet tervezni és lépésről lépésre haladni. Ez megnyugvással tölt el. A föld elemi energia dominál, ami neked kedvez. Produktív és konstruktív napok várnak rád. Számodra csak a konkrét eredmények értékesek. Beszélni, álmodozni nem szeretsz. Pont emiatt kedveled ezt a hetet. Csütörtökön, a Föld napján elindul egy szuper 3 napos időszak, amikor összesen 5 szuper fényszög lesz az égen. Tőled függ, hogy mit hozol ki ebből. Mindenesetre a hétvégén feltétlenül kapcsolódj ki!

Havi horoszkóp

2021.04.01.
Olyan mázlista lehetsz, hogy még a lehetetlen helyzetből is nyertesként kerülhetsz ki. Megeshet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt lépéselőnybe kerülhetsz, és talán még olyan bevétel is ütheti a markodat, amelyről lemondtál, vagy amelyre nem számítottál. Légy körültekintő, mert alattomos személy lehet a környezetedben, aki megpróbálhat ártani neked. Ha egy mód van rá, ne politizálj.

Hétvégi horoszkóp

2021.04.17.
Vigyázz, mert szombaton tettek helyett hajlamos leszel elméleteket gyártani! A párod ezt bizonyára szóvá teszi, amiből vita pattanhat ki. Vasárnap igazat fogsz adni neki, ami remek lehetőség a békülésre.

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top