Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2020.09.27.
Igaz, hogy vasárnapra sem jelez igazán szép őszi napot a meteorológia, de ez ne tántorítson el attól, hogy kirándulj, sétálj legalább egy kicsit a természetben. Téged mindig nagyon feltölt az erdő, a hegyek látványa. S az pedig különösen, ha megöleled a fákat. Mindegy, hogy hiszel benne vagy sem, tegyél egy próbát...

Heti horoszkóp

2020.09.21.
Egy szabályos íve van ennek a hetednek. Még szerencse, hogy felfelé ívelő. A hét első felében és a hét közepén lesznek olyan kellemetlen fényszögek az égen, amelyek arra utalnak, hogy a munkahelyeden több konfliktus adódhat. Köztük lehet a főnöd is. Vele nem érdemes ujjat húznod, mert most nem nyerhetsz. Ráérsz később szembeszállni vele. Csütörtökön este már kedvezőbb konstellációk lesznek, és a péntek lesz a te napod. Ezt nem szabad bosszúállásra használnod. Hétvégén megkönnyebbülsz több szinten…

Havi horoszkóp

2020.09.01.
A szerelmi kapcsolatokban egyik pillanatról a másikra jöhet létre olyan helyzet, amely miatt búcsút is inthettek egymásnak. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor neked kellene alkalmazkodni a társadhoz, és engedékenyebbnek lenni. A feletteseddel olyan dologról beszélhetsz, amely elsősorban a számodra fontos. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz.

Hétvégi horoszkóp

2020.09.25.
A bolygók szerint szeretnéd a külvilágot kizárni, hogy kettesben lehess a pároddal. De a barátok nyaggatnak. Hallgass a szívedre, és ne akarj megfelelni senki másnak! Egyetlen emberre kell tekintettel lenned: a párodra. Nem baj, ez a másoknak nem tetszik.

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top