Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2022.12.04.
Előzetes mérlegelés nélkül azonnal fejest ugranál valamibe, amitől valamilyen izgalmat vagy új kihívást remélsz. Érdemes azonban gondolkodnod, mielőtt fejjel rohannál a falnak, mert ha nem úgy sikerül a dolog, ahogyan azt elképzelted, abból csak bajod lehet! Valaki a segítségedért folyamodik, akivel nem tartod a kapcsolatot, csupán ismeritek egymást. Ez elsőre furcsán hat, de ne gondold túl: meglehet, hogy most egy baráti kapcsolat bontakozik ki.

Heti horoszkóp

2022.11.28.
Szükség lehet nagy hatékonyságra feladataid teljesítéséhez, és bár te ebben nagyon jó vagy, azért lehet egy határ, amit átlépve már megérzed a terhet minden porcikáddal. Légy türelmes magaddal, bármilyen kitartó vagy, mégiscsak közeleg az év vége, fogytában lehetnek a tartalékaid… Tarts ki és próbáld úgy intézni a héten, hogy jusson időd a feltöltődésre, a pihenésre és a szellemi töltekezésre is.

Havi horoszkóp

2022.12.01.
Még az is lehet, hogy minden szem rád szegeződik. Népszerűbb lehetsz, mint eddig bármikor. Olyanok is kedveskedhetnek, akik korábban talán rád sem hederíthettek. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert ugyan lehet bevételed, de olyan kiadásod is, ami némi odafigyeléssel elkerülhető lenne. A szerelmi kapcsolatokat nehézzé teheti, hogy a kedvesednek olyan problémája támadhat, amely nincs jó hatással a biztonságérzetére. Ha van titkod, és nem szeretnéd, hogy kiderüljön, légy körültekintőbb.

Hétvégi horoszkóp

2022.12.03.
Jól jöhet köztetek egy tisztázó beszélgetés, ami elűzi a félreértések ködét, tiszta vizet öntötök vele a pohárba és az őszinteség közelebb hozhat benneteket egymáshoz. Egy kis romantika sosem árt, segít lerombolni a belső akadályokat. Lehetsz nyílt azzal, akit szeretsz, nem kell visszahúzódnod védett váradba.

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top