Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2020.01.29.
Józanul kellene döntened a pénzről. Próbálj meg félretenni minden érzelmet, és a logikus érvekre hallgatni. Nem spórolnod kell, inkább meggondoltan költeni. Az is takarékosság, ha nem adsz ki pénzt fölösleges holmikra. Mindez azért nagyon fontos, mert hajlamos lehetsz ma költekezni...

Heti horoszkóp

2020.01.27.
Nem lesz könnyű dolgod ezen a héten. A hét elején számolnod kell a pénzedet, nehogy mínuszba menj! Ez nem spórolást jelent, hanem ésszerű takarékosságot. Attól, hogy van pénzed rá, még nem muszáj megvenned. A hét második felében homokszem kerülhet a kommunikáció gépezetébe. Különösen a munkahelyeden lesz kihívás elkerülni a nézeteltérést. Hétvégén a szerelemé a főszerep. Ha van párod, akkor kényeztesd őt finom falatokkal, és finom masszázzsal! Ha nincs még párod, most összefuthatsz vele.

Havi horoszkóp

2020.01.01.
Még az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. A meglévő kapcsolatok akkor működhetnek jól, ha a pénz nem lesz a központi témátok. A sikeres kommunikáció hónapjának is nevezhető ez mostani, amikor olyan dolgokat is meg tudsz beszélni, amelyek a jövőddel állhatnak kapcsolatban. A házasságokat a társad egzisztenciális helyzete teheti átmenetileg nehezebbé. Szomszéddal jól kijöhetsz.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.24.
A családod gondoskodik arról, hogy ne lehessetek kettesben. Ettől mindketten feszültek lehettek. De ne egymáson vezessétek le! Van olyan, hogy nehéz helyzetbe kerül valaki. Mehettek segíteni neki, de ott van az este, vagy a másnap, amikor összebújhattok kettesben.

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top