Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2021.10.19.
Próbálsz egy számodra kényelmetlen helyzetből kihátrálni, de ehhez kellemetlen döntést kell hoznod, amit a végsőkig igyekszel halogatni. Minél tovább próbálod azonban elodázni a dolgot, annál fájdalmasabb lesz megtenni azokat a lépéseket, amelyek most még félelemmel töltenek el. Rázd le magadról ezt a bizonytalanságot, állj a sarkadra és tedd meg azt, amit meg kell tenned. Hidd el, utána sokkal nyugodtabb leszel!

Heti horoszkóp

2021.10.18.
Olyan érzésed lesz hétfőtől, mintha a Karácsonyt várnád. Valójában nem érted, hogy honnan ered ez a bizsergető, fokozódó türelmetlenség. Az égi folyamatok választ adnak erre a rejtélyre: szombaton a Nap belép a Skorpióba, és elkezdődik a te hónapod. Ezt várod nagyon. Előtte jól tennéd, ha se a szerdai telihold, se a csütörtök-pénteki feszült konstellációk nem szívnák le az energiáidat. Könnyebb a dolgod, ha tudsz erről, és felkészülsz rá. Ne feledd, hogy szombaton minden zárva lesz a nemzeti ünnep miatt!

Havi horoszkóp

2021.10.01.
Ha nem akarsz valakit félrevezetni, akkor egyértelműen kellene viselkedned, és tudatni vele, hogy másként érzel, mint ő. Az is megeshet, hogy te nem vagy tisztában a saját érzéseiddel, és ezzel önmagadnak is csalódást okozhatsz. Ha párkapcsolatban élsz, a társadnak rengeteg feladat szakadhat a nyakába, ezért nem tud úgy odafigyelni rád és a családotokra, mint ahogy kellene. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglehet a jókedvre.

Hétvégi horoszkóp

2021.10.16.
Halászd elő a mélyen elrejtett gyermeki énedet! Ő játékos, vidám, felhőtlen és kreatív. Most pont ezekre van szükséged. Be fog ugrani egy régi, kedves emlék, amivel feldobhatod a hétvégéteket. Ne szégyelld a gyerekkorodat!

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top