Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2023.12.02.
Ma rendkívül nyugodt vagy. Szükséged is van rá, hisz fel kell készülnöd az év végi hajtásra. Ne feledkezz meg a karácsonyi ajándékok beszerzéséről se.

Heti horoszkóp

2023.11.27.
Közeleg a karácsony, ami túlzott kiadásokra csábíthat, a telihold is elveheti kicsit az eszedet, szóval tégy lakatot a pénztárcádra és gondosan ügyelj rá, hogy mire adsz ki pénzt. Közben a bevételi oldalt se hagyd figyelmen kívül, hátha befut még egy kedvező év végi ajánlat. Nézz szembe árnyékaiddal, hogy a közelgő ünnepeket megtisztult lélekkel várhasd.

Havi horoszkóp

2023.12.01.
Ha pénzről van szó, akkor talán még a templom egere is jobban állhat nálad. Megeshet, hogy a munkahelyed kerülhet anyagilag nehéz helyzetbe, és vagy nem tudnak fizetni, vagy csökkenthetik a béredet. Ezért össze kell szedned magad, szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és most csak a legszükségesebbre kiadni. Viszont a párkapcsolatokban olyan változás következhet be, amely remek hatást gyakorolhat a biztonságérzetedre. Ha szülő vagy, gyermeked miatt az egyik szemed sírhat, a másik nevethet. Szomszéddal jól kijöhetsz.

Hétvégi horoszkóp

2023.12.02.
Rejtőzhetsz a titokzatosság falai mögé, ha most ehhez van kedved, csak arra ügyelj, nehogy ezzel elriaszd hódolódat, aki esetleg félszegen próbálkozik. Ha már van párod, neki is adj teret, légy nyitott az ötleteire és programjavaslataira, és akkor is fontold ezt meg, ha épp másra támad kedved.

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Skorpió csillagjegy jellemzői

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Skorpió csillagjegy jellemzői

Címlap

top