Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2020.08.09.
Mindenképpen olyan programot válassz vasárnapra, melytől megizzadsz, kifáradsz, és kiadod magadból a fölösleges energiát. Ellenkező esetben türelmetlen és hisztis leszel, pedig ez sem neked, sem a környezetednek nem jó. Szóval, add ki magadból a feszültséget! Ez a nap mottója.

Heti horoszkóp

2020.08.03.
Fáradékonnyá és ingerlékennyé tehet a hétfői telihold. Igyál citromfű teát! Az megnyugtat, és kisimítja az idegeidet. Szerdán az Oroszlánba lépő Merkúr híreket hoz neked a munkáddal kapcsolatosan. De vigyázz, mert ezek egy része pletyka, vagy még csak terv! Idő kell ahhoz, hogy letisztuljanak az információk. Szóval ne kapkodd el a reagálást! A hétvégéd akkor lesz igazán kellemes, ha olyan programot keresel, ami kalandos. Itt a nyár, számtalan lehetőség közül választhatsz. Kérj tanácsot, ha nem megy!

Havi horoszkóp

2020.08.01.
A megélhetésben alakulhat ki olyan helyzet, amivel nem értesz egyet. Megeshet, hiába tudod, mi lenne a jó, mi lenne az, amivel sikert érhetnél el, sajnos nem teheted. Megeshet, hogy kényszer hatására kell cselekedned, ami miatt azért ne gyötörd magad, mert csak a saját egészséged kerül ezáltal veszélybe. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad ingatlan vagy rokonság miatt válhat idegessé.

Hétvégi horoszkóp

2020.08.07.
Muszáj megegyeznetek abban, hogy kinek a családjához mentek át. Nem telhet az egész hétvége rokonlátogatással. Muszáj kettesben lennetek. A romantikázás ilyenkor, nyáron különösen fontos. Egy esti séta, csókolózás a csillagos ég alatt, stb. Ki ne hagyjátok!

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top