Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2020.10.20.
Nem halogathatod tovább, hogy átbeszélj valamilyen régi témát. A semmiből pattanhat ki a vita, a feszültség és valójában az egész téma. Próbálj mély levegőket venni, és megőrizni a nyugalmadat. Csak akkor tudsz egyezségre jutni a másik féllel, ha higgadtan, logikusan érvelsz. Ez pedig dühösen biztosan nem menne.

Heti horoszkóp

2020.10.19.
Egyre türelmetlenebbé és izgatottabbá válsz. Legbelül nem a hosszú hétvégét várod, hanem azt, hogy pénteken hajnalban a Nap végre belépjen a Skorpióba. Előtte a föld jegyekben járó bolygók (Hold, Vénusz, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Plútó) abban segítenek, hogy produktív legyél. Ennek a főnököd, a kollégáid és partnereid is örülni fognak. Csupán a hétfő és a kedd látszik rizikósnak. Ekkor kerülj minden vitát! Hétvégén kezdhetsz készülődni a születésnapodra. Közeleg egy ciklus vége és egy új kezdete.

Havi horoszkóp

2020.10.01.
A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra alakulhat ki veszekedés, elsősorban a társad viselkedése miatt. Megeshet, hogy neki most kevesebb a türelme, vagy úgy érezheti, mintha a szabadságában kívánnád őt korlátozni. A kapcsolatok sokkal fontosabb szerepet játszhatnak most az életedben, mint korábban bármikor. Ennek köszönhetően előnyös helyzetbe kerülhetsz.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.16.
A szombat nem a te napod. Hiperérzékeny leszel. Már azon is meg tudsz sértődni, hogy a kedvesed kérdez valamit. Bárkinek lehet rossz napja. Neked is. Szükséged van pár órára, egy forró fürdőre, és rendbe jössz. A kedvesed szívesen főz neked valami finomat, ha megkéred…

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top