Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2022.12.04.
A párkapcsolatod olyan szakaszba érkezett, amikor határtalanul boldog vagy, és úgy érzed, innen már egyenes az utatok az anyakönyvvezetőig. Mielőtt azonban hamis illúziókat kergetnél és nagyon beleélnéd magad a dologba, nem árt a szerelmeddel is tisztázni, neki milyen elképzelései vannak, s milyen jövőt képzel el a számotokra. Ha egyformán gondolkodtok, nincs mire várni, vágjatok bele, hiszen nincs szebb dolog annál, mint amikor két ember az oltár előtt köti össze az életét! Legyetek boldogok!

Heti horoszkóp

2022.11.28.
Kihívások jöhetnek az időbeosztásoddal kapcsolatban… Nézd át a jelenlegi módszereidet ezügyben és próbáld elképzelni, hogy hogyan lehetne jobban beosztani. Bármennyire is kimeríthetetlen vagy, mégis közeleg az év vége és lehet, hogy fogytán vannak a tartalékaid – érdemes ezt figyelembe venned nemcsak a vállalásaidban, hanem abban is, hogy milyen gyorsan tudsz haladni.

Havi horoszkóp

2022.12.01.
Az eredményes kommunikáció hónapját élvezheted, amikor nem lesz tabu téma, mindent meg tudsz beszélni, és ezzel pompás eredményt érhetsz el. Testvérrel, szomszéddal is jól kijöhetsz, a nagyobb vásárlásokat is ügyesen bonyolíthatod. Talán kifoghatsz nagyobb leértékeléseket is, és olcsóbban megúszhatod az ünnepet. Olyan helyzet is létrejöhet vagy olyan személlyel is találkozhatsz, akinek hatására eszedbe juthat a múlt, az emlékek hatására a lelked is összeszorulhat. Ha szülő vagy, gyermeked boldogsága téged is boldoggá tehet.

Hétvégi horoszkóp

2022.12.03.
Haladhat előre kapcsolatod, tekints bizakodva közös jövőtök felé. Tisztítsd meg érzelmeidet a kételyektől, a zűrzavartól. Ha magaddal, magadban tisztáztál mindent, figyelj kedvesed jelzéseire, nemcsak kimondott szavaira. Finom érzékenységed segít majd pontosan venni az üzeneteket.

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top