Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2019.08.25.
Vasárnap mindenképpen gondold át, mi az, amit feltétlenül meg kell még venned a következő fizetésed előtt. Ma nagyon könnyen túlköltheted magadat, aminek veszteség lehet a vége. A félretett pénzhez semmiképpen se nyúlj, akkor sem, ha óriási kísértést érzel. Nagyon megbánnád később, hidd el.

Heti horoszkóp

2019.08.19.
Nem lesz könnyű hét elején lazítanod, mert folyton a jövő foglalkoztat. Nem baj, ha tervezgetsz. Most lesz rá időd. Szerdától vedd észre, hogy milyen sok ember drukkol neked, ill. mennyi szövetségesed van! A hét második felében a párod, vagy ha még nincs, akkor egy számodra fontos személy véleményét figyelembe kéne venned. Akkor is, ha elsőre nem tetszik! Hétvégén a szombati Hold-Jupiter szembenállás óvatosságra int pénzügyek terén. Nem szabad költekezned, nehogy mínuszba menj!

Havi horoszkóp

2019.08.01.
Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek nagyon is a kedvedre lehetnek. Ha anyagiakról, egzisztenciáról van szó, most nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Ezért az ezzel kapcsolatos ötleteidet most kellene elővezetni. A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan dologgal állhat elő, amelyet talán nehezebben tudsz kezelni.

Hétvégi horoszkóp

2019.08.23.
Lelombozhat, ha a párod hétvégén takarítani akar. Miközben te romantikus, intim összebújásra vágysz. Ha magadban duzzogsz, nem fogja megtudni, hogy mi a bajod. Nyisd ki a szádat, fogalmazz egyértelműen! És vége a feszültségnek.

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top