Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2021.06.20.
Remekül gazdálkodsz. Jól alakul a hivatás és a megkereshető jövedelem kapcsolata. Fontos, hogy vállald el a felkéréseket, és a legjobb tudásod szerint teljesíts. Egyik feladat vonzza a másikat, egyik siker a következőt. A szerelemben vége a tisztánlátásnak: most nagyon nehéz letenned a rózsaszín szemüveget. Lehet, hogy nem is kell? Egy kis szertelenség kinek árthat?

Heti horoszkóp

2021.06.14.
Bárkivel összeveszhetsz a hét elején. Sajnos egy ronda fényszög nehéz helyzetbe hozhat téged. Jobb lenne, ha kitérnél mindenféle provokáció elől. Ez ebben az évben már a második ilyen ronda fényszög. Tehát már felkészülhettél erre. A hét közepén a gyerekek okozhatnak fejtörést. A tanév vége új kihívást jelent. A megoldás megtalálásába vond be őket is! Hétvégén kimondottan kedvező fényszögek segítenek, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Csupán a kiadásaid kordában tartására kell ügyelned…

Havi horoszkóp

2021.06.01.
Olyan dolgok következhetnek be, amelyek nagyon jó hatással lehetnek a jövődre. Ha külföldre utazol, akkor változó helyzet jöhet létre, amikor élvezheted a kint töltött időt, de közben nehéz helyzet is bekövetkezhet. Ezért köss biztosítást, vigyél magaddal több pénzt és jól felszerelt gyógyszeres ládikót. Felettesed paprikás hangulatba kerülhet, ezért nem érdemes vele olyan beszélgetést folytatni, ami főként neked fontosabb.

Hétvégi horoszkóp

2021.06.19.
Ne bosszankodj, ha a család látni szeretne téged, akár a pároddal együtt! Inkább örülj neki, hogy ragaszkodnak hozzád/hozzátok! Teljesítsétek a vágyukat! Utána jut idő kettesben kiülni egy teraszra, a kertbe vagy az erkélyre egy jeges teával.

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top