Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2019.11.19.
És igen! Hosszú ideje vársz erre a napra! A jegyedbe lépő Mars újult energiákkal tölt fel téged. Mostantól még ambíciózusabb és céltudatosabb lehetsz. Már ma érdemes lenne kitalálni, mire használod uralkodó bolygód kedvező energiáit. Ugye, tudod, hogy a Mars feszültségeket, agressziót is kelthet benned. Inkább előbbire használd ezt a pluszenergiát.

Heti horoszkóp

2019.11.18.
Kb.2 éve vársz erre: kedden Mars belép a Skorpióba. Ez egy valóban kitűnő hír. Visszanyered az erődet és a regenerálódó képességedet. De legyél észnél, mert a hosszú „böjt” után erőszakossá válhatsz! Szerencsére Merkúr, a kommunikáció bolygója 3 heti hátrálás után szerdán elindul előre. Ezáltal egyszerűbb lesz egyenesen beszélni. Pénteken a Nap kilép a Skorpióból. Véget ér a te hónapod. De nem ez jelenti az igazi kihívást, hanem a vasárnapi dupla bolygószembenállás, ami párkapcsolati ribilliót jelez.

Havi horoszkóp

2019.11.01.
Baráti kapcsolat talán sohasem volt annyira fontos, mint ebben a hónapban. Olyan beszélgetéseket tudsz lefolytatni, amelyek elsősorban neked fontosak. Pénzügyek terén viszont a dolgok már nem úgy alakulnak, mint ahogyan szeretnéd. Még az is megeshet, hogy jogi probléma merülhet fel, amely miatt éjszaka nehezebben jöhet álom a szemedre. Ha szerelemről van szó, felkerülhet a szemedre a romantika rózsaszínű szemüvege…

Hétvégi horoszkóp

2019.11.15.
A szerelmed pont abba szeretett bele, aki ezen a hétvégén leszel ismét. A legjobb éned kerül felszínre: szenvedélyes, humoros és ellenállhatatlanul vonzó leszel. Brillírozz, és hódítsd meg újra! Randizhattok a régi, kedvenc helyeteken. Vagy csinálhattok olyasmit, amit a kapcsolatotok legelején.

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top