Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2023.12.01.
Ma pontot kellene tenned egy rég lezáratlan ügy végére. Kezd ezt a hónapot új lappal, tiszta, megkönnyebbült lélekkel. Hidd el, jót fog tenni. Nagyon felfog tölteni, hogy lezártad ezt a rossz időszakot.

Heti horoszkóp

2023.11.27.
A hétfői telihold feszítő energiája azt az érzetet keltheti benned, hogy nincs elég időd, rohannod kell és agyonnyomnak az év végi feladatlistáid. Támaszkodj eddigi tapasztalataidra és szánj időt arra, hogy priorizálod a teendőket, a feleslegeseket kihúzod, sőt, amit lehet, másnak delegálod.

Havi horoszkóp

2023.12.01.
Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amelynek hatására a régi párkapcsolatokban is boldogító változások következhetnek be. Akivel most hozna össze a sors, azzal a személlyel bátran tervezgethetitek a közös jövőt. Ha most bútorozol össze a kedveseddel, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Viszont a rokonaid között vannak olyan személyek, akikkel összerúghatjátok a port. Ha szülő vagy, gyermekeddel jól megérthetitek egymást. Csemetéd hallgatni fog rád, elérheted nála mindazt, amit szeretnél.

Hétvégi horoszkóp

2023.11.25.
Békét és megnyugvást találhatsz kedvesed karjaiban, engedd el az aggodalmaidat és pihenj. Lehet saját időtök, nem kell, hogy a tágabb család vagy mások befolyása megzavarja a nyugalmatokat. Pároddal légy türelmes és tapintatos.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Szűz csillagjegy jellemzői

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Szűz csillagjegy jellemzői

Címlap

top