Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2022.12.04.
Vasárnap egy felelősségteljes feladatot bíznak rád, ami első pillanatban nagyon megrémít, hisz azt gondolod, ezen most a karriered szempontjából is nagyon sok múlhat. Nem érdemes azonban rágörcsölnöd, mert ha minden porcikádat a félelem járja át, előbb-utóbb meg fogsz botlani, s nagyot hibázol. Bízz tehát magadban, hiszen a tudásod megvan hozzá, hogy jól teljesíts!

Heti horoszkóp

2022.11.28.
Óvakodj az apró-cseprő vitáktól, ne vívj lényegtelen szópárbajokat! Különösen a családi életedet kíméld meg ezektől. Keresd az egyensúlyt a munkahelyi és a magánéleted között, akkor is, ha ez kihívásokat tartogat számodra. A szorgalmas Szűz jegyűek most igen hatékonyak és termelékenyek lehetnek, ami jól fog jönni az év végi dolgok intézésében.

Havi horoszkóp

2022.12.01.
Ha szülő vagy, minden figyelmed a gyermekedre irányulhat, akivel szervezz közös programokat – különösen művészetekkel kapcsolatosat –, amely még varázslatosabbá teheti az ünnepre való várakozást. Illetve magát az ünnepet. Eszedbe juthat a múlt is, amely miatt azért nem érdemes bánkódni, mert ami megtörtént, azon már nem tudsz változtatni. Viszont a tanulságokat leszűrheted belőle, és nem követed el újból ugyanazt. Felettesed idegesebb, és a munkahelyeden is őrjítő helyzet jöhet létre.

Hétvégi horoszkóp

2022.12.03.
Próbálj megszabadulni az árnyékoktól, a tökéletesség illúziójától, és lásd tisztán kapcsolatotok alapját, a benneteket összekötő szálakat. Józan eszed sosem hagy cserben, de ezekben a kérdésekben nyugodtan hallgathatsz a mélyben megbúvó legtisztább érzelmeidre, bízz ezekben és magadban!

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top