Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2020.10.28.
Valamilyen pénzügyi félreértés, vita kerülhet ismét napvilágra. Óvatosan bánj a pénzzel mostantól, mert hajlamosabb lehetsz vásárolni is. Főleg az igazán szép és minőségi holmik dobogtatják meg a szívedet. Az is igaz, hogy az anyagi helyzeted mostantól pozitív fordulatot vehet.

Heti horoszkóp

2020.10.26.
Hét elején – bármennyire idegesítő – figyelj, és halld meg, amit a másik mond! Fontos lesz később! Szerdán kettősség fogja jellemezni a pénzügyeidet. Pedig normális, hogy jön, és megy a pénz. Hét közepén veszteség érhet. Lehet, hogy valakivel megszakad a kapcsolatod. A régiek azt mondták erre: „Aki el akar menni, arra fel kell segíteni a kabátot.”. A szombati telihold és a Nap-Uránusz szembenállás megnehezítheti a kommunikációt. Jobb lenne, ha nem szombaton akarnál egyeztetni, beszélgetni…

Havi horoszkóp

2020.10.01.
Még az is lehet, hogy olyan helyzet alakulhat ki, amelynek hatására a környezetedben többen úgy vélekedhetnek, hogy neked csak megszületni volt nehéz. A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át, a társad igyekszik a tenyerén hordozni téged. Pénzedre jobban kellene vigyázni, mert olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát, vagy más módon érhet veszteség.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.23.
Ki vagy éhezve kulturális élményekre. Szeretnél színházba, moziba, kiállításra, koncertre menni. Kérdés, hogy a párodnak tetszik-e ez a program. Jussatok közös nevezőre! Kár lenne megmérgezni a hosszú hétvégét. Ha másképp nem lehet, akkor otthon csináljatok színházat, mozit, koncertet!

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top