Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2019.12.15.
Vasárnap készülődhetnél a karácsonyra. Ha már megvetted az ajándékokat, szépen becsomagolhatod valamennyit, de szuper ötlet, ha mézeskalácsot, bejglit sütsz. Érdemes dupla adagot készítened, mert olyan finomra sikerül, hogy a fele biztosan egy-két nap alatt elfogy... A többit meg félreteheted az ünnepekre.

Heti horoszkóp

2019.12.09.
Ragyogóan indul a heted: hétfőn 2, kedden 1 ragyogó fényszög lesz az égen, ami kedvet csinál a folytatáshoz. Ahogy a szerdai és pénteki együttállások is. Csupán a csütörtöki telihold hozhat fejfájást szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Hajlamos lehetsz őrlődni a munka és a család között. Pedig nem kéne. Örülj, ha van mindkettő! És kicsit jobban bízzál magadban! A hétvégédet megfényesíti egy szép bolygóháromszög. Ezüst vasárnap elkezded érezni az ünnep hangulatát, illatát, ízét, fényét…

Havi horoszkóp

2019.12.01.
A párkapcsolatban történhetnek olyan változások, amelyek miatt úszhatsz a boldogságban. Összejöhetsz egy olyan partnerrel, akiről úgy gondolhatod, ő a lelki társad. De az is megeshet, hogy a meglévő kapcsolatokban történhet olyasmi, amely jó hatással lehet még a biztonságérzetedre is. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Megeshet, hogy rokon szenvedhet a viselkedésed miatt. Vagy múltbeli esemény körül foroghatnak a gondolataid.

Hétvégi horoszkóp

2019.12.13.
Attól, hogy szombaton dolgoznotok kell, még csinálhattok este valami közös programot. Kitűnő konstellációk lesznek az égen, amelyek kitűnő hangulatot szimbolizálnak. A zene, vagy a film elvarázsol mindkettőtöket, és visszarepít kapcsolatotok kezdetéhez…

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top