Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2020.01.28.
Fura megérzéseid lehetnek ma. Bármi is jut eszedbe, vagy bármilyen szokatlan érzés járja át a lelked, picit lassíts le, s próbáld végiggondolni, az mégis mit jelenthet, mire utalhat az életedben? Nem baj, ha először nem találsz magyarázatot. Az is elég, ha magadban felteszed a kérdést: "mi dolgom ezzel?".

Heti horoszkóp

2020.01.27.
Valójában január utolsó napjaiban több feszült fényszög lesz az égen, de egyik sem érint téged közvetlenül. Vagyis az összes konfliktusból kimaradhatsz, ha megőrzöd a pártatlanságodat. Ez neked is jó, és a másiknak is. Felesleges lenne belefolynod. Főleg, ha nem kéri a segítségedet a másik. Közben ne érezd magad közönyösnek! Persze ez nem könnyű, ha kedveled a másik embert. Hétvégén élj magánéletet! A családod, a szüleid és az édesanyád nagyon vár téged. Február utolsó hétvégéje szóljon róluk!

Havi horoszkóp

2020.01.01.
Sajnos, ha pénzről van szó, akkor most nem állsz a helyzet magaslatán. Még az is lehet, hogy olyan dologra adhatsz ki, amely nem éri meg az árát. Különösen fontos, hogy sem baráttal, sem jó ismerőssel ne közösködj, mert biztos lehetsz benne, hogy be fognak csapni, vagy a dogok másként alakulhatnak, mint ahogyan most látszik. Olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondani.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.24.
A péntek éjjeli újhold hihetetlen jó hatással volt rád. Ennek hatása végig kíséri a hétvégédet is. Szóval kirobbanóan jó passzban leszel, ami átragad a kedvesedre. Az újhold és a keletieknél ünnepelt holdújév újításra ösztönöz. Kipróbálhatnátok valami újat…

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top