Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2019.11.12.
Téged nagyon erősen frusztrál a keddi telihold. Kapkodsz ide-oda, fogalmad sincs, mit és hogyan kéne ma tenned. Úgy érzed, mindenki tőled várja a csodát, és egyszerre kéne tökéleteset alkotnod a munkahelyeden és az otthonodban is. Egy dolgot tehetsz: a munkában a munkádra figyelsz, otthon pedig családra. Így nem lehet baj.

Heti horoszkóp

2019.11.11.
A kedd nem lesz a kedvenced. Olyan dupla bolygószembenállás (Hold-Merkúr, Nap-Hold) lesz az égen, ami miatt úgy fogod érezni, hogy egyszerre kell megfelelned otthon és a munkahelyeden is. Sajnos úgy fogod érezni, hogy erre semmi esélyed nincs. Holott ez csupán átmeneti motiválatlanság. Tudd, hogy másnapra ez elillan! Innentől békésebb napok következnek. Ennek köszönhetően simábban haladhatsz a munkáddal otthon és benn is. Hétvégén válassz vizes programot! Javasolja egy hatalmas víz bolygóháromszög.

Havi horoszkóp

2019.11.01.
Még az is lehet, hogy a felettesed nyitott lesz a mondandódra. De az is megeshet, hogy a sors olyan lehetőséget sodorhat az utadba, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád. Ne kezdj senkivel közös ügyletbe. Ha ez már megtörtént, akkor sajnos olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt akár szorongóvá is válhatsz. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak. Ha tanulmányokat folytatsz, itt is nehezebben boldogulhatsz.

Hétvégi horoszkóp

2019.11.08.
A hideg idő és az eső ellenére csinálhattok közös programot a kedveseddel. Dugjátok össze a fejeteket, és közösen találjatok olyan programot, amihez mindkettőtöknek kedve van! Lehet ez sport is. Például a falmászásnál nem számít, milyen kinn az idő.

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top