Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2020.08.09.
A vasárnap a vidám baráti beszélgetéseké. Meghívhatod magadhoz is a többieket, de talán most még izgalmasabb, ha te fogadod el mások invitálását. Találjatok ki izgalmas játékokat, kártyázzatok és nevessetek minél többet. Ez egy igazi nyári hétvége, amikor este még a hulló csillagokat is nézhetitek.

Heti horoszkóp

2020.08.03.
Nem fog jól érinteni a hétfői telihold. Úgy érezheted, mintha mindenki téged kritizálna, provokálna, bántana. Hidd el, gyorsan véget ér ez az egész! Szerdán Merkúr jegyet vált, és olyan emberrel találkozol, akinek a hangja elbűvöl. Beleszerethetsz a beszédstílusába. Ezek után nem érdekel, hogy mit mond, vagy, hogy ki ő. Morbid szituáció adódhat ebből. A hétvége alkalmas utazásra, kirándulásra. Itt a nyár. Most van minden ilyesminek a szezonja. Nézd ki az úti célt, csomagolj, és indulj minél előbb!

Havi horoszkóp

2020.08.01.
A házasságokban, régi együttélésekben a társad idegesebb, talán azért, mert a munkájában, megélhetésében olyan helyzet alakulhat ki, amelyet még a legvadabb álmában sem látott. A kollégáid között vannak olyanok, akikkel nagyon jól kijöhetsz. Sőt, olyan is akadhat, akinek sokat köszönhetsz. Roppant balesetveszélyes ez a hónap, légy sokkal körültekintőbb, mert különben gipszben találhatod magad.

Hétvégi horoszkóp

2020.08.07.
A szerelmed arra vágyik, hogy kimutasd a rajongásodat. Emlékezz vissza kapcsolatotok kezdetére! Akkor nem volt ciki, hogy odavagy érte. Most miért lenne az? Egy meghitt, bizalmas kapcsolatban sosem lehet kínos a szerelmi vallomás. Udvarolj neki! Csábítsd el újra!

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top