Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2020.10.20.
Könnyen lehet, úgy érzed ma, hogy egyszerre kell megfelelned a munkahelyeden és a családban is. A kettő együtt pedig most biztosan nem megy, s ez okozza a legnagyobb feszültséget. Nem nagyon tehetsz mást ebben a helyzetben, minthogy fontossági sorrendet próbálsz felállítani. Ha kell, vegyél ki szabadnapot, és a családi ügyekre koncentrálj.

Heti horoszkóp

2020.10.19.
Csak akkor tudsz örülni a rövid munkahétnek, ha kapsz segítséget a munkádban és/vagy feladataidban. Máskülönben a 4 nap kapkodással és morgással fog telni. „Néma gyereknek…” mondásra emlékezz, és inkább kérj segítséget! Szerencsére több józanságot erősítő konstelláció lesz az égen, ami praktikusságot hoz neked (is). A hosszú hétvége azzal indul, hogy a Nap belép a Skorpióba. Ez fénnyel árasztja el a jövőképedet szó szerint és átvitt értelemben is. Szóval derűsebben nézel rá az előtted álló dolgokra.

Havi horoszkóp

2020.10.01.
Nagyon fontos, hogy az otthoni problémákat ne vidd be a munkahelyedre, illetve a munkahelyi gondokkal ne terheld a családodat. Amennyiben titkos szerelmi viszonyt folytatsz, és nem szeretnél lebukni, most nagyon oda kell figyelni, mert a társad megsejthet valamit, és akár ellenőrizhet is. Roppant balesetveszélyes ez a hónap, légy sokkal óvatosabb.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.16.
A szombat esti bolygó szembenállások olyan összetűzés veszélyét jelzik, ami múltbeli eseményeken alapszik. Kérdés, hogy ez aktuális-e még. Ha nem, akkor tovább kéne lépnetek. Ha még aktuális, akkor minél előbb meg kéne oldanotok, hogy ne állhasson közétek.

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top