Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2019.09.19.
Kifejezetten jó híreket kapsz csütörtökön. Bármilyen feladattal is küszködtél eddig, mostantól sokkal jobbra fordulhat minden. Talán a családban történtek fájdalmas események, talán ingatlanügyekkel kapcsolatban éltél meg akadályokat, úgy tűnik, hamarosan minden a lehető legjobban rendeződik az életedben.

Heti horoszkóp

2019.09.16.
Amennyiben ingatlan ügyek foglalkoztatnak, ezen a héten kedvező híreket kapsz. Ha nem ingatlan, akkor családi és/vagy magánéleti témák túl jutnak a holtponton. Erre kb. 4 hónapja vársz. De az áttörés maga is egy folyamat. Nem várhatod, hogy hirtelen megoldódjon minden. A kedvező tendencia nem ér véget, de a hétvégi bolygókereszt átmeneti nehézséget jelent. Nem kell aggódnod. Elég, ha óvatos leszel. Különösen a pénzzel kapcsolatosan. Nem érdemes kockára tenned mindazt, amit eddig elértél…

Havi horoszkóp

2019.09.01.
Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Illetve előfordulhat, hogy rokon viselkedése miatt nyílhat ki a kisbicska a zsebedben. Megeshet, hogy egy rászorulónak kell a segítségére sietned, és ez miatt akár a napjaidat is át kell szervezni. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert figyelmetlenség miatt akár veszteség vagy kár érhet. De ha pénzről van szó, akkor könyvelésed bevétel oldala mutathat nagyobb mozgást.

Hétvégi horoszkóp

2019.09.19.
Ezt a szép szeptemberi hétvégét elronthatja a kedvesed azzal, hogy szerinted kicsinyesen áll hozzá a pénzhez. Lehet, hogy volt már ebből nézeteltérésetek, de akkor nem oldottátok meg, ezért időnként terítékre kerül. Mint például most...

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top