Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2021.06.20.
Tovább tart a remek periódus. A jelenlegi kapcsolatrendszered kerül a középpontba. Bár érdekből soha nem barátkoznál, érdemes lenne leporolni a régebbi kapcsolataidat. Megdöbbensz, milyen érdekes, hasznos ismerőseid vannak. Ha szorosabbra fűznéd a párkapcsolatodat, itt az ideje, hogy hangot adj a vágyaidnak. Kérd meg a kedvesed, hogy menjetek el valahová és ha még nem éltek együtt, akkor felvetheted neki az összeköltözés lehetőségét, hátha ő is csak a jelre vár.

Heti horoszkóp

2021.06.14.
Február 17-én volt már olyan Szaturnusz – Uránusz kvadrát, ami kedden megismétlődik. Ne becsüld alá ennek bomlasztó, nyomasztó erejét! Ne csak kedden, hanem egész héten mindent lassan, megfontoltan csinálj! Ne hozz nagy döntéseket! Szeresd, fogadd el, és toleráld saját magadat és másokat is! Figyeld meg, hogy melyik a nehezebb! Ha rosszul érzed magad, tudd, hogy „ez is elmúlik”! Péntektől sokkal kellemesebb fényszögek lesznek az égen. Ettől visszanyered azt a derűt, ami átsegít a nehézségeken.

Havi horoszkóp

2021.06.01.
A munkában sikeressé válhatsz. Megeshet, hogy újabb feladatot kaphatsz, amelyet örömmel végzel. A munkahelyeden történő események miatt megeshet, hogy szerencsésnek érzed magad. Ha pénzről van szó, akkor is mázlista lehetsz. Arra azonban ügyelj, hogy ne adj olyanra ki, ami felesleges. Megeshet, ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt extra kiadásra kerülhet sor. Inkább vedd meg neki, amit szeretne. De pénzt ne adj a kezébe, mert eltapsolhatja.

Hétvégi horoszkóp

2021.06.19.
2 nap alatt 3 szuper fényszög és 1 bolygóháromszög garantálja a szuper hangulatot. Kérdés, hogy a párod mennyire tud ellazulni. Ne sürgesd, adj neki időt, és veled tart! Egy nagy séta, vagy egy futás, biciklizés, kertészkedés segíthet.

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top