Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2021.10.19.
Nagyon koncentrálsz a munkádra, teljesen elfoglal, semmi másra nem marad sem időd, sem energiád. Lehet, hogy most sikert sikerre halmozol, de nem biztos, hogy hosszú távon ez kifizetődő lesz. Ha kiesel ugyanis a vérkeringésből, lemaradsz, és mire felocsúdsz, már elveszítettél embereket magad körül, és nem fogsz tudni beilleszkedni a társaságba. Nem biztos, hogy érdemes a karriered oltárán feláldozni a barátságokat.

Heti horoszkóp

2021.10.18.
Hétfőn hajnalban a Vízöntőben járó Jupiter, este a Mérlegben járó Merkúr is elindul előre. Ez remek hír a számodra, mert kioldódnak visszatartó erők, és eddig fogvatartott energiák szabadulnak fel. A szerdai telihold óvatosságra int a közlekedésben. Számítanod kell ideges emberekre. Semmiképp se vedd át az ő türelmetlenségüket! A hét második felében merev nézeteket valló kollégákkal gyűlhet meg a bajod. Adj több időt nekik és magadnak! Csodás hétvége elé nézel. Csodás konstellációk vidámságot és könnyedséget ígérnek.

Havi horoszkóp

2021.10.01.
Még az is lehet, hogy olyan változás következhet be az életedben, amelyet akár sorsfordulónak is nevezhetünk. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség, mert vagy félrevezethetnek, vagy saját hibádból veszteséget könyvelhetsz el. Talán ez is oka lehet annak, hogy a biztonságérzeted most kissé meginoghat. A kapcsolatoknak talán sohasem vetted még olyan nagy hasznát, mint ebben a hónapban. Légy hálás azért, amit kapsz.

Hétvégi horoszkóp

2021.10.16.
Ez a hétvége arra a legalkalmasabb, hogy elbújjatok a világ elől, és csak egymással törődjetek. Tegyetek a szerelmetek kandallójába, hogy fellobbanjon a szunnyadó szenvedély tüze! Legyetek ötletesek ezen a téren!

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top